ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

مینو خالقی - «صلح پایدار تنها زمانی ممکن است که طرفین به هزینه‌های تنش‌آفرینی بیشتر از منافع آن بیندیشند»، شاید بیش از هر زمان دیگری درباره رابطه ایران و آمریکا، خصوصا در شرایط فعلی، مصداق داشته باشد.
روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

محمدمهدی محمدی - اقتصاد دیجیتال با تعریف سازوکارهای اقتصادی مبتنی بر داده و فناوری، به یکی از مهم‌ترین عناصر ساختار اقتصادی جهانی تبدیل شده است. این مفهوم نه تنها شامل تجارت الکترونیک می‌شود، بلکه به تمامی ابعاد استفاده از فناوری‌های دیجیتال در زندگی روزمره، از مبادلات مالی تا ارتباطات، پرداخته و تأثیر قابل توجهی بر رفتارهای اجتماعی، فرآیندهای مدیریتی و ساختارهای زیرساختی جوامع دارد. با پیشرفت‌های مداوم و ظهور فناوری‌های نوآورانه، به‌ویژه در حوزه‌های هوش مصنوعی، بیگ دیتا، اینترنت اشیاء و بلاک‌چین، تحولات عمیق‌تری در بازارهای جهانی و شکل‌گیری مدل‌های کسب‌وکار جدید مشاهده می‌شود.
دوشنبه ۳۰ تير ۱۴۰۴ - 2025 July 21
کد خبر: ۲۳۶۷۰
تاریخ انتشار: ۲۱ ارديبهشت ۱۳۹۳ - ۱۰:۳۷

چه کتابی برای کودک مفید است؟

یک کارشناس روان‌شناسی گفت: عشق به کتاب، کتاب خواندن و احساس نیاز به خریدن کتاب در بزرگسالی ریشه در افکار امروز و دیروز افراد ندارد، بلکه نخستین پایه‌های شخصیتی هر فردی در کودکی برای خواندن کتاب بنا نهاده شده است.
تدبیر24: یک کارشناس روان‌شناسی گفت: عشق به کتاب، کتاب خواندن و احساس نیاز به خریدن کتاب در بزرگسالی ریشه در افکار امروز و دیروز افراد ندارد، بلکه نخستین پایه‌های شخصیتی هر فردی در کودکی برای خواندن کتاب بنا نهاده شده است.

"اعظم نوری" با بیان این مطلب، اظهار کرد: انتخاب کتاب خوب به کودک کمک می‌کند تا مفاهیم و معانی ارزش‌ها، سنت‌ها، خانواده، جامعه را درک کند و قطعاً سبب آرامش در والدین و کودکان خواهد شد.

وی تصریح‌کرد: خواندن کتاب از سوی والدین برای کودکان تاثیرات روانی مثبتی در پی دارد، به ‌گونه‌ای که در زمان اختصاص یافته به این کار هر دو از خواندن آن لذت می‌برند و همین حس باعث نزدیک شدن کودک و پدر و مادر می‌شود و ایجاد حس امنیت حاصل این کار خواهد بود.

این کارشناس روان‌شناسی با بیان این‌که والدین هیچ‌گاه بیش از حد به مطالعه کتاب اصرار نکنند چون این امر نتیجه معکوس دارد و کودک را از کتاب گریزان می‌سازد، افزود: کودک در سنین خیلی پایین(شیرخوارگی) که درکی از معانی واژه‌ها ندارد و تفاوت ظریف موجود بین آن‌ها را نمی‌فهمد، از شنیدن صداهای متنوع از سوی والدین و دیدن احساسات و عواطف آن‌ها لذت می‌برد.

نوری با توصیه به والدین که به دنبال کتاب‌هایی بگردید که داستان‌های خوب و متنوعی دارند، خاطرنشان ‌کرد: کتاب‌های مصور و کتاب‌هایی که والدین نیز از مطالعه آن‌ها لذت ببرند و کتاب‌هایی که با خلق و خوی کودک سازگار است، بهترین گزینه است.

وی تصریح ‌کرد: برای انتخاب کتاب، مرحله زندگی کودک را باید در نظر داشت و والدین باید متوجه باشند که در چه دوره تکاملی قرار دارد.

این کارشناس روان‌شناسی کتاب‌هایی که خواندن‌شان آسان و در رشد و پرورش مهارت‌های خواندن موثر هستند را برای کودکان مناسب دانست و افزود: خواندن به رشد زبان آموزی و صحبت کردن کودکان کمک می‌کند، دایره لغات کودکان بالا رفته و تلفظ لغات را بالا می‌برد و هم‌چنین کتاب خواندن والدین برای کودکان، آنها را برای مدرسه آماده می‌کند و آمادگی شنیدن را در آنها بالا می‌برد.

وی ادامه داد: خواندن برای کودکان پیش‌دبستانی کمک می‌کند تا گرامر و ساختار جمله را بهتر بفهمند و باید اذعان کرد کتاب یک نوع بالا بردن اعتماد به نفس محسوب شده و روی سیستم تفکر و منطقی شدن کودک تأثیر می‌گذارد.
بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: