ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

مینو خالقی - «صلح پایدار تنها زمانی ممکن است که طرفین به هزینه‌های تنش‌آفرینی بیشتر از منافع آن بیندیشند»، شاید بیش از هر زمان دیگری درباره رابطه ایران و آمریکا، خصوصا در شرایط فعلی، مصداق داشته باشد.
روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

محمدمهدی محمدی - اقتصاد دیجیتال با تعریف سازوکارهای اقتصادی مبتنی بر داده و فناوری، به یکی از مهم‌ترین عناصر ساختار اقتصادی جهانی تبدیل شده است. این مفهوم نه تنها شامل تجارت الکترونیک می‌شود، بلکه به تمامی ابعاد استفاده از فناوری‌های دیجیتال در زندگی روزمره، از مبادلات مالی تا ارتباطات، پرداخته و تأثیر قابل توجهی بر رفتارهای اجتماعی، فرآیندهای مدیریتی و ساختارهای زیرساختی جوامع دارد. با پیشرفت‌های مداوم و ظهور فناوری‌های نوآورانه، به‌ویژه در حوزه‌های هوش مصنوعی، بیگ دیتا، اینترنت اشیاء و بلاک‌چین، تحولات عمیق‌تری در بازارهای جهانی و شکل‌گیری مدل‌های کسب‌وکار جدید مشاهده می‌شود.
چهارشنبه ۰۱ مرداد ۱۴۰۴ - 2025 July 23
کد خبر: ۲۷۵۷۳
تاریخ انتشار: ۱۰ تير ۱۳۹۳ - ۱۷:۴۵

هوای تهران به مرز هشدار رسید

معاون نظارت و پایش محیط زیست استان تهران گفت: طبق اطلاعات رسیده از ایستگاه‌های سنجش هوای تهران در شرایط ناسالم قرار دارد.
تدبیر24:رستگاری معاون نظارت و پایش محیط زیست استان تهران گفت: متاسفانه گرد وغباری که شب گذشته فضای شهر تهران را فرا گرفت یک بار دیگر هوای تهران را در شرایط ناسالم قرار داد.


وی ادامه داد: با توجه به اطلاعات دریافت شده از ایستگاه‌های سنجش آلودگی هوا منتهی به 8 صبح امروز میانگین غلظت آلاینده مسئول، ذرات معلق با قطر کمتر از 2.5 میکرون روی عدد 190 و ذرات معلق با قطر کمتر از 10 میکرون روی عدد 186 قرار گرفت که فراتر از حد مجاز بوده است.

وی ادامه داد: پدیده گرد و غبار نشأت گرفته از بیابان‌های اطراف تهران است چرا که با گرم شدن هوا، خاک خشک شده و حالت چسبندگی خود را از دست می‌دهد و با کوچکترین وزش باد جا به جا می‌شود.

معاون نظارت و پایش محیط زیست استان تهران با اشاره به روند کاهش غلظت گرد وغبار تصریح کرد: گرد وغبار شب گذشته از ساعت 9 شب تا ساعت 1 بامداد روند افزایش داشته و پس از آن از میزان غلظت آلاینده‌ها کاسته شده است.


رستگاری خاطر نشان کرد: با توجه به پیش بینی انجام شده این روند طی ساعات آینده روند کاهشی خواهد داشت اما لازم به ذکر است تا پایان روز گروههای حساس ( زنان باردار، کودکان، سالمندان و بیماران قلبی ریوی) از تردد در فضای باز خودداری کنند و سایر مردم نیز فعالیت‌های خارج از منزل را کاهش دهند.
بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: