ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

مینو خالقی - «صلح پایدار تنها زمانی ممکن است که طرفین به هزینه‌های تنش‌آفرینی بیشتر از منافع آن بیندیشند»، شاید بیش از هر زمان دیگری درباره رابطه ایران و آمریکا، خصوصا در شرایط فعلی، مصداق داشته باشد.
روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

محمدمهدی محمدی - اقتصاد دیجیتال با تعریف سازوکارهای اقتصادی مبتنی بر داده و فناوری، به یکی از مهم‌ترین عناصر ساختار اقتصادی جهانی تبدیل شده است. این مفهوم نه تنها شامل تجارت الکترونیک می‌شود، بلکه به تمامی ابعاد استفاده از فناوری‌های دیجیتال در زندگی روزمره، از مبادلات مالی تا ارتباطات، پرداخته و تأثیر قابل توجهی بر رفتارهای اجتماعی، فرآیندهای مدیریتی و ساختارهای زیرساختی جوامع دارد. با پیشرفت‌های مداوم و ظهور فناوری‌های نوآورانه، به‌ویژه در حوزه‌های هوش مصنوعی، بیگ دیتا، اینترنت اشیاء و بلاک‌چین، تحولات عمیق‌تری در بازارهای جهانی و شکل‌گیری مدل‌های کسب‌وکار جدید مشاهده می‌شود.
يکشنبه ۲۹ تير ۱۴۰۴ - 2025 July 20
کد خبر: ۸۷۶۲۱
تاریخ انتشار: ۲۸ مرداد ۱۳۹۶ - ۰۸:۲۴
رحیمی:

رحمانی‌فضلی و بطحایی مورد توافق فراکسیون‌ها هستند

یک عضو شورای مرکزی فراکسیون امید، ارزیابی خود از فضای مجلس درباره وزرای پیشنهادی کابینه دوازدهم را مطرح کرد.
تدبیر24»در بخشی از مطلب تلگرامی علیرضا رحیمی در این‌باره‌ آمده است: «فردا (شنبه ۹۶/۵/۲۹) چهارمین روز از بررسی وزیران پیشنهادی رییس‌جمهور توسط مجلس شورای اسلامی است.

کارآمدی، پاکدستی، عملگرایی، صداقت و پاسخگویی اهم مشترکات فراکسیون‌ها نسبت به همه وزیران پیشنهادی است؛ با این حال فراکسیون‌ها وارد فضای تعامل برای رای اعتماد به وزرا نخواهند شد. تجربه ناخوشایند تعامل فراکسیون‌ها در انتخابات دور دوم هیات رییسه مجلس اولین نشانه‌های خود را آشکار می‌سازد.

حضور و روشنگری وزیران پیشنهادی در روزهای قبل از جلسات علنی در کمیسیون‌ها و فراکسیون‌های مختلف در شناخت و تصمیم نمایندگان موثر بوده است. ضمن اینکه چهار روز حضور مستمر وزیران پیشنهادی در صحن مجلس و گفت‌وگوهای متقابل با نمایندگان زمینه تصمیم نهایی را برای اغلب نمایندگان فراهم ساخته است.

وزرای ارتباطات و تعاون همچنان در تلاش برای اقناع نمایندگان و رفع شبهات و سوالات مطرح‌شده هستند. فراتر از مخالفت‌ها و موافقت‌های رسمی در صحن به نظر می‌رسد حرکت اقناعی بیشتری لازم دارند. پاسخ مستقیم و صریح به سوالات نمایندگان در صحن اثر بیشتری از پاسخ کتبی در روزهای بعد از سوال خواهد داشت.

به نظر می‌رسد آقایان دکتر ظریف و قاضی‌زاده هاشمی و مهندس زنگنه بالاترین رای اعتماد را کسب کنند و از بین وزرای جدید دکتر روحانی نیز آقایان حاتمی و شریعتمداری بیشترین اقبال را در مجلس داشته باشند.

وزرای کشور و آموزش و پرورش با همه نقدها و نظرات توانسته‌اند اعتماد اکثر اعضای فراکسیون‌ها را جلب کنند.

فراکسیون امید فردا قبل از جلسه علنی جمع‌بندی رسمی خود را قطعی خواهد کرد. قابل پیش‌بینی است که نسبت به چند نفر از وزیران فضای بیشتری برای تصمیم اجتهادی اعضاء ایجاد شود.»

بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: