نیمی از جامعه میل به مشارکت در حوزه سیاسی ایران را ندارند

نیمی از جامعه میل به مشارکت در حوزه سیاسی ایران را ندارند

تقی آزاد ارمکی - انتخاباتی که در پیش داشتیم در سایه یک مجموعه از محدودیت‌ها بود. محدودیت اول این بود که قرار نیست دوره آقای رییسی نقد شود و از یک طرف باید آن را دوره طلایی قلمداد کنید.
چرا پیروز شدیم و خوشحال نیستیم؟

چرا پیروز شدیم و خوشحال نیستیم؟

محمد حیدری» نگاهی گذرا به رسانه‌های اصول‌گرا، عمق ناکارآمدی و معیوب بودن این گفتمان را نشان می‌دهد. در واقع اصلا نمی‌توان آنها را «رسانه» خواند، آنها نه رسانه! بلکه تعدادی بنگاه خبرسازی و تبلیغاتی هستند
شنبه ۰۶ مرداد ۱۴۰۳ - 2024 July 27
کد خبر: ۱۲۳۳۸۷
تاریخ انتشار: ۲۲ مهر ۱۴۰۱ - ۲۳:۳۲

بادام درختی کاغذی ایرانی

یکی از قدیمی ترین آجیل ها و خشکباری که همیشه بر سر سفره مردمان سرزمین ما قرار داشته، بادام درختی ایرانی بوده که به دلیل طعم و مزه خوب و همچنین خواص یی شمار آن مورد استقبال همگان بوده است. این محصول علاوه بر ایران در سایر نقاط جهان نیز کشت می شود و کشورهای اسپانیا و امریکا بیشترین تولیدات بادام در سطح جهان را دارند. در بحث تولیدات بادام درختی در عرصه بین الملل، ایران در رتبه 5 تولیدات بادام درختی در دنیا قرار گرفته است و امروزه با تلاش روز افزون کشاورزان و تولیدکنندگان خشکبار، در صدد پیشرفت و افزایش رتبه در بین جهانیان می باشد.

اگر شما عزیزان قصد خرید بادام درختی را از مجموعه آراد برندینگ دارید که سعی کرده است بهترین محصول را با کیفیت خوب در اختیار شما دوستان قرار دهد سفارشات خود را با ارتباط با مشاوران ثبت کنید تا محصول را به دست شما برسانند. استفاده از بادام برای سلامت قلب بسیار مفید است و استفاده از موجب کاهش التهاب و سلامت شریان قلب می شود و عملکر آن را بهبهود می بخشد.مطالعات نشان داده است که استفاده از بادام هندی ایرانی برای افرادی که کلسترول خون و دیابت دارند نیز بسیار مفید است.

بادام درختی با پوست

اگر می خواهید به مدت طولانی تری بادام درختی را نگهداری کنید سعی کنید با پوست آن را خریداری کنید. بادام درختی دارای ویتامین های از قبیل k، ب، دی، کلسیم، منیزیم، پتاسیم، پروتئین می باشد که اگر کمی اطلاعات داشته باشید متوجه می شوید که به چه اندازه برای بدن مهم و ضروری هستند و با استفاده از چند عدد بادام در روز می توانید آن ها را تامین کنید. از بادام درختی خام با پوست اگر دقت کرده باشید در تزیینات هم استفاده می شود مانند تزیینات سفره هفت سین یا سفره عقده که زیبایی خاصی به آن می دهد زیرا دارای رنگی است که کنار بقیه وسیله ها و خوراکی های به کار رفته ترکیب خوبی می سازد و جایگاه ویژه ای برای خود دارد.

هر اندازه که بادام درختی کاغذی با پوست نازک تری باشد بهتر است زیرا در جدا کردن پوست بادام با دشواری رو به رو نمی شوید.یکی از آجیل هایی که همیشه و هر ساله بر سر سفره هفت سین عید های ما وجود دارد بادام می باشد که خود را به زیبایی و خوشمزگی نمایان می کند. در بین آجیل بادام زمینی زنجان به دلیل طعمی که دارد از یکی از پرطرفدارترین ها می باشد که بیشترین مخاطب را به خود اختصاص داده است آن را می توان به صورت تنها یا مخلوط با آجیل های دیگر برای پذیرایی در اعیاد استفاده کرد که در هر دو صورت بسیار عالی به نظر می رسد. علاوه بر زیبایی که دارد منبع ویتامین هایی است که از بیماری های زیادی مانند سکته، بیماری قلبی، یبوست، کم خونی، پوکی استخوان، سرطان و غیره جلوگیری به عمل می آورد و دارای پتاسیم می باشد که سدیم اضافی و مضر را از بدن دفع می کند و فشار خون را کاهش می دهد

.

بادام درختی ایرانی یا خارجی

هیچ تفاوتی ندارد که بادام درختی ایرانی باشد و یا خارجی، هر دو این بادام ها دارای سه نوع بادام سنگی، مامایی و گردو پوست کاغذی می باشند. هر کدام از این بادام ها در بازار به روش های گوناگونی به فروش می رسند.برخی از افراد دوست دارند بیشتر برای آجیل و پذیرایی مهمان از بادام درختی استفاده کنند.در حالی که برخی از افراد می خواهنداز بادام استفاه ها و مصارف شخصی و دارویی داشته باشند. از این رو برخی ها مدل های نمکی و تفت داده آن را تهیه می کنند و برخی از افراد دیگر نوع خام و با پوست آن را خریداری می کنند. بادام درختی خارجی و ایرانی هر دو خواص بسیار زیادی دارند و مصرف آن ها برای همه افراد مزایای بسیار زیادی دارد

.

جالب است بدانید مصرف بادام درختی ایرانی در افراد سبب پایین آمدن سطح کلسترول خون می شود و همچنین فیبر موجود در آن سبب تنظیم عملکرد دستگاه گوارش می شود و همچنین از التهابات روده را از بین می برد و خطر ابتلا به سرطان روده را در مردان تا حدود 80 درصد کاهش می دهد.بادام درختی می تواند از افزایش قند خون جلوگیری کند و قند خون بدن را تنظیم کند، از این رو برای افراد دیابتی بسیار مفید و توصیه شده می باشد. در ایران این محصول بیشتر در نواحی خراسان رضوی وجنوبی کشت و برداشت می شود و بسیرای از افراد آن را به صورت خام تهیه و مصرف می کنند. البته در این زمینه به شما توصیه می کنیم که آن را از دست فروش های دوره گرد و فروشگاه های ناشناس خریداری نکیند، زیرا ممکن است که حامل میکروب ها و مسبب بیماری های مختلف شود.

بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: