ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

مینو خالقی - «صلح پایدار تنها زمانی ممکن است که طرفین به هزینه‌های تنش‌آفرینی بیشتر از منافع آن بیندیشند»، شاید بیش از هر زمان دیگری درباره رابطه ایران و آمریکا، خصوصا در شرایط فعلی، مصداق داشته باشد.
روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

محمدمهدی محمدی - اقتصاد دیجیتال با تعریف سازوکارهای اقتصادی مبتنی بر داده و فناوری، به یکی از مهم‌ترین عناصر ساختار اقتصادی جهانی تبدیل شده است. این مفهوم نه تنها شامل تجارت الکترونیک می‌شود، بلکه به تمامی ابعاد استفاده از فناوری‌های دیجیتال در زندگی روزمره، از مبادلات مالی تا ارتباطات، پرداخته و تأثیر قابل توجهی بر رفتارهای اجتماعی، فرآیندهای مدیریتی و ساختارهای زیرساختی جوامع دارد. با پیشرفت‌های مداوم و ظهور فناوری‌های نوآورانه، به‌ویژه در حوزه‌های هوش مصنوعی، بیگ دیتا، اینترنت اشیاء و بلاک‌چین، تحولات عمیق‌تری در بازارهای جهانی و شکل‌گیری مدل‌های کسب‌وکار جدید مشاهده می‌شود.
سه‌شنبه ۳۱ تير ۱۴۰۴ - 2025 July 22
کد خبر: ۱۹۰۹۵
تاریخ انتشار: ۰۵ اسفند ۱۳۹۲ - ۱۰:۰۲

افزایش جذابیت های صنعت نفت ایران برای خارجی ها

خبرگزاری چین روز دوشنبه اعلام کرد که ایران با ابتکار و نوآوری در قراردادهای نفت و گاز درصدد جذاب تر کردن بازار بزرگ انرژی برای خارجیان است.
به گزارش تدبیر24 به نقل از شین هوا ، دولت ایران به این شکل می تواند سرمایه گذاران و شرکت های خارجی را بیش از پیش وارد این بازار کرده و به آنها امکان دهد تا قراردادهای توسعه انرژی های هیدروکربن را در کنار نفت و گاز در اختیار داشته باشند.
 
شین هوا نوشت: از این پس دست شرکت های خارجی در استخراج و توسعه و تولید میادین مذکور بازتر خواهد شد. ایران قراردادهای قدیمی تر را که جذابیت کمتری داشته دیگر مورد استفاده قرار نخواهد داد و قرارداد جدید نفتی موسوم به ˈآی پی سیˈ را جایگزین آن می کند.
 
بر اساس گزارش خبرگزاری رسمی چین، شرکت ملی نفت ایران از این پس با شرکت های بین المللی موسسات مشترکی به منظور تولید نفت ایجاد خواهدکرد و کارشناسان ایرانی با شرکت های خارجی همکاری خواهند شد تا فناوری های روز دنیا در اختیار ایران قرار گیرد.
 
شین هوا تصریح کرد که ایران بر اساس آمار رسمی تا پنج سال دیگر برای توسعه صنایع نفت بالادستی به 150 میلیارد دلار سرمایه گذاری نیاز دارد.
 
خبرگزاری چین نوشت: از زمانی که دولت جدید در ایران روی کارآمده و با کاسته شدن از تحریم ها، وزارت نفت ایران هم کوشیده است جایگاه ایران را در بازار بین المللی انرزی احیا کند.

بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: