ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

مینو خالقی - «صلح پایدار تنها زمانی ممکن است که طرفین به هزینه‌های تنش‌آفرینی بیشتر از منافع آن بیندیشند»، شاید بیش از هر زمان دیگری درباره رابطه ایران و آمریکا، خصوصا در شرایط فعلی، مصداق داشته باشد.
روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

محمدمهدی محمدی - اقتصاد دیجیتال با تعریف سازوکارهای اقتصادی مبتنی بر داده و فناوری، به یکی از مهم‌ترین عناصر ساختار اقتصادی جهانی تبدیل شده است. این مفهوم نه تنها شامل تجارت الکترونیک می‌شود، بلکه به تمامی ابعاد استفاده از فناوری‌های دیجیتال در زندگی روزمره، از مبادلات مالی تا ارتباطات، پرداخته و تأثیر قابل توجهی بر رفتارهای اجتماعی، فرآیندهای مدیریتی و ساختارهای زیرساختی جوامع دارد. با پیشرفت‌های مداوم و ظهور فناوری‌های نوآورانه، به‌ویژه در حوزه‌های هوش مصنوعی، بیگ دیتا، اینترنت اشیاء و بلاک‌چین، تحولات عمیق‌تری در بازارهای جهانی و شکل‌گیری مدل‌های کسب‌وکار جدید مشاهده می‌شود.
دوشنبه ۳۰ تير ۱۴۰۴ - 2025 July 21
کد خبر: ۱۲۷۱۹
تاریخ انتشار: ۰۹ دی ۱۳۹۲ - ۱۴:۵۹

70خبرنگار درسال ۲۰۱۳ کشته شدند

دستکم ۷۰ خبرنگار در سراسر جهان در سال ۲۰۱۳ میلادی هنگام پوشش خبری کشته شدند.
به گزارش تدبیر24 به نقل از ایرنا، خبرگزاری آسوشیتدپرس روز دوشنبه از نیویورک گزارش داد: از این شمار تنها تعداد ۲۹ خبرنگار در سوریه و ۱۰ نفر دیگر نیز در عراق کشته شدند.

آسوشتیدپرس منبع این آمار را گزارش ˈکمیته حمایت از روز روزنامه نگاران و خبرنگارانˈ اعلام کرد و افزود: شش خبرنگار نیز در جریان ناآرامی های مصر کشته شدند.

درهمین حال ˈروبرت ماهونیˈ Robert Mahoney معاون کمیته حمایت از روزنامه نگاران در بیانیه ای در این باره بیان داشت: منطقه خاورمیانه به قتلگاه روزنامه نگاران و خبرنگاران مبدل شده است.

بنابراین گزارش، بیشتر آمار خبرنگاران کشته شده مربوط به افرادی که است که در محل زندگی خود اقدام به پوشش خبری کرده اند که این امر در مورد قربانیان خبرنگار در سال ۲۰۱۳ نیز در نظر گرفته شده است.

بسیاری از خبرنگاران در این آمار هنگام پوشش خبری در مناطق درگیری کشته شدند، این درحالی است که سایر خبرنگاران قربانی پس از دادن گزارش های حساس به قتل رسیده اند.

این کمیته همچنین اعلام داشت که ۲۵ قربانی دیگر در زمینه خبرنگاری، جدای از آمار ۷۰ نفره را در دست بررسی دارد که آیا در ارتباط با کارشان طی سال ۲۰۱۳ کشته شدند یا خیر؟.

بنابراین گزارش، ۶۰ روزنامه نگار تنها در سال جاری میلادی در سوریه ربوده شدند که سرنوشت نیمی از این افراد همچنان نامعلوم است.

بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: