ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

مینو خالقی - «صلح پایدار تنها زمانی ممکن است که طرفین به هزینه‌های تنش‌آفرینی بیشتر از منافع آن بیندیشند»، شاید بیش از هر زمان دیگری درباره رابطه ایران و آمریکا، خصوصا در شرایط فعلی، مصداق داشته باشد.
روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

محمدمهدی محمدی - اقتصاد دیجیتال با تعریف سازوکارهای اقتصادی مبتنی بر داده و فناوری، به یکی از مهم‌ترین عناصر ساختار اقتصادی جهانی تبدیل شده است. این مفهوم نه تنها شامل تجارت الکترونیک می‌شود، بلکه به تمامی ابعاد استفاده از فناوری‌های دیجیتال در زندگی روزمره، از مبادلات مالی تا ارتباطات، پرداخته و تأثیر قابل توجهی بر رفتارهای اجتماعی، فرآیندهای مدیریتی و ساختارهای زیرساختی جوامع دارد. با پیشرفت‌های مداوم و ظهور فناوری‌های نوآورانه، به‌ویژه در حوزه‌های هوش مصنوعی، بیگ دیتا، اینترنت اشیاء و بلاک‌چین، تحولات عمیق‌تری در بازارهای جهانی و شکل‌گیری مدل‌های کسب‌وکار جدید مشاهده می‌شود.
سه‌شنبه ۳۱ تير ۱۴۰۴ - 2025 July 22
کد خبر: ۲۹۹۱۱
تاریخ انتشار: ۰۲ مرداد ۱۳۹۳ - ۱۲:۳۱
در نظر گرفتن نگاه‌های متفاوت به معنی نفی ارزش‌ها نیست

در 8سال گذشته نگاه یک‌سویه بر سینما حاکم بود

جواد طوسی منتقد سینما با انتقاد از عملکرد فرهنگی دولت گذشته گفت: نگاه‌هایی غیرعلمی که مقوله پیچیده سینما را به عناوین محدود و محافظه‌کارانه‌ای خلاصه می‌کرد و در آن زمان ما هر چه خطر این نگاه‌ها را به دولتمردان گوشزد کردیم، گوش شنوایی وجود نداشت.
تدبیر24: جواد طوسی منتقد سینما با انتقاد از عملکرد فرهنگی دولت گذشته گفت:  متاسفانه در هشت سال گذشته نگاه یک سویه و جهت‌داری بر فرهنگ و به خصوص حوزه سینما حاکم، بود. نگاه‌هایی غیرعلمی که مقوله پیچیده سینما را به عناوین محدود و محافظه‌کارانه‌ای خلاصه می کرد و در آن زمان ما هر چه خطر این نگاه ها را به دولتمردان گوشزد کردیم، گوش شنوایی وجود نداشت. 

این منتقد سینمایی در گفتگو با آفتاب‌ به نگاه های یک سویه هنری در دولت قبل اشاره کرد و افزود: متاسفانه عده‌ای تصور می‌کردند اگر سینما را فقط به سینمای ارزشی و فاخر محدود کنیم ارزش‌ها در جامعه بیشتر نهادینه می‌شوند حال آنکه در نظر گرفتن نگاه‌های متفاوت به معنی نفی ارزش‌ها و یا کنار زدن آن‌ها نیست.

جواد طوسی به نقش دولت یازدهم در رفع انفعال به وجود آمده در حوزه سینما و فرهنگ پرداخت و تاکید کرد: دولت فعلی باید با تکیه بر نگاه واقع‌بینانه از انفعال گذشته عبور کند. دولت می‌تواند با در نظر گرفتن اولویت‌هایی همچون کمک به سینمای خصوصی و پرهیز از نگاه‌های محافظه‌کارانه، به رونق سینما کمک کند.

طوسی افزود: من فکر می‌کنم توقعات ما از بدنه فرهنگی دولت سخت و یا غیرقابل تحقق نیست، دولت می‌تواند با تشکیل کمیته‌ای از کارشناسان مجرب و با ارائه راهکارهای عملی و اجرایی چون تخصیص بودجه، زمینه رونق  سینما را فراهم کند تا آثار سینمایی از خنثی بودن نجات پیدا کرده و به بدنه اصلی اجتماع مرتبط شوند.
بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: