ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

مینو خالقی - «صلح پایدار تنها زمانی ممکن است که طرفین به هزینه‌های تنش‌آفرینی بیشتر از منافع آن بیندیشند»، شاید بیش از هر زمان دیگری درباره رابطه ایران و آمریکا، خصوصا در شرایط فعلی، مصداق داشته باشد.
روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

محمدمهدی محمدی - اقتصاد دیجیتال با تعریف سازوکارهای اقتصادی مبتنی بر داده و فناوری، به یکی از مهم‌ترین عناصر ساختار اقتصادی جهانی تبدیل شده است. این مفهوم نه تنها شامل تجارت الکترونیک می‌شود، بلکه به تمامی ابعاد استفاده از فناوری‌های دیجیتال در زندگی روزمره، از مبادلات مالی تا ارتباطات، پرداخته و تأثیر قابل توجهی بر رفتارهای اجتماعی، فرآیندهای مدیریتی و ساختارهای زیرساختی جوامع دارد. با پیشرفت‌های مداوم و ظهور فناوری‌های نوآورانه، به‌ویژه در حوزه‌های هوش مصنوعی، بیگ دیتا، اینترنت اشیاء و بلاک‌چین، تحولات عمیق‌تری در بازارهای جهانی و شکل‌گیری مدل‌های کسب‌وکار جدید مشاهده می‌شود.
پنجشنبه ۳۰ مرداد ۱۴۰۴ - 2025 August 21
کد خبر: ۱۲۱۲۰۲
تاریخ انتشار: ۱۵ دی ۱۳۹۸ - ۱۱:۲۴

تغییر نام بزرگراه رسالت به شهید «سلیمانی»

اعضای شورای شهر تهران به دو فوریت تغییر نام بزرگراه رسالت به شهید سردار «قاسم سلیمانی» رای مثبت دادند.
 تدبیر24»صبح امروز طرح نامگذاری معبری به نام سردار شهید قاسم سلیمانی با قید دو فوریت به صحن شورای شهر آمد و اعضای شورای شهر بعد از بحث و تبادل نظر، نهایتا از بین سه گزینه تغییر نام بزرگراه فتح، آزادگان و رسالت به تغییر نام بزرگراه رسالت به نام شهید سردار قاسم سلیمانی رأی دادند.

بنابراین گزارش، براین اساس با رای اکثریت آرا اعضای شورای شهر ، نام بزرگراه رسالت حدفاصل کردستان تا بزرگراه یاسینی به نام شهید سردار قاسم سلیمانی تغییر می‌یابد.

در ادامه بررسی دو فوریت تغییر نام بزرگراه رسالت به شهید سردار «قاسم سلیمانی» حجت نظری در دفاع از این دو فوریت گفت: جایگاه شهید قاسم سلیمانی برای ما مشخص است و چرایی اینکه معبر یا بزرگراهی را به نام ایشان اختصاص دهیم خیلی عجیب نیست. سردار سلیمانی تنها در مرزهای ایران خلاصه نشد و در کل ایران محبوب بود. باید حتما این زحمات را قدر بدانیم و امیدواریم راه ایشان ادامه یابد.

نظری گفت: علت انتخاب بزرگراه رسالت این بود که سه بخش دارد و غربی ترین قسمت به نام حاج حسین همدانی است و هم رزم ایشان است که در عراق به شهادت رسید، آیت الله حکیم در مرکز این اتوبان است که ایشان هم در عراق ترور شد و با نامگذاری این قسمت به نام سردار سلیمانی که او نیز در عراق به شهادت رسید، کل معبر از ابتدا تا انتها پیامی را می تواند به همگان مخابره کند. دقت داشته باشید که نامگذاری بدون تغییر نام تونل و میدان انجام شود.

سید محمود میرلوحی در ادامه گفت: اگر قرار است نامگذاری انجام شود بدون تغییر نام تونل و میدان نباید باشد و باید این نظر اصلاح شود.

احمد مسجدجامعی همچنین اظهار داشت: رسالت نام رسول الله است و همه اینها ذیل نام ایشان است که معنا می یابد، در نتیجه باید سعی شود نام رسالت حفظ شود.

به گزارش ایسنا، سرانجام دو فوریت طرح تغییر نام بخش غربی بزرگراه رسالت به سردار شهید حاج قاسم سلیمانی با ۱۷ رأی موافق تصویب شد.
بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: