تهديدهاي پيش روي دولت پزشکیان

تهديدهاي پيش روي دولت پزشکیان

جهانبخش خانجانی» جريان اصلاحات كه در تداوم حركت تاريخي ملت ايران در انقلاب مشروطه، انقلاب شكوهمند اسلامي و حماسه بزرگ دوم خرداد همچنان بر مشي اصلاحي و رفرميستي خود تاكيد و اصرار دارد
اتحاد مثلث!

اتحاد مثلث!

فیاض زاهد - محمد مهاجری» وضعيت جديدي كه در سپهر سياست ايران رخ نموده تا حد كم نظيري استثنايي است. براي اثبات و انتقال اين باور تلاش مي‌شود در اين نوشته به برخي ابعاد آن اشاره شود
سه‌شنبه ۱۵ آبان ۱۴۰۳ - 2024 November 05
کد خبر: ۳۰۱۴۷
تعداد نظرات: ۱ نظر
تاریخ انتشار: ۰۵ مرداد ۱۳۹۳ - ۱۲:۰۵

راه‌های شناسایی زعفران واقعی

یکی از راه های تقلب در زعفران این است که کلاله های آن را با نوعی چربی، شکر، نمک یا عسل آغشته می کنند و وزن آن را افزایش می دهند.
تدبیر24: زعفران یکی از گران ترین و پرطرفدارترین محصولاتی است که در ایران به وفور یافت می شود ولی یکی از گران ترین محصولاتی است که در ایران کاشت می شود. در زیر مطلبی رو براتون گذاشتم که براحتی می تونید اصل و تقلبی بودن را تشخیص بدین.

اگر چه خالص بودن یا نبودن زعفران در آزمایشگاه ها به راحتی قابل شناسایی است اما تشخیص آن برای مصرف کنندگان به راحتی ممکن نیست .

افزایش وزن زعفران با استفاده از آغشته کردن این گیاه به چربی، عسل و… حرفه ای ترین روش تقلب در فروش زعفران است و رنگ کردن قسمت های سفید این گیاه با رنگ طبیعی زعفران محترمانه ترین شیوه در تقلب طلای سرخ است که برای مصرف کنندگان به راحتی قابل تشخیص نیست اما اطلاعات پی آمده ممکن است شما را هنگام خرید این محصول یاری کند.

تقلب در زعفران منحصر به مخلوط کردن یک گیاه شبیه زعفران با این محصول نیست بلکه زعفران تقلبی حتی شامل سنگین کردن وزن آن با استفاده از چربی، عسل، نمک و شکر هم می شود چراکه این گیاه ارزش بالایی دارد و هر گرم آن بیش از ۵۰۰۰ تومان در بازار فروخته می شود لذا سودجویان را به سمت خودش می کشاند تا با هر چیز که می توانند در زعفران غش کنند.

در این روش متقلبان به گونه ای حرفه ای و البته تخصصی تقلب می کنند که به سادگی نمی توان خالص بودن و نبودن زعفران را تشخیص داد چراکه آن ها ماه ها تلاش می کنند با آغشته کردن این گیاه به مواد دیگر بتوانند سود بیشتری به جیب بزنند.

متقلبان حرفه ای با مهارت بالا این مواد را به صورت محلول روی کلاله های زعفران می پاشند و هنگامی که خشک می شود وزن زعفران افزایش می یابد که به راحتی قابل تشخیص نیست.

روش های شناسایی زعفران عسلی یا روغنی

گرچه خالص بودن یا نبودن زعفران در آزمایشگاه ها به راحتی قابل شناسایی است اما تشخیص آن برای مصرف کنندگان به راحتی ممکن نیست با این حال، اگر کلاله های زعفران بسیار براق باشد باید به آن شک کرد یا در صورت مشاهده این ظاهر غیر طبیعی آن را بین انگشتان دست یا روی کاغذ له کرد تا دید ماده خاصی از آن روی کاغذ نقش می بندد و کاغذ و انگشتان دست چرب می شود که در این صورت مشخص می شود زعفران به چربی خاصی آغشته شده تا وزنش بیشتر شود.

رنگ مصنوعی، تقلبی خطرناک در زعفران

یکی دیگر از راه های تقلب در زعفران استفاده از رنگ مصنوعی است؛ اگر رنگ های مصنوعی در زعفران به کار رفته باشد در آزمایشگاه قابل تشخیص است چرا که پایین بودن قدرت رنگ دهی آن نشان دهنده این تقلب خواهد بود.

این رنگ های مصنوعی برای سلامتی انسان بسیار خطرناک است و در واقع گل رنگ هایی که از مکه به عنوان زعفران و غالبا به شکل پودر به کشور وارد می شود از همین رنگ های خطرناک مصنوعی است.

تقلبی که متقلبان می توانند روی آن قسم بخورند

یکی دیگر از روش های تقلب در زعفران استفاده از رنگ طبیعی این گیاه برای رنگ کردن دیگر قسمت های سفید زعفران و مخلوط کردن آن با این محصول است، این روش محترمانه ترین روش تقلب است که متاسفانه بسیار رایج شده است.

متقلبان و عرضه کنندگان می توانند روی خالص بودن زعفران خود نیز قسم بخورند چرا که از هیچ چیز به غیر از زعفران در آن استفاده نکرده اند اما روش شناسایی در این نوع تقلب برای مصرف کنندگان بسیار سخت است.

ظاهر زعفران باید چگونه باشد؟

شکل ظاهری زعفران یکی از روش های شناسایی خالص بودن آن است ظاهر این محصول شبیه میخک است؛ به گونه ای که پایین گیاه میله ای و انتهای آن دندانه دار، پهن و قیچی شکل است. همچنین رنگ زعفران باید قرمز تند باشد نه روشن و شکل کلاله های آن نیز نباید براق باشد.
بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۶:۳۳ - ۱۳۹۳/۰۸/۰۵
0
0
تشکر
نظر شما: