ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

مینو خالقی - «صلح پایدار تنها زمانی ممکن است که طرفین به هزینه‌های تنش‌آفرینی بیشتر از منافع آن بیندیشند»، شاید بیش از هر زمان دیگری درباره رابطه ایران و آمریکا، خصوصا در شرایط فعلی، مصداق داشته باشد.
روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

محمدمهدی محمدی - اقتصاد دیجیتال با تعریف سازوکارهای اقتصادی مبتنی بر داده و فناوری، به یکی از مهم‌ترین عناصر ساختار اقتصادی جهانی تبدیل شده است. این مفهوم نه تنها شامل تجارت الکترونیک می‌شود، بلکه به تمامی ابعاد استفاده از فناوری‌های دیجیتال در زندگی روزمره، از مبادلات مالی تا ارتباطات، پرداخته و تأثیر قابل توجهی بر رفتارهای اجتماعی، فرآیندهای مدیریتی و ساختارهای زیرساختی جوامع دارد. با پیشرفت‌های مداوم و ظهور فناوری‌های نوآورانه، به‌ویژه در حوزه‌های هوش مصنوعی، بیگ دیتا، اینترنت اشیاء و بلاک‌چین، تحولات عمیق‌تری در بازارهای جهانی و شکل‌گیری مدل‌های کسب‌وکار جدید مشاهده می‌شود.
سه‌شنبه ۳۱ تير ۱۴۰۴ - 2025 July 22
کد خبر: ۲۲۶۹۲
تعداد نظرات: ۱ نظر
تاریخ انتشار: ۰۶ ارديبهشت ۱۳۹۳ - ۱۳:۱۵

چرا خانواده مقتول باید رضایت بدهد؟

این روزها دخالت هنرمندان و افراد محبوب در رضایت گرفتن مد شده است و این کار می تواند خطرناک و نادرست باشد بنده به شخصه همواره سعی داشته ام از دخالت بیجا در حقوق مردم و زدن حرفی که طرفم را معذب و یا وادار به انجام کاری کند خودداری کنم.
تدبیر24: اول از همه دو نکته را برای خوانندگان محترم به وضوح بیان کنم بنده طرفدار اعدام آن هم در ملاء عام نیستم.

دوم این که مخالف بخشش نیز نیستم و بخشش را ارجح بر انتقام می دانم اما بخششی که از صمیم قلب و نه تحت فشار افراد دیگر باشد و سودی به جامعه برساند.

خواننده الف در ادامه یادداشت خود می نویسد: این روزها مد جدیدی در میان بخشی از جامعه فوران می کند و آن تلاش برای رضایت گرفتن از خانواده مقتولان جهت رهایی قاتلان از چوبه دار است.

خواهش می کنم در عبارت بالا کمی روی کلمات مقتول و قاتل تامل کنید و به آن فکر کنید. مسلما انسانها می توانند از یکدیگر خواهش کنند اما ما در میان ایرانیان اصطلاحی داریم به نام رودروایسی!

این روزها دخالت هنرمندان و افراد محبوب در رضایت گرفتن مد شده است و این کار می تواند خطرناک و نادرست باشد بنده به شخصه همواره سعی داشته ام از دخالت بیجا در حقوق مردم و زدن حرفی که طرفم را معذب و یا وادار به انجام کاری کند خودداری کنم.

بعد از رضایت مادر و پدر مهربان شمالی و مخصوصا دخالت عادل فردوسی پور آنهم از تریبون ۹۰ که همواره از طرفداران پرو پاقرص او بوده و هستم در این ماجرا مرا وادار به نوشتن این یادداشت کرد.

چرا که احساس کردم تلاش برای گرفتن رضایت از حالت میانجیگری و عدالت طلبی خارج و تنها مهم این است که ما هم به عنوان یک فرد معروف و صاحب تریبون قاتلی پیدا کنیم و مقتولی و بگوییم ما مخالف اعدام هستیم قاتل را ببخشید!

به عقیده بنده اینکار نه تنها صحیح نیست بلکه باعث تعویض محل مظلوم و ظالم شده است مخصوصا رسانه ای شدن و عمومی شدن اینکار بدون تحقیق و تفحص و آگاهی کامل از شرایط قاتل و مقتول و واقعه ای که به وقوع پیوسته است.

فردی که با آگاهی و از روی عمد به قصد کشت آنهم با چاقو به کسی ضربه میزند و جانی را می ستاند چرا باید مورد پا در میانی این همه افراد محبوب و معروف قرار بگیرد؟ آیا شما که میانجیگری می کنید اطمینان دارید که فاتل پشیمان شده است و بعدها ضرری به جامعه نمیزند؟ آیا پرونده را کامل مطالعه کرده اید و کامل در جریان عقبه مقتول و قاتل و روز واقعه هستید؟ یا فقط مهم این است که مقتول اعدام نشود. آیا می دانید در صورت عدم اعدام ایشان چه حکمی و محکومیتی در انتظارش است؟ آیا بعدها پیگیر خواهید شد که این فرد تبدیل به فرد مفیدی برای جامعه شده است؟ آیا برای بعد از محکومیتش ذره ای فکر کرده اید؟ یا فقط مهم این است که شما هم وساطت کنید!

آیا از ایشان مظلوم تر و مورد رحم تر در میان محکومان به اعدام قوه قضاییه پیدا نکرده اید؟
آیا بعد از رهایی ایشان از حکم اعدام مجازاتی در خور یک قاتل نصیب ایشان می شود و یا بعد از چند سال خوشگذرانی در بندهای عمومی یک زندان عفوی نصیبش می شود و می رود؟

بیایید با کمی تفکر خود را به جای خانواده مقتول بگذارید که از یک تریبون بسیار پر مخاطب از آنها می خواهید از حق خود و جامعه گذر کنند و فکر کرده اید اگر نبخشند مردم چه رفتاری با آنان خواهند داشت؟ چرا که شما فکر می کنید مجازات اعدام خوب نیست.

اما دوستان عزیز همین مجازات اعدام حتی در بسیاری از ایالت های آمریکا در مورد قاتلان کاملا مرسوم و در حال اجرا است.

این که امار اعدام در ایران بالا است بیشتر به علت اعدام های ناشی از جرائم دیگر مانند مواد مخدر است و اگر شما سعی دارید با کم شدن آمار اعدام سعی در ارائه چهره ای مدرن تر از ایران عزیز به دنیا را داشته باشید راهش پا درمیانی برای قاتلان نیست.

البته بنده نیز معتقدم در برخی از حکم های اعدام که ماجرای آن ها را شما نیز خوانده اید مانند مواردی که هنوز کمی شک در قاتل بودن فرد است و یا ادعای دفاع از خود مطرح بوده پا درمیانی و وساطت لازم و ضروری است اما در بسیاری از پرونده های قتل امروزی که همگی در صف تلاش برای رضایت هستید فردی در صحت عقل و سلامت با چاقو فرد دیگری را کشته است و اعتراف هم کرده است. چرا فکر می کنید خانواده مقتول باید رضایت بدهد؟ اگر می خواهد رضایت بدهد بگذارید خودش به این نتیجه برسد نه این که تحت فشار هنرمندان و رسانه ها رضایت بدهد.

منبع: الف
بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
روشنک تقوی
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۲۳:۲۹ - ۱۳۹۳/۰۲/۰۷
0
0
به این کارمیگویندآشمالی ..حق راناحق کردن حقوق مظلوم رازیرلگدله کردن ...این کاروساطت نیست خودشیرینی وجابازکردن غلط بین مردم است... تاقاضی هست چه کسی ازاینهانظرخواسته ؟هرکسی درحدوظایف خودش بایدحرف بزندوغیرتخصصی نباید..نظرداد...ترحم بربلنگ تیزدندان ستمکاری بودبرگوسفندان....
نظر شما: