ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

مینو خالقی - «صلح پایدار تنها زمانی ممکن است که طرفین به هزینه‌های تنش‌آفرینی بیشتر از منافع آن بیندیشند»، شاید بیش از هر زمان دیگری درباره رابطه ایران و آمریکا، خصوصا در شرایط فعلی، مصداق داشته باشد.
روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

محمدمهدی محمدی - اقتصاد دیجیتال با تعریف سازوکارهای اقتصادی مبتنی بر داده و فناوری، به یکی از مهم‌ترین عناصر ساختار اقتصادی جهانی تبدیل شده است. این مفهوم نه تنها شامل تجارت الکترونیک می‌شود، بلکه به تمامی ابعاد استفاده از فناوری‌های دیجیتال در زندگی روزمره، از مبادلات مالی تا ارتباطات، پرداخته و تأثیر قابل توجهی بر رفتارهای اجتماعی، فرآیندهای مدیریتی و ساختارهای زیرساختی جوامع دارد. با پیشرفت‌های مداوم و ظهور فناوری‌های نوآورانه، به‌ویژه در حوزه‌های هوش مصنوعی، بیگ دیتا، اینترنت اشیاء و بلاک‌چین، تحولات عمیق‌تری در بازارهای جهانی و شکل‌گیری مدل‌های کسب‌وکار جدید مشاهده می‌شود.
سه‌شنبه ۳۱ تير ۱۴۰۴ - 2025 July 22
کد خبر: ۲۷۰۶۴
تاریخ انتشار: ۰۴ تير ۱۳۹۳ - ۱۶:۲۰

چند درصد جمعیت کشور نخبه‌اند؟

معاون پژوهش و برنامه‌ریزی بنیاد ملی نخبگان با اشاره به جمعیت بالای 77 میلیون نفری ایران گفت: نزدیک به یک درصد از جامعه را نخبگان تشکیل می‌دهند که باید راهبری کشور را بر عهده گیرند.
تدبیر24:منطقه کویر، "غلامعلی منتظر" در مراسم تودیع و معارفه مدیر بنیاد نخبگان استان کرمان با اشاره به فرمایشات مقام معظم رهبری درباره نخبگان اظهار کرد: توسعه کشور از طریق علم میسر است و طراحی نظام و فرآیندهای مرتبط با توسعه هدف بنیاد ملی نخبگان است و نگاه بنیاد ملی نخبگان به بنیادهای نخبگان استانی در طول مدار توسعه کشور است.

وی با تاکید بر تجاری‌سازی و توسعه فناوری در کشور، افزود: حوزه بنیاد ملی نخبگان منابع انسانی توسعه را محقق می‌کند و منابع انسانی راهبری این نظام را برعهده دارد.

منتظر با بیان اینکه در حال حاضر برای شناسایی افراد نخبه کاستی‌هایی وجود دارد، افزود: کشور ما نیاز به افراد جامع‌الاطراف دارد و ما باید به دنبال شناسایی استعدادهای مختلف در عرصه‌های علمی، ادبی، هنری و قرآنی باشیم و در بنیاد ملی نخبگان به دنبال تسهیل راه برای نخبگان کشور هستیم.

وی با تاکید بر اینکه بنیاد ملی نخبگان، پژوهشگاه و کارگاه تحقیقاتی و آموزشی نیست، اظهار کرد: بنیاد نخبگان حلقه اتصال نیازهای انسانی با کسانی است که در عرصه‌های مختلف کار می‌کنند.

منتظر تصریح کرد: بنیادهای نخبگان استانی کانون تدبیر منطقه هستند، لذا نباید در عرصه اجرایی کار کنند چرا که ما به دنبال بزرگ کردن بنیاد نخبگان نیستیم و بنیاد باید به سمت متفکر و چابک‌شدن پیش رود.
برچسب ها: جمعیت تدبیر24
بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: