ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

مینو خالقی - «صلح پایدار تنها زمانی ممکن است که طرفین به هزینه‌های تنش‌آفرینی بیشتر از منافع آن بیندیشند»، شاید بیش از هر زمان دیگری درباره رابطه ایران و آمریکا، خصوصا در شرایط فعلی، مصداق داشته باشد.
روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

محمدمهدی محمدی - اقتصاد دیجیتال با تعریف سازوکارهای اقتصادی مبتنی بر داده و فناوری، به یکی از مهم‌ترین عناصر ساختار اقتصادی جهانی تبدیل شده است. این مفهوم نه تنها شامل تجارت الکترونیک می‌شود، بلکه به تمامی ابعاد استفاده از فناوری‌های دیجیتال در زندگی روزمره، از مبادلات مالی تا ارتباطات، پرداخته و تأثیر قابل توجهی بر رفتارهای اجتماعی، فرآیندهای مدیریتی و ساختارهای زیرساختی جوامع دارد. با پیشرفت‌های مداوم و ظهور فناوری‌های نوآورانه، به‌ویژه در حوزه‌های هوش مصنوعی، بیگ دیتا، اینترنت اشیاء و بلاک‌چین، تحولات عمیق‌تری در بازارهای جهانی و شکل‌گیری مدل‌های کسب‌وکار جدید مشاهده می‌شود.
سه‌شنبه ۳۱ تير ۱۴۰۴ - 2025 July 22
کد خبر: ۲۸۴۴
تاریخ انتشار: ۱۲ شهريور ۱۳۹۲ - ۱۶:۱۷

چه کسی مشاورارشدوزیرکشورشد؟

عبدالرضا رحمانی فضلی، وزیر کشور پس از انتخاب سید کاظم میر ولد به عنوان معاون سیاسی و قائم مقام وزیر در امور سیاسی، سید صولت مرتضوی را به عنوان مشاور ارشد خود برگزید.

وزیر کشور امروز در حاشیه نشست خبری و مراسم صدور رسمی فرمان آغاز به کار شوراهای اسلامی شهر و روستا در دوره چهارم، خبر انتصاب مرتضوی به عنوان مشاور ارشدش را اعلام کرد.

به گزارش مهر، سید صولت مرتضوی در دولت دوم محمود احمدی نژاد معاون سیاسی مصطفی محمد نجار وزیر کشور بود.
بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: