ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

مینو خالقی - «صلح پایدار تنها زمانی ممکن است که طرفین به هزینه‌های تنش‌آفرینی بیشتر از منافع آن بیندیشند»، شاید بیش از هر زمان دیگری درباره رابطه ایران و آمریکا، خصوصا در شرایط فعلی، مصداق داشته باشد.
روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

محمدمهدی محمدی - اقتصاد دیجیتال با تعریف سازوکارهای اقتصادی مبتنی بر داده و فناوری، به یکی از مهم‌ترین عناصر ساختار اقتصادی جهانی تبدیل شده است. این مفهوم نه تنها شامل تجارت الکترونیک می‌شود، بلکه به تمامی ابعاد استفاده از فناوری‌های دیجیتال در زندگی روزمره، از مبادلات مالی تا ارتباطات، پرداخته و تأثیر قابل توجهی بر رفتارهای اجتماعی، فرآیندهای مدیریتی و ساختارهای زیرساختی جوامع دارد. با پیشرفت‌های مداوم و ظهور فناوری‌های نوآورانه، به‌ویژه در حوزه‌های هوش مصنوعی، بیگ دیتا، اینترنت اشیاء و بلاک‌چین، تحولات عمیق‌تری در بازارهای جهانی و شکل‌گیری مدل‌های کسب‌وکار جدید مشاهده می‌شود.
دوشنبه ۳۰ تير ۱۴۰۴ - 2025 July 21
کد خبر: ۲۲۳۲۷
تاریخ انتشار: ۳۱ فروردين ۱۳۹۳ - ۱۱:۲۱

نام چند میلیون ایرانی فاطمی است؟

معاون امور اسناد هویتی سازمان ثبت احوال کشور گفت: تاکنون 12 میلیون و 100 هزار نام از القاب حضرت فاطمه زهرا (س) در کشور ثبت شده است.
تدبیر24: معاون امور اسناد هویتی سازمان ثبت احوال کشور گفت: تاکنون 12 میلیون و 100 هزار نام از القاب حضرت فاطمه زهرا (س) در کشور ثبت شده که از این تعداد 4میلیون و 200 هزار فاطمه، دو میلیون و 900 هزار زهرا و مابقی سایر القاب حضرت فاطمه (س) است.

محسن کرمی شنبه شب در مراسم جشن میلاد حضرت فاطمه زهرا (س) در حرم مطهر حضرت فاطمه معصومه (س)افزود: استان های قم، خراسان جنوبی و خراسان رضوی به ترتیب بیشترین القاب حضرت فاطمه را برای فرزندان خود انتخاب کرده اند.

وی همچنین اعلام کرد: هر کدام از بانوان که تمایل دارند نام خود را به فاطمه یا زهرا تغییر دهند از امروز تا 13 رجب این تغییر نام بدون هیچگونه تشریفات قانونی برای آنها انجام خواهد شد.

معاون سازمان ثبت احوال خاطرنشان کرد: هم اکنون نام شش میلیون و 600 هزار نفر به عنوان سادات در کشور به ثبت رسیده است که استان مازندران با 620 هزار نفر، یزد با 200 هزار و کهگیلویه و بویراحمد با 110 هزار نفر بیشترین آمار سادات را به خود اختصاص می دهند.

این مقام مسوول ادامه داد: با همکاری برخی نهادها، شیوه نامه سادات در ثبت احوال تهیه و دبیرخانه ای نیز در 31 استان کشور راه اندازی شده است تا در سالروز میلاد حضرت زهرا (س)، مراسم تجلیل و بزرگداشت سادات را برگزار کنند.

کرمی همچنین راه اندازی گنجینه اسناد مشاهیر، مفاخر و شهدا در سطح کشور با تهیه دو هزار سند، صدور شناسنامه برای شهدا و اهدای آن به خانواده هایشان در مراسم مختلف و برگزاری همایش مهندسی نام گزینی در کشور را از جمله فعالیت های فرهنگی ثبت احوال کشور ذکر کرد.

وی یادآور شد: کشور ما 250 هزار شهید را تقدیم انقلاب کرده است و در مناسبت های مختلف شناسنامه شهدا برای آنها صادر خواهد شد.

معاون ثبت احوال تصریح کرد: ما در صدد هستیم تا نام های قدسی، اسلامی و ایرانی را در کشور بین خانواده ها ترویج دهیم تا از انتخاب نام های نامناسب جلوگیری شود.

مراسم جشن میلاد حضرت زهرا(س) با حضور اقشار مختلف مردم در حرم مطهر حضرت فاطمه معصومه(س) برگزار شد.
بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: