ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

مینو خالقی - «صلح پایدار تنها زمانی ممکن است که طرفین به هزینه‌های تنش‌آفرینی بیشتر از منافع آن بیندیشند»، شاید بیش از هر زمان دیگری درباره رابطه ایران و آمریکا، خصوصا در شرایط فعلی، مصداق داشته باشد.
روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

محمدمهدی محمدی - اقتصاد دیجیتال با تعریف سازوکارهای اقتصادی مبتنی بر داده و فناوری، به یکی از مهم‌ترین عناصر ساختار اقتصادی جهانی تبدیل شده است. این مفهوم نه تنها شامل تجارت الکترونیک می‌شود، بلکه به تمامی ابعاد استفاده از فناوری‌های دیجیتال در زندگی روزمره، از مبادلات مالی تا ارتباطات، پرداخته و تأثیر قابل توجهی بر رفتارهای اجتماعی، فرآیندهای مدیریتی و ساختارهای زیرساختی جوامع دارد. با پیشرفت‌های مداوم و ظهور فناوری‌های نوآورانه، به‌ویژه در حوزه‌های هوش مصنوعی، بیگ دیتا، اینترنت اشیاء و بلاک‌چین، تحولات عمیق‌تری در بازارهای جهانی و شکل‌گیری مدل‌های کسب‌وکار جدید مشاهده می‌شود.
سه‌شنبه ۳۱ تير ۱۴۰۴ - 2025 July 22
کد خبر: ۱۴۵۲۵
تاریخ انتشار: ۲۵ دی ۱۳۹۲ - ۱۳:۲۱

ژن ریاضی در دست چینی ها

یک مرکز تحقیقات ژنتیکی در چین ادعا کرده است که با شناسایی ژن ریاضی (maths gene) در افراد می تواند به والدین در انتخاب جنین های باهوش تر کمک کند.
به گزارش تدبیر24 به نقل از پایگاه خبری دیلی میل، موسسه ژنومیک پکن (B.G.I) که یکی از بزرگ ترین مرکز تحقیقات ژنتیکی در دنیا است، در حال نقشه برداری از ژن های افرادی است که در ریاضی از هوش و استعداد قابل توجهی برخوردارند.

استفان هسو محقق این پژوهش در این مورد گفت : با وجود این که 50 تا 80 درصد از ضریب هوشی موروثی است اما دو یا سه کودک از هر 100 کودک به طور قابل توجهی باهوش تر از پدر و مادر خود هستند.

دانشمندان در حال تدارک آزمایش هایی هستند که افراد دارای ژن ریاضی را از سایر افراد جدا می کند. محققان امیدوارند با انجام این آزمایش ها آنچه را که موجب خاص بودن افراد باهوش می شوند، شناسایی کنند.

این شرکت در حال حاضر، مجموعه ای شامل 2 هزار نمونه دی ان ای از افراد دارای ضریب هوشی بالا را در اختیار دارد.

به گفته محققان این دانش جدید به والدین اجازه می دهد جنین های باهوش را انتخاب کنند.

ضریب هوشی (IQ)، عددی با میانگین ۱۰۰ و انحراف معیار ۱۵ است. در رده بندی و تقسیم هوش به صورت میانگین نزدیک 70 درصد از مردم دارای هوش میانه، ۱۲ درصد مردم دارای هوش بالاتر از میانه، سه درصد افراد بسیار باهوش و یک درصد افراد برگزیده هستند و مابقی افراد کم هوش هستند.

بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: