ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

مینو خالقی - «صلح پایدار تنها زمانی ممکن است که طرفین به هزینه‌های تنش‌آفرینی بیشتر از منافع آن بیندیشند»، شاید بیش از هر زمان دیگری درباره رابطه ایران و آمریکا، خصوصا در شرایط فعلی، مصداق داشته باشد.
روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

محمدمهدی محمدی - اقتصاد دیجیتال با تعریف سازوکارهای اقتصادی مبتنی بر داده و فناوری، به یکی از مهم‌ترین عناصر ساختار اقتصادی جهانی تبدیل شده است. این مفهوم نه تنها شامل تجارت الکترونیک می‌شود، بلکه به تمامی ابعاد استفاده از فناوری‌های دیجیتال در زندگی روزمره، از مبادلات مالی تا ارتباطات، پرداخته و تأثیر قابل توجهی بر رفتارهای اجتماعی، فرآیندهای مدیریتی و ساختارهای زیرساختی جوامع دارد. با پیشرفت‌های مداوم و ظهور فناوری‌های نوآورانه، به‌ویژه در حوزه‌های هوش مصنوعی، بیگ دیتا، اینترنت اشیاء و بلاک‌چین، تحولات عمیق‌تری در بازارهای جهانی و شکل‌گیری مدل‌های کسب‌وکار جدید مشاهده می‌شود.
سه‌شنبه ۳۱ تير ۱۴۰۴ - 2025 July 22
کد خبر: ۲۳۶۰۹
تعداد نظرات: ۳ نظر
تاریخ انتشار: ۲۰ ارديبهشت ۱۳۹۳ - ۱۰:۱۹
احمد شيرزاد نماینده اسبق مجلس و فعال سياسي

تندروهاي بي‌شناسنامه

هويت برخی از این افراد در مجلس شکل گرفته است و بيرون از اين جايگاه هويت سياسي تعریف‌شده‌ای ندارند. مواضع آنها به صورت واضح مشخص نيست.
تدبیر24: مسلما پشت تندروی‌هایی كه عليه دولت در تمامي حوزه‌ها صورت مي‌گيرد اتاق فكري وجود دارد كه برنامه‌هاي مختلف را تدوين و پشتيباني مي‌كند. در عرصه‌اي كه روحاني به عنوان رئيس‌جمهور وارد شده است تا پايان دوره حكم خود با اين دست مخالفت‌ها روبه‌رو خواهد بود. تجربه دوره اصلاحات نيز به همگان ثابت كرده كه اين روند ادامه خواهد داشت و اين افراد از مواضع خود كوتاه نخواهند آمد.

دولت يازدهم با جناح مخالفي روبه‌روست كه اين افراد مي‌خواهند سياست‌هاي خود را اجرا كنند اما هيچ گونه مسئوليتي در قبال كارهاي خود نداشته باشند. اين افراد تلاش دارند مردم حرف‌هاي آنان را بشنوند و پيروشان باشند اما رسيدن به اين هدف منوط به داشتن عملكرد مثبت در عرصه كشور است. نقش اين جریان نشان می‌دهد بنای همکاری مطلوب را با مدیران اجرایی کشور ندارند.

نياز است كه دولت و تمامي نهادها و مردم در شناسايي اين افراد و بیان اهدافشان اقدام كنند زيرا شناسايي اين افراد و معرفي كردنشان سبب ايجاد فضايي شفاف مي‌شود كه افراد بايد مسئوليت‌هاي خود را بپذيرند. وجود اين افراد نگراني خاصي ايجاد نمي‌كند زيرا از شروع كار دولت، حامیان دولت و دولتمردان به وجود چنين گروه‌هايي آگاه بوده‌اند و مسلما به اقداماتی كه انجام خواهند داد آگاه هستند. براي شناسايي اين افراد بايد تلاش داشت.

هويت برخی از این افراد در مجلس شکل گرفته است و بيرون از اين جايگاه هويت سياسي تعریف‌شده‌ای ندارند. مواضع آنها به صورت واضح مشخص نيست. عملكرد‌هايي هم كه دارند در مواقع دور هم جمع شدن و به صورت هياتي و گعده‌اي صورت گرفته است و داراي تشكيلات منسجم نيستند. اما در ميان منتقدان تند دولت افراد با برنامه‌ای هم هستند كه در عرصه سیاسی فعالیت می‌کنند ولی تابلویی به عنوان حزب یا جبهه و... ندارند.
بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
انتشار یافته: ۳
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
سیدمحمدرضا
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۵:۰۵ - ۱۳۹۳/۰۲/۲۰
0
0
هویت شما هم در مجلس شکل گرفت وبا ان خوش خدمتی که کردی حالا حالاها بیرون مجلس کیفشو ببر .
کاشکی هویت امثال تو در مجلس شکل نمیگرفت !
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۷:۴۸ - ۱۳۹۳/۰۲/۲۱
0
0
شما هم با خوش خدمتی هاتون حالا حالاها یا شاید هم برای همیشه انشاءالله رفتید که رفتید!
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۲۱:۲۵ - ۱۳۹۳/۰۹/۰۷
0
0
اقای شیرزاد هرچی هم خودت با این نظرات مطرح کنی نه اصلاح طلب میخواهدت نه اصول کرا ب
نظر شما: