ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

مینو خالقی - «صلح پایدار تنها زمانی ممکن است که طرفین به هزینه‌های تنش‌آفرینی بیشتر از منافع آن بیندیشند»، شاید بیش از هر زمان دیگری درباره رابطه ایران و آمریکا، خصوصا در شرایط فعلی، مصداق داشته باشد.
روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

محمدمهدی محمدی - اقتصاد دیجیتال با تعریف سازوکارهای اقتصادی مبتنی بر داده و فناوری، به یکی از مهم‌ترین عناصر ساختار اقتصادی جهانی تبدیل شده است. این مفهوم نه تنها شامل تجارت الکترونیک می‌شود، بلکه به تمامی ابعاد استفاده از فناوری‌های دیجیتال در زندگی روزمره، از مبادلات مالی تا ارتباطات، پرداخته و تأثیر قابل توجهی بر رفتارهای اجتماعی، فرآیندهای مدیریتی و ساختارهای زیرساختی جوامع دارد. با پیشرفت‌های مداوم و ظهور فناوری‌های نوآورانه، به‌ویژه در حوزه‌های هوش مصنوعی، بیگ دیتا، اینترنت اشیاء و بلاک‌چین، تحولات عمیق‌تری در بازارهای جهانی و شکل‌گیری مدل‌های کسب‌وکار جدید مشاهده می‌شود.
سه‌شنبه ۳۱ تير ۱۴۰۴ - 2025 July 22
کد خبر: ۱۳۶۷
تاریخ انتشار: ۱۷ مرداد ۱۳۹۲ - ۱۳:۴۰

پوتین عید فطر را تبریک گفت

رئیس‌جمهور روسیه پایان ماه مبارک رمضان و فرا رسیدن عید فطر را به روزه‌داران مسلمان تبریک گفت.


ولادیمیر پوتین، رئیس‌جمهور روسیه پایان ماه مبارک رمضان و فرا رسیدن عید فطر را به مسلمانان این کشور و دیگر روزه‌داران مسلمان تبریک گفت.

به گزارش خبرگزاری روسیه؛ مسلمانان روسیه که عمدتا در جمهوری‌های شمال قفقاز، تاتارستان و باشکیریا قرار دارند پایان ماه مبارک رمضان را "اوروزا بایرام" می‌خوانند.

ولادیمیر پوتین نیز با بیان عبارت "اوروزا بایرام" پایان ماه مبارک رمضان و فرارسیدن عید فطر را به مسلمانان این کشور تبریک گفت. وی در سخنرانی پایان ماه رمضان گفت: رمضان الهام‌بخش کارهای نیک، دلسوزی و توجه به بی‌خانمان‌ها و نیازمندان است.

پوتین تاکید کرد که مسلمانان در روسیه از احترام زیادی برخوردارند و در آموزش جوانان این کشور همانند دیگران مشارکت دارند.

رئیس جمهور روسیه تاکید کرد که مسلمانان روسیه نقش زیادی در ترویج صلح و توازن در جامعه این کشور دارند.

بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: