ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

مینو خالقی - «صلح پایدار تنها زمانی ممکن است که طرفین به هزینه‌های تنش‌آفرینی بیشتر از منافع آن بیندیشند»، شاید بیش از هر زمان دیگری درباره رابطه ایران و آمریکا، خصوصا در شرایط فعلی، مصداق داشته باشد.
روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

محمدمهدی محمدی - اقتصاد دیجیتال با تعریف سازوکارهای اقتصادی مبتنی بر داده و فناوری، به یکی از مهم‌ترین عناصر ساختار اقتصادی جهانی تبدیل شده است. این مفهوم نه تنها شامل تجارت الکترونیک می‌شود، بلکه به تمامی ابعاد استفاده از فناوری‌های دیجیتال در زندگی روزمره، از مبادلات مالی تا ارتباطات، پرداخته و تأثیر قابل توجهی بر رفتارهای اجتماعی، فرآیندهای مدیریتی و ساختارهای زیرساختی جوامع دارد. با پیشرفت‌های مداوم و ظهور فناوری‌های نوآورانه، به‌ویژه در حوزه‌های هوش مصنوعی، بیگ دیتا، اینترنت اشیاء و بلاک‌چین، تحولات عمیق‌تری در بازارهای جهانی و شکل‌گیری مدل‌های کسب‌وکار جدید مشاهده می‌شود.
سه‌شنبه ۳۱ تير ۱۴۰۴ - 2025 July 22
کد خبر: ۱۳۰۳
تعداد نظرات: ۲ نظر
تاریخ انتشار: ۱۶ مرداد ۱۳۹۲ - ۱۴:۴۱

کسری بودجه چالش پیش روی وزیر آموزش و پرورش

« بسیاری از تصمیمات وزارت آموزش و پرورش شتابزده بود. متأسفانه آموزش و پرورش در بسیاری از جهات درگیر کمیت هاست »

تدبیر24: وزیر آموزش و پرورش پیشنهادی دولت یازدهم گفت: کسری بودجه ۴ هزار میلیارد تومانی این وزارتخانه مهم‌ترین چالش پیش روی وزیر آموزش و پرورش است.

به گزارش پویش به نقل از ایلنا، محمدعلی نجفی که امروز برای ارائه برنامه‌هایش در کمیسیون آموزش مجلس حضور یافته بود در مورد چالش‌های پیش‌روی وزیر آموزش وپرورش یازدهم، گفت: براساس گزارشی که معاونت برنامه‌ریزی راهبردی رئیس جمهور به بنده داده‌اند در سال جاری این وزارتخانه ۴ هزار میلیارد تومان کسری بودجه دارد.

وی افزود: چالش بعدی پیش روی این وزارتخانه حفظ شأن و منزلت و جایگاه فرهنگیان است، باید به فرهنگیان به عنوان یک مرجع نگاه شود و مورد احترام قرار گیرند که به نظرم الان این وضعیت نیست و فرهنگیان از جایگاه و منزلتی که دارند راضی نیستند.

نجفی چالش بعدی وزارتخانه آموزش وپرورش را کیفیت فعالیت‌های آموزشی دانست وگفت: متأسفانه آموزش و پرورش در بسیاری از جهات درگیر کمیت هاست از این رو باید تلاش کنیم کیفیت را بر جمیع برنامه‌های آموزش و پرورش به خصوص فرایند یادگیری افزایش دهیم.

تغییر در برنامه‌های وزارت آموزش وپرورش از سال ۹۳

وزیر آموزش و پرورش پیشنهادی دولت یازدهم در مورد نظام آموزشی ۳-۳-۶ گفت: برای سال تحصیلی جدید نمی‌توانیم تغییر اساسی در این نظام ایجاد کنیم چرا که تصمیمی گرفته شده و مدارس ثبت نام را انجام داده‌اند.

وی افزود: در طول سال تحصیلی سعی می‌کنیم که تا جایی که ممکن است اشکالات را برطرف کنیم و یک بررسی اساسی هم نسبت به آنچه که تاکنون انجام شده صورت دهیم از این رو هر تصمیمی که گرفته شود برای سال تحصیلی ۹۴-۹۳ اعلام می‌شود.

نجفی گفت: مجمعی از نخبگان و کار‌شناسان آموزش وپرورش تشکیل خواهم داد تا کلیه تصمیماتی که از ابتدای سال اخیر طبق سند تحول صورت گرفته مورد بازنگری و واکاوی قرار دهند از این رو اگر تغییری لازم باشد انشاءالله از سال ۹۳ اعمال شود.

وزیر آموزش وپرورش پیشنهادی دولت یازدهم همچنین در مورد حوادث اتفاق افتاده در آموزش وپرورش برای دانش آموزان، گفت: این حوادث بسیار تأسف آور بوده و شاید می‌شد از بروز بخشی از این حوادث با مدیریت بهتر جلوگیری کرد که انشاءالله بتوانیم در دوره جدید از میزان این حوادث بکاهیم.

وی در ادامه با بیان اینکه با بخشی از برنامه‌های وزارت آموزش و پرورش در دوره گذشته موافق و با بخشی از آن‌ها مخالفم افزود: بسیاری از تصمیمات این وزارتخانه شتابزده بود به طور مثال در طرح ۳-۳-۶ مشکلات عدیده‌ای برای خانواده‌ها و مدارس ایجاد شد.

به گفته وزیر آموزش و پرورش پیشنهادی دولت یازدهم وزارت آموزش و پرورش فاقد یک استراتژی مشخص است.

نجفی در پاسخ به سؤالی در این مورد که برخی معتقدند که وزیر شدن شما به معنای بازگشت به گذشته است گفت: نظر همه محترم است.

وی افزود: من خودم به آقای روحانی گفتم که موافق نیستم کسی که ۱۶ سال پیش وزیر بوده دوباره برگردد اما ایشان تصمیم خود را گرفته است.

وزیر آموزش و پرورش پیشنهادی دولت یازدهم، افزود: به آقای روحانی گفتم اگر فردی که قبلا در آموزش و پرورش خدمت نکرده برای پست وزارت معرفی شود بهتر است اما احتمالا ایشان گزینه مناسب تری پیدا نکردند.

 

بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
انتشار یافته: ۲
در انتظار بررسی: ۱
غیر قابل انتشار: ۰
علیرضا
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۸:۱۹ - ۱۳۹۲/۰۵/۱۹
0
1
آقای نجفی وزیری توانمند است در سالهایی که در آموزش و پرورش وزیر بودند توجه ویژه ای به نظریات و طرح های فرهنگیان داشتند و نظام واحدی را اجرا کردند که بسیاری از هزینه ها را برای دولت و مردم کاهش داد و آرامش روحی و روانی بیشتری برای دانش آموزان به ارمغان آورد و حقوق فرهنگیان آنها را ترمیم نمود .
معلم
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۰:۲۶ - ۱۳۹۲/۰۵/۲۵
0
0
باسلام
دانش آموزان روستای که در شهر ادامه تحصیل می دهند از ساعت شش صبح تا ساعت چهار عصر در مدرسه یادرراه مدرسه بدون تغذیه مناسب سپری می کنند بخاطر اینک روز پنجشنبه ها تعطیل شد ساعات درسی آن به ساعات درسی روز های دیگر افزوده شد چرا نمایندگان حق بجانب به وزیر وقت چیزی نگفتند
نظر شما: