ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

مینو خالقی - «صلح پایدار تنها زمانی ممکن است که طرفین به هزینه‌های تنش‌آفرینی بیشتر از منافع آن بیندیشند»، شاید بیش از هر زمان دیگری درباره رابطه ایران و آمریکا، خصوصا در شرایط فعلی، مصداق داشته باشد.
روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

محمدمهدی محمدی - اقتصاد دیجیتال با تعریف سازوکارهای اقتصادی مبتنی بر داده و فناوری، به یکی از مهم‌ترین عناصر ساختار اقتصادی جهانی تبدیل شده است. این مفهوم نه تنها شامل تجارت الکترونیک می‌شود، بلکه به تمامی ابعاد استفاده از فناوری‌های دیجیتال در زندگی روزمره، از مبادلات مالی تا ارتباطات، پرداخته و تأثیر قابل توجهی بر رفتارهای اجتماعی، فرآیندهای مدیریتی و ساختارهای زیرساختی جوامع دارد. با پیشرفت‌های مداوم و ظهور فناوری‌های نوآورانه، به‌ویژه در حوزه‌های هوش مصنوعی، بیگ دیتا، اینترنت اشیاء و بلاک‌چین، تحولات عمیق‌تری در بازارهای جهانی و شکل‌گیری مدل‌های کسب‌وکار جدید مشاهده می‌شود.
دوشنبه ۳۰ تير ۱۴۰۴ - 2025 July 21
کد خبر: ۲۶۰۰
تعداد نظرات: ۲ نظر
تاریخ انتشار: ۰۵ شهريور ۱۳۹۲ - ۱۲:۳۵

از صفحه فیس بوک معاون اول!

معاون اول رئیس‌جمهور امروز در صفحه فیس‌بوک خود از دیدار با همسر و دختر حسن حبیبی معاون اول دولت‌های سازندگی و اصلاحات خبر داد و گفت: در این دیدار خاطراتی از مشاوران دکتر حبیبی مطرح شد.

متن مطلب منتشرشده از اسحاق جهانگیری در صفحه فیس‌بوکش، در پی می‌آید:

«سلامی دوباره

در اولین روزهای مسئولیت جدید با سرکار خانم دکتر رهیده (همسر شادروان دکتر حبیبی) ملاقات داشتم که به مطالب این رویداد در فرصت دیگری می‌پردازم. همراه خانم دکتر رهیده، دختر دکتر حبیبی خانم دکتر آزاده حبیبی هم آمده بودند. با اینکه ایشان استاد دانشگاه تهران و پژوهشگر و شخصیت علمی هستند ولی در طول ملاقات ساکت نشسته بودند و فقط اطراف را زیر نظر داشتند و نم اشکی بر چشم.

سرکار خانم دکتر رهیده که متوجه کنجکاوی من شده بود، اشاره کردند که این دختر در طول سال‌های طولانی خدمت دکتر حبیبی فقط یک بار به محل کار دکتر در ریاست جمهوری و مقر دولت آمده‌اند و امروز هم بار دوم است که می‌آیند.

پیش خودم فکر کردم شاید امروز هم آمده‌اند اینجا تا مطمئن شوند که آیا واقعا دولت نهم و دهم رفته‌اند و آیا کار را به دولت تدبیر و امید تحویل داده‌اند!

در این دیدار خاطراتی از مشاوران دکتر حبیبی مطرح شد؛ از جمله مسئول دفتر دکتر حبیبی در حاشیه ملاقات گفت که مرحوم دکتر حبیبی چند روز قبل از تحویل کار و ترک معاون اولی از من صابون خواست. من تعجب کردم. گفت این کشوی چوبی میز کار من روان نیست. می‌خواهم به آن صابون بزنم تا معاون اول بعدی مشکل پیدا نکند.

وی ادامه داد که در روز آخر هم که می‌رفت یک پوشه با چند برگ کاغذ به من نشان داد و گفت: حمزه، ببین این کاغذهای خودم است که با خودم می‌برم؟

روحش شاد

از خدای بزرگ می‌خواهم به من هم توفیق دهد که مثل مرحوم دکتر حبیبی خدمتگزار مردم باشم و به همین سادگی و صمیمیت، مسئولیت را در زمانی که فرا می‌رسد ترک کنم.»

بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
انتشار یافته: ۲
در انتظار بررسی: ۱
غیر قابل انتشار: ۰
امير كامران
|
Russian Federation
|
۰۹:۱۱ - ۱۳۹۲/۰۶/۰۶
1
1
متوجه اين متن نشدم : پیش خودم فکر کردم شاید امروز هم آمده‌اند اینجا تا مطمئن شوند که آیا واقعا دولت نهم و دهم رفته‌اند و آیا کار را به دولت تدبیر و امید تحویل داده‌اند!
( سعي معاون وزير سعي كن به همه احترام بزاري)

دوم : خوش بحالش فيلتر شكن داره تا بتونه بره فيس بوك
سوم : طي استفا از مقام معظم رهبري استفاده از فيلتر شكن جايز نمي باشد حتي خبرنگاري كه كار اطلاع رساني ميكن

قابل توجه دولتمردان تدبير و اميد كه دم از ولايتمداري ميزنند.
REZA
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۹:۳۵ - ۱۳۹۲/۰۶/۰۷
0
1
امان از روشنفکری های زد دین . تاحالا نکاتی در مورد فرامسون بودن فیسبوک شنیده اید درمورد +1 اسرائیلی یا اهداف فیس بوک چی تا زه این نمونه ساده از مخالفت با نظام وارزش های آن نیست
نظر شما: