ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

مینو خالقی - «صلح پایدار تنها زمانی ممکن است که طرفین به هزینه‌های تنش‌آفرینی بیشتر از منافع آن بیندیشند»، شاید بیش از هر زمان دیگری درباره رابطه ایران و آمریکا، خصوصا در شرایط فعلی، مصداق داشته باشد.
روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

محمدمهدی محمدی - اقتصاد دیجیتال با تعریف سازوکارهای اقتصادی مبتنی بر داده و فناوری، به یکی از مهم‌ترین عناصر ساختار اقتصادی جهانی تبدیل شده است. این مفهوم نه تنها شامل تجارت الکترونیک می‌شود، بلکه به تمامی ابعاد استفاده از فناوری‌های دیجیتال در زندگی روزمره، از مبادلات مالی تا ارتباطات، پرداخته و تأثیر قابل توجهی بر رفتارهای اجتماعی، فرآیندهای مدیریتی و ساختارهای زیرساختی جوامع دارد. با پیشرفت‌های مداوم و ظهور فناوری‌های نوآورانه، به‌ویژه در حوزه‌های هوش مصنوعی، بیگ دیتا، اینترنت اشیاء و بلاک‌چین، تحولات عمیق‌تری در بازارهای جهانی و شکل‌گیری مدل‌های کسب‌وکار جدید مشاهده می‌شود.
شنبه ۰۴ مرداد ۱۴۰۴ - 2025 July 26
کد خبر: ۲۱۷۵۹
تاریخ انتشار: ۲۳ فروردين ۱۳۹۳ - ۱۱:۴۴

شکلات تلخ بخورید تا دیابت نگیرید

اگر زیاد شکلات می‌خورید به شما توصیه می‌کنیم که شکلات تلخ را انتخاب کنید زیرا می‌توانید با مصرف این نوع شکلات به جنگ چاقی و دیابت بروید.
تدبیر24: آزمایش‌های جدید نشان می‌دهد در صورت مصرف متعادل شکلات تلخ می‌توان از مزایای آن برای سلامت بدن بهره‌مند شد. مطالعات جدید نشان می‌دهد شکلات تلخ سرشار از ترکیبی موسوم به «فلاوانول» است که نوعی آنتی‌اکسیدان مفید برای سلامت بدن محسوب می‌شود. این ترکیب سیستم قلبی - عروقی را تقویت می‌کند.

شکلات همچنین مملو از انواع دیگر آنتی‌اکسیدان‌ها و فلاوونوئیدها است که این ترکیب نیز در برخی میوه‌ها و سبزیجات هم یافت می‌شود. فلاوانول‌ها نوع اصلی فلاوونوئیدهای موجود در کاکائو هستند که با کاهش فشارخون به بهبود سلامت قلب و عروق کمک می‌کنند و علاوه بر این جریان خون به سمت مغز و قلب و همین‌طور قابلیت انعقاد پلاکت‌های خون را نیز بهبود می‌دهند.

در واقع طعم تلخی شدید شکلات از ماده فلاوانول منشاء می‌گیرد. به همین دلیل شکلات‌های فرآوری شده که مراحل زیادی را پشت سر می‌گذارند تا تلخی آنها گرفته شود، شیرین‌تر بوده و میزان فلاوانول موجود در آنها بسیار کمتر از شکلات خالص است.

به گزارش ایسنا به نقل از مدیکال دیلی، متخصصان سلامت اکنون دریافته‌اند که فلاوانول قادر است با چاقی و دیابت نوع 2 مبارزه کند. آنها دریافتند نوع خاصی از فلاوانول‌ها با عنوان «اولیگومریگ پروسیانیدین» (PCs) نسبت به سایر ترکیبات موجود در شکلات تاثیر فراوانی در جلوگیری از ابتلا به چاقی و دیابت دارد. این ماده ضمن پایین نگه داشتن وزن می‌تواند سبب افزایش قدرت تحمل در برابر گلوکز (قند) شود.

بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: