ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

مینو خالقی - «صلح پایدار تنها زمانی ممکن است که طرفین به هزینه‌های تنش‌آفرینی بیشتر از منافع آن بیندیشند»، شاید بیش از هر زمان دیگری درباره رابطه ایران و آمریکا، خصوصا در شرایط فعلی، مصداق داشته باشد.
روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

محمدمهدی محمدی - اقتصاد دیجیتال با تعریف سازوکارهای اقتصادی مبتنی بر داده و فناوری، به یکی از مهم‌ترین عناصر ساختار اقتصادی جهانی تبدیل شده است. این مفهوم نه تنها شامل تجارت الکترونیک می‌شود، بلکه به تمامی ابعاد استفاده از فناوری‌های دیجیتال در زندگی روزمره، از مبادلات مالی تا ارتباطات، پرداخته و تأثیر قابل توجهی بر رفتارهای اجتماعی، فرآیندهای مدیریتی و ساختارهای زیرساختی جوامع دارد. با پیشرفت‌های مداوم و ظهور فناوری‌های نوآورانه، به‌ویژه در حوزه‌های هوش مصنوعی، بیگ دیتا، اینترنت اشیاء و بلاک‌چین، تحولات عمیق‌تری در بازارهای جهانی و شکل‌گیری مدل‌های کسب‌وکار جدید مشاهده می‌شود.
دوشنبه ۳۰ تير ۱۴۰۴ - 2025 July 21
کد خبر: ۲۱۲۱۶
تاریخ انتشار: ۰۶ فروردين ۱۳۹۳ - ۱۴:۵۵

خالق اندروید کیست؟

Rubin در یازده سال پیش یعنی در سال ۲۰۰۳ به فکر ساخت این سیستم عامل جالب افتاد و بعد از مدتی به دلیل مشکلات مالی نتواسنت کاری برای پیشرفت این پروژه بکند.

تدبیر24: شاید فکر کنید که کمپانی گوگل خود توانسته است تا سیستم عامل معروف و محبوب اندروید را تولید کند اما اینطور نیست بلکه فردی که این سیتسم عامل محبوب را طراحی کرده است Andy Rubin نام دارد.

Andy Rubin در یازده سال پیش یعنی در سال ۲۰۰۳ به فکر ساخت این سیستم عامل جالب افتاد و بعد از مدتی به دلیل مشکلات مالی نتواسنت کاری برای پیشرفت این پروژه بکند.

او سعی کرد تا برای این پروژه خود سرمایه گذار و یا سرمایه گذارانی پیدا کند و ابتدا به فکر کمپانی سامسونگ یکی از کمپانی های معروف در امر ساخت تلفن همراه افتاد اما اشتباه بزرگی که مدیران سامسونگ کردند هیچوقت فراموش نخواهند کرد.

زیرا زمانی که آقای روبین در جلسه با مدیران سامسونگ در مورد اندروید سخن گفت آن ها به او خندیدند و او را به تمسخر گرفتند. به او گفتند تو ؟ با ۶ نفر ؟ تو چه مصرف کرده ای ؟

اما کمپانی گوگل این هوش و ذکاوت را داشت و این استعداد و فکر جالب را به مبلغ ۵۰ میلیون دلار در سال ۲۰۰۵ خریداری کرد و Andy Rubin و همکارانش را به استخدام این کمپانی در آورد. کاری که گوگل انجام داد در حال حاضر بسیار قیمتی می باشد که در حال حاضر اندروید طرفداران بسیار زیادی داشته و دارد و روز ها دیوایس های مختلف اندرویدی وارد بازار های دنیا می شود.

بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: