آموزش کودکان برای فردای بهتر سرزمین

آموزش کودکان برای فردای بهتر سرزمین

شینا انصاری - روز جهانی و هفته ملی کودک فرصتی است برای پرداختن به دغدغه‌ها، مشکلات، بحران‌ها، علاقه‌مندی‌ها و حقوق کودکان، این جوانه‌های زندگی و امیدهای آینده. کودکان در نقاط زیادی از دنیا در حالی اولین قربانی سیاست، فقر، خشونت و جنگ هستند
جهان در آستانه‌ی بازچینش رقابت

جهان در آستانه‌ی بازچینش رقابت

محمدمهدی محمدی-رقابت‌پذیری در سال ۲۰۲۵ تنها یک رتبه‌بندی نیست، بلکه نمایی است از آنچه جهان به سمتش می‌رود: ثبات، شفافیت، و هوشمندی سیاست. کشورمان اگر بخواهد سهمی در آینده اقتصادی جهان داشته باشد، باید نه‌تنها در زمره بازیگران مهم این تغییر جهانی و همکار در سازمان های جدید بین اللملی قرار بگیرد، بلکه باید طراح مسیر خود با پایبندی به موازین و استراتژی های خود باشد. مسیری که از درون طراحی، اصلاح و اجرا می‌شود، نه از بیرون تحمیل.
چهارشنبه ۲۳ مهر ۱۴۰۴ - 2025 October 15
کد خبر: ۸۷۶۴۶
تاریخ انتشار: ۲۸ مرداد ۱۳۹۶ - ۰۸:۴۸

جمع‌بندی فراکسیون امید درباره موافقت یا مخالفت با وزرا امروز اعلام می‌شود

سخنگوی فراکسیون امید مجلس شورای اسلامی با اشاره به جلسه صبح امروز مجمع عمومی این فراکسیون گفت که جمع بندی فراکسیون امید درباره مخالفت یا موافقت با وزرای پیشنهادی پیش از آغاز رای‌گیری برای وزرا در مجلس به اطلاع اعضای فراکسیون خواهد رسید.

تدبیر24»بهرام پارسیایی در گفت‌وگو با ایسنا اظهار داشت: جلسه مجمع عمومی فراکسیون امید صبح امروز با حضور ۹۰ نفر از اعضای این فراکسیون برگزار شد. در این جلسه کمیته های تخصصی این فراکسیون گزارشی را در مورد ارزیابی های خود نسبت به وزارتخانه های مختلف ارائه کردند و پس از سخنرانی دکتر عارف برخی نمایندگان نیز نظرات خود را در این زمینه مطرح کردند.

وی افزود: همچنین فرم‌هایی با اسامی ۱۷ وزیر پیشنهادی در اختیار اعضای فراکسیون قرار گرفت و نظر مخالف و موافق اعضای فراکسیون گرفته شد.

پارسایی در پایان خاطرنشان کرد: جمع بندی فراکسیون امید در مورد مخالفت یا موافقت با وزرای پیشنهادی دولت دوازدهم پیش از رای گیری در جلسه علنی به اطلاع اعضای فراکسیون خواهد رسید.

بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: