ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

مینو خالقی - «صلح پایدار تنها زمانی ممکن است که طرفین به هزینه‌های تنش‌آفرینی بیشتر از منافع آن بیندیشند»، شاید بیش از هر زمان دیگری درباره رابطه ایران و آمریکا، خصوصا در شرایط فعلی، مصداق داشته باشد.
روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

محمدمهدی محمدی - اقتصاد دیجیتال با تعریف سازوکارهای اقتصادی مبتنی بر داده و فناوری، به یکی از مهم‌ترین عناصر ساختار اقتصادی جهانی تبدیل شده است. این مفهوم نه تنها شامل تجارت الکترونیک می‌شود، بلکه به تمامی ابعاد استفاده از فناوری‌های دیجیتال در زندگی روزمره، از مبادلات مالی تا ارتباطات، پرداخته و تأثیر قابل توجهی بر رفتارهای اجتماعی، فرآیندهای مدیریتی و ساختارهای زیرساختی جوامع دارد. با پیشرفت‌های مداوم و ظهور فناوری‌های نوآورانه، به‌ویژه در حوزه‌های هوش مصنوعی، بیگ دیتا، اینترنت اشیاء و بلاک‌چین، تحولات عمیق‌تری در بازارهای جهانی و شکل‌گیری مدل‌های کسب‌وکار جدید مشاهده می‌شود.
چهارشنبه ۰۱ مرداد ۱۴۰۴ - 2025 July 23
کد خبر: ۲۹۷۸۶
تاریخ انتشار: ۰۱ مرداد ۱۳۹۳ - ۱۳:۴۰

سفیر اسرائیل:باید به سربازان ما صلح نوبل بدهند!

سفیر رژیم صهیونیستی در واشنگتن در اظهاراتی تمسخرآمیز اعلام کرد: سربازان ما برای "خویشتنداری باور نکردنی" که در مقابله با حماس در غزه از خود نشان داده‌اند مستحق دریافت جایزه صلح نوبل هستند!
تدبیر24: رون درمر، سفیر اسرائیل در واشنگتن اظهار کرد: "مسیحیان نیز در حمایت از اسرائیل با ما متحد هستند".

به گزارش پایگاه اینترنتی ایلاف، وی با مقایسه پرتاب موشک‌های حماس به تل‌آویو و حملات آلمان به لندن در جنگ جهانی "از تمام کسانی که بدون شرمساری تل‌آویو را به کشتار و ارتکاب جنایت‌های جنگی متهم می‌کنند" به شدت انتقاد کرد!

درمر در سخنان خود نیروهای رژیم صهیونیستی را به خاطر "خویشتنداری غیرقابل باور" خود مستحق دریافت جایزه صلح نوبل دانست (!) و افزود: اسرائیل بدون عیب نیست و اشتباه هم مرتکب شده است.

سفیر رژیم صهیونیستی اذعان داشت: موشک‌های ما ممکن است که اشتباهی در مکان‌ها و مناطق دیگری سقوط کنند و یا در اطلاعات ما اشتباهاتی رخ داده باشد. ولی ما شهروندان غیرنظامی را مورد هدف خود قرار نمی‌دهیم!

درمر تاکید کرد: اسرائیل بارها برای خالی کردن مناطق مختلف غزه که قرار است مورد هدف قرار دهد به مردم فلسطین اعلامیه‌هایی را فرستاده بود و قبل از اینکه به آنان ضربه واقعی را وارد کند، بمب‌هایی را برای ترساندن آن‌ها پرتاب کرده بود.

وی ادعا کرد: اسرائیل هیچ شهروند فلسطینی را مورد هدف خود قرار نداده است و اگر شهروندانی کشته شده‌اند آن نتیجه شکست عملیاتی بوده که در حد خود فاجعه‌ است!

این سفیر اسرائیلی افزود: من معتقدم که اسرائیل استحقاق این را دارد که از حمایت جهان آن هم به خاطر خویشتنداری که در مقابله با این تهدیدها از خود نشان داده، بهره‌مند شود!

وی گفت: سربازان ما به خاطر اینکه مردم بی‌گناه فلسطین به زندگی خود ادامه دهند کشته می‌شوند این چیزی است که اتفاق می‌افتد.

درمر در پایان مدعی شد: حماس از مردم فلسطین به عنوان "سپرهای انسانی" استفاده می‌کند و موشک‌های خود را در مدارس و بیمارستان‌ها نگهداری می‌کند.

وی از سازمان ملل خواست تا حماس را مجازات کند!

درمر خاطرنشان کرد: تاکنون اسرائیل در حملات خود 20 تونل را که حماس از آن‌ها برای نفوذ به اسرائیل استفاده می‌کرد، نابود کرده است.

وی گفت: اگر بتوانیم به صلح و آرامش همیشگی برای اسرائیل دست یابیم پس اهداف خود را محقق کرده‌ایم.
بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: