آموزش کودکان برای فردای بهتر سرزمین

آموزش کودکان برای فردای بهتر سرزمین

شینا انصاری - روز جهانی و هفته ملی کودک فرصتی است برای پرداختن به دغدغه‌ها، مشکلات، بحران‌ها، علاقه‌مندی‌ها و حقوق کودکان، این جوانه‌های زندگی و امیدهای آینده. کودکان در نقاط زیادی از دنیا در حالی اولین قربانی سیاست، فقر، خشونت و جنگ هستند
جهان در آستانه‌ی بازچینش رقابت

جهان در آستانه‌ی بازچینش رقابت

محمدمهدی محمدی-رقابت‌پذیری در سال ۲۰۲۵ تنها یک رتبه‌بندی نیست، بلکه نمایی است از آنچه جهان به سمتش می‌رود: ثبات، شفافیت، و هوشمندی سیاست. کشورمان اگر بخواهد سهمی در آینده اقتصادی جهان داشته باشد، باید نه‌تنها در زمره بازیگران مهم این تغییر جهانی و همکار در سازمان های جدید بین اللملی قرار بگیرد، بلکه باید طراح مسیر خود با پایبندی به موازین و استراتژی های خود باشد. مسیری که از درون طراحی، اصلاح و اجرا می‌شود، نه از بیرون تحمیل.
پنجشنبه ۰۸ آبان ۱۴۰۴ - 2025 October 30
کد خبر: ۲۸۴۵۲
تاریخ انتشار: ۱۸ تير ۱۳۹۳ - ۲۰:۰۸

صدای انفجار مهیب در تل‌آویو

منابع خبری از شنیده شدن صدای انفجار قوی در تل آویو خبر داد.
تدبیر24: همچنین منابع خبری اعلام کردند که بر اثر اصابت موشک به منطقه بئر توبیا واقع در جنوب تل آویو 3 صهیونیست کشته شدند.

ارتش رژیم صهیونیستی از صبح روز سه‌شنبه آغاز عملیات نظامی در غزه را اعلام کرد. در این حملات جنگنده‌های اشغالگران تعدادی از مناطق غزه را موشک‌باران کردند و شماری از شهروندان بی‌گناه را به خاک و خون کشیدند.

گردان‌های القسام سه شنبه شب با صدور بیانیه‌ای با اشاره به دور جدید حملات صهیونیست‌ها علیه غزه تاکید کرد که در فصل جدیدی از جهاد علیه دشمن بسر می بریم.

در این بیانیه آمده است: در پاسخ به جنایت های دشمن مواضع آنها را با ده‌ها موشک مورد هدف قرار دادیم.

القسام تاکید کرد که اگر رژیم صهیونیستی سیاست حمله به منازل فلسطینی را متوقف نکند، دامنه حملات را گسترش خواهیم داد.

گردان های القسام تهدید کرد، اگر دشمن به حملات نظامی خود علیه غزه پایان ندهد، نباید خواب آرامش را در سر بپروراند. اگر رژیم صهیونیستی می خواهد روی آرامش ببنید باید اسرای فلسطینی را بر اساس وفای آزادگان، آزاد کند.
بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: