ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

مینو خالقی - «صلح پایدار تنها زمانی ممکن است که طرفین به هزینه‌های تنش‌آفرینی بیشتر از منافع آن بیندیشند»، شاید بیش از هر زمان دیگری درباره رابطه ایران و آمریکا، خصوصا در شرایط فعلی، مصداق داشته باشد.
روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

محمدمهدی محمدی - اقتصاد دیجیتال با تعریف سازوکارهای اقتصادی مبتنی بر داده و فناوری، به یکی از مهم‌ترین عناصر ساختار اقتصادی جهانی تبدیل شده است. این مفهوم نه تنها شامل تجارت الکترونیک می‌شود، بلکه به تمامی ابعاد استفاده از فناوری‌های دیجیتال در زندگی روزمره، از مبادلات مالی تا ارتباطات، پرداخته و تأثیر قابل توجهی بر رفتارهای اجتماعی، فرآیندهای مدیریتی و ساختارهای زیرساختی جوامع دارد. با پیشرفت‌های مداوم و ظهور فناوری‌های نوآورانه، به‌ویژه در حوزه‌های هوش مصنوعی، بیگ دیتا، اینترنت اشیاء و بلاک‌چین، تحولات عمیق‌تری در بازارهای جهانی و شکل‌گیری مدل‌های کسب‌وکار جدید مشاهده می‌شود.
دوشنبه ۳۰ تير ۱۴۰۴ - 2025 July 21
کد خبر: ۲۶۰۰۶
تاریخ انتشار: ۲۴ خرداد ۱۳۹۳ - ۱۲:۲۹

رفع موانع بیمه‌ای فرزند سوم به بعد

وزیرتعاون، کار و رفاه اجتماعی پس از ابلاغ سیاست‌های جمعیت از سوی مقام معظم رهبری، بخشنامه ۱۵بندی برای رشد جمعیت ایران خطاب به معاونین و روسای سازمان‌ها و موسسات وابسته به این وزارتخانه صادر کرد. در راستای بند یکم سیاست‌های جمعیتی، سازمان تامین اجتماعی موظف است در ارتباط با افزایش نرخ باروری به بیش از سطح جانشینی، تسهیلات لازم را در ارتباط با رفع موانع بیمه‌ای فرزند سوم به بعد فراهم کند.
تدبیر24:وزیرتعاون، کار و رفاه اجتماعی پس از ابلاغ سیاست‌های جمعیت از سوی مقام معظم رهبری، بخشنامه ۱۵بندی برای رشد جمعیت ایران خطاب به معاونین و روسای سازمان‌ها و موسسات وابسته به این وزارتخانه صادر کرد. در راستای بند یکم سیاست‌های جمعیتی، سازمان تامین اجتماعی موظف است در ارتباط با افزایش نرخ باروری به بیش از سطح جانشینی، تسهیلات لازم را در ارتباط با رفع موانع بیمه‌ای فرزند سوم به بعد فراهم کند.

محمدحسن زدا، معاون فنی و درآمد سازمان تامین اجتماعی در گفت‌وگو با ایسنا، درباره شرایط بیمه‌ شدن فرزند سوم به بعد اظهار کرد:‌ موانع مربوط به بیمه فرزند سوم به بعد رفع شده است.

وی افزود: سال گذشته این دستورالعمل برای تمام استان‌ها ابلاغ شد تا کلیه محدودیت‌های مربوط به بیمه فرزند سوم به بعد بیمه شدگان مستمری‌بگیران و مقرری‌بگیران لغو شود.

به گفته معاون فنی و درآمد سازمان تامین اجتماعی، اشکالاتی در این خصوص به وجود آمده بود، اما هم اکنون بیش از 500 شعبه در سراسر کشور این خدمت را به بیمه شدگان ارائه می‌دهند.

به گزارش ایسنا، در راستای قانون اصلاح قوانین تنظیم جمعیت و خانواده مصوب 20 خرداد 92 مجلس شورای اسلامی، سازمان تأمین‌اجتماعی با صدور بخشنامه‌ای به واحدهای اجرایی این سازمان در سراسر کشور، محدودیت‌های مربوط به ارائه خدمات تأمین‌اجتماعی به فرزند یا فرزندان چهارم به بعد بیمه‌شدگان، مستمری‌بگیران و مقرری‌بگیران را برطرف کرد.

بر این اساس، از تاریخ لازم‌الاجرا شدن قانون مذکور (29 تیرماه 92) حق سرانه درمان برای صدور دفترچه درمانی فرزند یا فرزندان چهارم به بعد بیمه‌شدگان، مستمری‌بگیران و مقرری‌بگیران وصول نمی‌شود و بدون اخذ هرگونه هزینه‌ای دفترچه درمانی فرزند یا فرزندان چهارم به بعد این گروه‌ها صادر می‌شود.
برچسب ها: تدبیر24 ربیعی بیمه
بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: