ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

مینو خالقی - «صلح پایدار تنها زمانی ممکن است که طرفین به هزینه‌های تنش‌آفرینی بیشتر از منافع آن بیندیشند»، شاید بیش از هر زمان دیگری درباره رابطه ایران و آمریکا، خصوصا در شرایط فعلی، مصداق داشته باشد.
روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

محمدمهدی محمدی - اقتصاد دیجیتال با تعریف سازوکارهای اقتصادی مبتنی بر داده و فناوری، به یکی از مهم‌ترین عناصر ساختار اقتصادی جهانی تبدیل شده است. این مفهوم نه تنها شامل تجارت الکترونیک می‌شود، بلکه به تمامی ابعاد استفاده از فناوری‌های دیجیتال در زندگی روزمره، از مبادلات مالی تا ارتباطات، پرداخته و تأثیر قابل توجهی بر رفتارهای اجتماعی، فرآیندهای مدیریتی و ساختارهای زیرساختی جوامع دارد. با پیشرفت‌های مداوم و ظهور فناوری‌های نوآورانه، به‌ویژه در حوزه‌های هوش مصنوعی، بیگ دیتا، اینترنت اشیاء و بلاک‌چین، تحولات عمیق‌تری در بازارهای جهانی و شکل‌گیری مدل‌های کسب‌وکار جدید مشاهده می‌شود.
دوشنبه ۳۰ تير ۱۴۰۴ - 2025 July 21
کد خبر: ۲۳۹۳۴
تاریخ انتشار: ۲۵ ارديبهشت ۱۳۹۳ - ۱۳:۰۲

رتبه نخست لرستان در بیکاری!

لرستان دارای ظرفیت‌ها و پتانسیل‌های بالقوه‌ای از جنبه‌های مختلف است، با این حال رتبه اول بیکاری را در سال ۹۲ داشته است.
تدبیر24: علی هادی چگنی در مراسم تودیع و معارفه رؤسای سازمان صنعت، معدن و تجارت استان، افزود: سهم لرستان از تولید ناخالص دولتی 2.1 درصد است. همچنین سهم ارزش افزوده استان نیم درصد است و سالانه حدود 7000 نفر سالانه از لرستان مهاجرت می‌کنند.

معاون برنامه ریزی استانداری لرستان ادامه داد: تنها راه برون رفت از این چرخه و مدار توسعه‎نیافتگی، ورود بخش خصوصی است. البته بخش خصوصی نیز از مشکلات ناشی از تحریم‌های اقتصادی رنج می‌برد.

چگنی یادآور شد: اگر قانون برنامه پنج توسعه به درستی اجرا شود، در نتیجه صنایع به روز خواهند شد و می‌توان از وضعیت عقب افتادگی کنونی خارج شد. توجه نکردن به ایجاد زیرساخت‌ها موجب شده توسعه‌ای نیز حاصل نشود.

معاون استاندار خاطرنشان کرد: در راستای توسعه زیرساخت‌ها، فرودگاه خرم آباد با ۵۰ میلیارد تومان هزینه توسعه خواهد یافت تا هواپیما‌های پهن پیکر بتوانند در آنجا فرود آیند.

چگنی، یکی دیگر از موانع بخش خصوصی برای سرمایه گذاری در بحث ایجاد زیرساخت‌ها را پایین بودن اعطای تسهیلات بانکی دانست و اضافه کرد: کل منابع بانکی لرستان ۲ هزار و ۷۰۰ میلیارد تومان است، در این شرایط چطور می‌توان چنین تسهیلات پرداخت کرد.

وی افزود: باید صنایع مادر در استان ایجاد شوند، در این صورت صنایع پایین دستی به دنبال آن‌ها ایجاد خواهد شد.
بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: