ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

مینو خالقی - «صلح پایدار تنها زمانی ممکن است که طرفین به هزینه‌های تنش‌آفرینی بیشتر از منافع آن بیندیشند»، شاید بیش از هر زمان دیگری درباره رابطه ایران و آمریکا، خصوصا در شرایط فعلی، مصداق داشته باشد.
روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

محمدمهدی محمدی - اقتصاد دیجیتال با تعریف سازوکارهای اقتصادی مبتنی بر داده و فناوری، به یکی از مهم‌ترین عناصر ساختار اقتصادی جهانی تبدیل شده است. این مفهوم نه تنها شامل تجارت الکترونیک می‌شود، بلکه به تمامی ابعاد استفاده از فناوری‌های دیجیتال در زندگی روزمره، از مبادلات مالی تا ارتباطات، پرداخته و تأثیر قابل توجهی بر رفتارهای اجتماعی، فرآیندهای مدیریتی و ساختارهای زیرساختی جوامع دارد. با پیشرفت‌های مداوم و ظهور فناوری‌های نوآورانه، به‌ویژه در حوزه‌های هوش مصنوعی، بیگ دیتا، اینترنت اشیاء و بلاک‌چین، تحولات عمیق‌تری در بازارهای جهانی و شکل‌گیری مدل‌های کسب‌وکار جدید مشاهده می‌شود.
دوشنبه ۳۰ تير ۱۴۰۴ - 2025 July 21
کد خبر: ۲۱۲۵۱
تاریخ انتشار: ۰۷ فروردين ۱۳۹۳ - ۱۴:۲۰
اعتراض شدید ایران به پاکستان

سفیر پاکستان احضار شد

وزارت امور خارجه جمهوری اسلامی ایران مراتب اعتراض شدید خود را نسبت به حوادث تروریستی، عدم آزادسازی مرزبانان ایرانی و فقدان کنترل کافی مرزها توسط نیروهای پاکستان به سفیر این کشور در تهران اعلام نمود.
تدبیر24: معاون مدیر کل غرب آسیای وزارت امور خارجه کشورمان، امروز، مجدداً ضمن اعلام مراتب اعتراض جمهوری اسلامی ایران، بر لزوم تحرک بیشتر و بسیج همه امکانات و نیروهای پاکستانی برای حل مشکل، آزادی مرزبانان ایرانی ربوده شده، حفظ سلامتی آنها، تضمین عدم تکرار در آینده و دستگیری و تحویل اشرار و تروریست ها تاکید کرد.
 
وی تصریح کرد، نهادهای ذیربط ایرانی برای هرگونه همکاری و اقدام مشترک در کلیه سطوح آمادگی کامل داشته  و متقابلاً انتظار دارند کلیه نهادهای ذیربط پاکستانی نیز در این زمینه با آمادگی کامل، هماهنگی و اقدام نمایند.
 
به سفیر پاکستان اعلام شد وجود این همکاری ها عنصر حیاتی برای تضمین استمرار و بقای مرزهای دو کشور، به عنوان مرزهای صلح و دوستی می باشد.
 
عدم کنترل جدی مرزها و مقابله با اشرار و گروهک های تروریستی، می تواند ابعاد اینگونه اقدامات را بیشتر و پیچیده تر سازد و نباید اجازه داد به روابط دوستانه، حسن همجواری و مرزهای دو کشور خللی وارد شود و مناسبات خوب، تحت الشعاع این رویدادهای ناخوشایند قرار گیرد.
 
نورمحمد جادمانی سفیر پاکستان در تهران نیز با ابراز تسلیت نسبت به خبر شهادت یکی از مرزبانان ایرانی و ابراز تأسف شدید خود و دولت پاکستان از این حادثه تروریستی ، اعلام کرد ،مراتب را به مقامات کشورش اعلام خواهد کرد.
 
وی افزود: دولت پاکستان نیز نگران افزایش حرکت های تروریستی، شرارت ها و افراط گرایی است.
 
سفیر تأکید کرد، پاکستان با عنایت به نگاه ویژه به ایران، به هیچ وجه، اجازه نخواهد داد اینگونه رخدادهای تأسف بار، روابط حسنه میان دو ملت، دو دولت و دو کشور را خدشه دار سازد.

بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: