ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

مینو خالقی - «صلح پایدار تنها زمانی ممکن است که طرفین به هزینه‌های تنش‌آفرینی بیشتر از منافع آن بیندیشند»، شاید بیش از هر زمان دیگری درباره رابطه ایران و آمریکا، خصوصا در شرایط فعلی، مصداق داشته باشد.
روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

محمدمهدی محمدی - اقتصاد دیجیتال با تعریف سازوکارهای اقتصادی مبتنی بر داده و فناوری، به یکی از مهم‌ترین عناصر ساختار اقتصادی جهانی تبدیل شده است. این مفهوم نه تنها شامل تجارت الکترونیک می‌شود، بلکه به تمامی ابعاد استفاده از فناوری‌های دیجیتال در زندگی روزمره، از مبادلات مالی تا ارتباطات، پرداخته و تأثیر قابل توجهی بر رفتارهای اجتماعی، فرآیندهای مدیریتی و ساختارهای زیرساختی جوامع دارد. با پیشرفت‌های مداوم و ظهور فناوری‌های نوآورانه، به‌ویژه در حوزه‌های هوش مصنوعی، بیگ دیتا، اینترنت اشیاء و بلاک‌چین، تحولات عمیق‌تری در بازارهای جهانی و شکل‌گیری مدل‌های کسب‌وکار جدید مشاهده می‌شود.
دوشنبه ۳۰ تير ۱۴۰۴ - 2025 July 21
کد خبر: ۲۹۲۴۴
تاریخ انتشار: ۲۶ تير ۱۳۹۳ - ۱۲:۵۶

سیدحسن عمل جراحی کرد

منابع لبنانی اعلام کردند که سیدحسن نصرالله طی هفته‌های گذشته، یک عمل جراحی در بیمارستانی در جنوب بیروت انجام داده است.
تدبیر24: یک منبع نزدیک به حزب‌الله لبنان اخبار منتشر شده درخصوص انجام عمل جراحی بر روی سیدحسن نصرالله، دبیرکل حزب‌الله لبنان طی چند هفته گذشته را تایید کرد.

این منبع در ادامه افزود، عمل جراحی مذکور در بیمارستان حضرت رسول (ص) در ضاحیه جنوبی بیروت صورت گرفته است و این عمل همراه با اتخاذ تدابیر امنیتی شدید از سوی نیروهای حزب‌الله در اطراف بیمارستان صورت گرفت.

منبع نزدیک به حزب‌الله تاکید کرد که پزشکان معالج سیدحسن نصرالله به وی توصیه کردند که بعد از انجام عمل جراحی استراحت کامل داشته باشد و وی نتوانست در سخنرانی سالانه خود برای تبریک حلول ماه رمضان مشارکت کند. حزب‌الله همچنین تمام جشن‌ها و افطارهای سالانه خود را که در ماه رمضان برگزار می‌شد، لغو کرده است. البته اعلام داشته که این اقدام به دنبال شرایط امنیتی موجود در کشور صورت گرفته است.

همچنین سیدحسن نصرالله در سالگرد جنگ 2006 که در ضاحیه جنوبی برگزار می‌شد، شرکت نکرده است.
بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: