ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

مینو خالقی - «صلح پایدار تنها زمانی ممکن است که طرفین به هزینه‌های تنش‌آفرینی بیشتر از منافع آن بیندیشند»، شاید بیش از هر زمان دیگری درباره رابطه ایران و آمریکا، خصوصا در شرایط فعلی، مصداق داشته باشد.
روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

محمدمهدی محمدی - اقتصاد دیجیتال با تعریف سازوکارهای اقتصادی مبتنی بر داده و فناوری، به یکی از مهم‌ترین عناصر ساختار اقتصادی جهانی تبدیل شده است. این مفهوم نه تنها شامل تجارت الکترونیک می‌شود، بلکه به تمامی ابعاد استفاده از فناوری‌های دیجیتال در زندگی روزمره، از مبادلات مالی تا ارتباطات، پرداخته و تأثیر قابل توجهی بر رفتارهای اجتماعی، فرآیندهای مدیریتی و ساختارهای زیرساختی جوامع دارد. با پیشرفت‌های مداوم و ظهور فناوری‌های نوآورانه، به‌ویژه در حوزه‌های هوش مصنوعی، بیگ دیتا، اینترنت اشیاء و بلاک‌چین، تحولات عمیق‌تری در بازارهای جهانی و شکل‌گیری مدل‌های کسب‌وکار جدید مشاهده می‌شود.
دوشنبه ۳۰ تير ۱۴۰۴ - 2025 July 21
کد خبر: ۲۴۲۹۸
تاریخ انتشار: ۳۱ ارديبهشت ۱۳۹۳ - ۱۰:۱۶

صالحی: غرب چاره‌ای جز تعامل با ایران ندارد

با رویکردی که در سازمان انرژی اتمی داریم، بناست با همت مضاعف‌تری سرویس فناوری هسته‌ای را به خصوص در عرصه سلامت و کشاورزی به کار گیریم.
تدبیر24: علی اکبر صالحی در آیین بهره برداری از نخستین سامانه ملی پرتودهی چند منظوره گاما در بناب از راه‌اندازی این طرح به عنوان جلوه‌ای از عزم ملی و پرتوی از مدیریت جهادی دانشمندان جوان کشورمان نام برد و گفت: انقلاب ما هنوز در سن 35 سالگی قرار دارد که به این دستاوردهای بزرگ هسته ای دست یافته است و این قابل افتخار و مباهات است.

وی با بیان اینکه در کشور مدیریت اعتقادی نداریم افزود: در 35 سال گذشته ما هدف و مقصد خودمان را گم نکرده‌ایم بلکه به برکت وجود ولایت فقیه خیلی از مشکلات را از سر راه برداشتیم.

این مقام مسئول اضافه کرد: اگر عمود خیمه ولایت نبود، قطعاً در راهی که در پیش گرفته ایم، هزاران بار راه را گم کرده بودیم.

صالحی با بیان اینکه فشار دشمنان علیه جمهوری اسلامی به خاطر مسائل هسته ای نیست، خاطرنشان کرد: دشمنان می‌دانند که ما دنبال مسائل هسته‌ای نیستیم و ایران در 35 سال گذشته با وجود اینکه از ناحیه هیچ کشوری حمایت نمی‌شود، ولی با قدرت در برابر آمریکا ایستاده است.

معاون رئیس جمهور و رئیس سازمان انرژی اتمی ایران گفت: هم اکنون ایران در جایگاه بالای بین المللی قرار دارد و آینده ملت ایران تضمین شده است بنابراین کشورهای غربی چاره ای جز تعامل با ایران را ندارند.

رئیس سازمان انرژی اتمی کشور اظهار کرد: در تعاملات بین‌المللی طوری عرض اندام کرده‌ایم و نفوذ و قدرت جمهوری اسلامی آن چنان گسترش یافته که اذعان می‌کنند جمهوری اسلامی تنها کشوری است که کلید حل مسائل خاورمیانه در دست کشور ایران است.

صالحی بیان کرد: ما در 35 سال گذشته راهی جز سعی و خطا نداشتیم و امیدواریم در سازمان انرژی اتمی بنا به توصیه دکتر روحانی رئیس جمهور به گونه‌ای عمل کنیم که از تجارب نیم قرن هسته‌ای کشور برای بهبود وضعیت و ارتقاء این سازمان گام برداریم.

صالحی رویکرد دیگر سازمان انرژی اتمی را برای تقویت خصوصی‌سازی صنعت هسته‌ای اعلام کرد و گفت: ما در جهتی پیش می‌رویم که یک سازمان حاکمیتی باشد و سازمان انرژی اتمی باید ارائه دهنده استانداردها، مقررات و نظارت بر حسن انجام کارها باشد و بنا داریم در سال‌های آینده بخش قابل قبولی از فعالیت‌های انرژی اتمی را به بخش خصوصی واگذار کنیم.

رئیس سازمان انرژی اتمی کشور، پیشرفتهای بزرگ ایران اسلامی را مدیون رهنمودهای امام راحل(ره) و مقام معظم رهبری دانست و افزود: در عرصه بین المللی ایران در جایگاهی قرار دارد که روزی نیست رسانه های بزرگ دنیا نامی از این کشور نبرده باشند.

رئیس سازمان انرژی اتمی ایران با بیان اینکه قدرت ایران برای کشورهای غربی ثابت شده است، گفت: ظلم و ستمی که تکفیری های ظالم با حمایت غلام حلقه به گوش خود رژیم استکبار در سوریه اتفاق می افتد توسط قدرت جمهوری اسلامی ایران و روسیه نگه داشته شده است.

صالحی در ادامه خاطر نشان کرد: در مسیر هدف گاهی تندی و کندی داریم که ناشی از خود ماست و من این را طبیعی می دانم.

در پایان این مراسم از 15 نفر کارشناس و متخصص صنعت هسته ای که در طراحی و ساخت سامانه ملی پرتودهی چند منظوره گاما همکاری و تلاش کرده بودند تجلیل شد.
بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: