ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

مینو خالقی - «صلح پایدار تنها زمانی ممکن است که طرفین به هزینه‌های تنش‌آفرینی بیشتر از منافع آن بیندیشند»، شاید بیش از هر زمان دیگری درباره رابطه ایران و آمریکا، خصوصا در شرایط فعلی، مصداق داشته باشد.
روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

محمدمهدی محمدی - اقتصاد دیجیتال با تعریف سازوکارهای اقتصادی مبتنی بر داده و فناوری، به یکی از مهم‌ترین عناصر ساختار اقتصادی جهانی تبدیل شده است. این مفهوم نه تنها شامل تجارت الکترونیک می‌شود، بلکه به تمامی ابعاد استفاده از فناوری‌های دیجیتال در زندگی روزمره، از مبادلات مالی تا ارتباطات، پرداخته و تأثیر قابل توجهی بر رفتارهای اجتماعی، فرآیندهای مدیریتی و ساختارهای زیرساختی جوامع دارد. با پیشرفت‌های مداوم و ظهور فناوری‌های نوآورانه، به‌ویژه در حوزه‌های هوش مصنوعی، بیگ دیتا، اینترنت اشیاء و بلاک‌چین، تحولات عمیق‌تری در بازارهای جهانی و شکل‌گیری مدل‌های کسب‌وکار جدید مشاهده می‌شود.
دوشنبه ۳۰ تير ۱۴۰۴ - 2025 July 21
کد خبر: ۱۹۲۰۹
تاریخ انتشار: ۰۶ اسفند ۱۳۹۲ - ۱۱:۲۴

تولید سوسیس از باکتری مدفوع نوزاد!

محققان اسپانیایی قصد دارند از باکتری موجود در مدفوع نوزاد برای تولید سوسیس پروبیوتیک با خواص بهداشتی و طعم مناسب استفاده کنند.
تدبیر24: تحقیقات نشان می‌دهد، مواد غذایی مانند ماست که حاوی باکتری پروبیوتیک زنده هستند، برای سلامت بدن بسیار مفید بوده و به برطرف شدن مشکلاتی از جمله چربی شکم، افسردگی، التهاب، عفونت ادراری، اختلالات معده و روده از جمله یبوست بویژه در نوزادان کمک می‌کنند.

«لاکتوباسیلوس» و «بیفیدوباکتریوم» دو نوع باکتری اصلی هستند که اغلب در محصولات پروبیوتیک وجود دارند.

به گفته «آنا جوفر» یکی از نویسندگان این مطالعه، این دو نوع باکتری پروبیوتیک به وفور در مدفوع نوزادان وجود دارند.

محققان موسسه تحقیقات کشاورزی و غذا (IRTA) در کاتالونیا، 43 نمونه مدفوع نوزادان شش ماه سالم را جمع‌آوری و کشت دادند و نوعی سوسیس به نام «fuet» تولید کردند که از خواص پروبیوتیک کافی برای بدن در عین طعم مناسب برخوردار است.

تحقیقات تکمیلی برای اطمینان از دارا بودن خواص پروبیوتیک این دو نوع باکتری باید انجام شود.

باوجود نتایج مثبت این مطالعه، تاکنون هیچ شرکت تولیدکننده موادغذایی تمایلی به تولید سوسیس با باکتری مدفوع نوزاد نشان نداده است.

نتایج این مطالعه در مجله Meat Science منتشر شده است.

بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: