آموزش کودکان برای فردای بهتر سرزمین

آموزش کودکان برای فردای بهتر سرزمین

شینا انصاری - روز جهانی و هفته ملی کودک فرصتی است برای پرداختن به دغدغه‌ها، مشکلات، بحران‌ها، علاقه‌مندی‌ها و حقوق کودکان، این جوانه‌های زندگی و امیدهای آینده. کودکان در نقاط زیادی از دنیا در حالی اولین قربانی سیاست، فقر، خشونت و جنگ هستند
جهان در آستانه‌ی بازچینش رقابت

جهان در آستانه‌ی بازچینش رقابت

محمدمهدی محمدی-رقابت‌پذیری در سال ۲۰۲۵ تنها یک رتبه‌بندی نیست، بلکه نمایی است از آنچه جهان به سمتش می‌رود: ثبات، شفافیت، و هوشمندی سیاست. کشورمان اگر بخواهد سهمی در آینده اقتصادی جهان داشته باشد، باید نه‌تنها در زمره بازیگران مهم این تغییر جهانی و همکار در سازمان های جدید بین اللملی قرار بگیرد، بلکه باید طراح مسیر خود با پایبندی به موازین و استراتژی های خود باشد. مسیری که از درون طراحی، اصلاح و اجرا می‌شود، نه از بیرون تحمیل.
چهارشنبه ۲۳ مهر ۱۴۰۴ - 2025 October 15
کد خبر: ۳۰۲۱۸
تاریخ انتشار: ۰۵ مرداد ۱۳۹۳ - ۱۶:۰۹

دمای 10 استان از 40 درجه گذشت

همچنین اردبیل با 26 درجه سانتیگراد بالای صفر خنک ترین استان کشور و پس از آن استان‌های گیلان، مازندران، گلستان به ترتیب با دمای 34، 36 و36 درجه سانتیگراد بالای صفر استان‌های نسبتا خنکی محسوب می‌شوند.
تدبیر24: دمای 10 استان ایران از مرز 40 درجه سانتیگراد گذشت و در این بین استان‌های خوزستان و قم به عنوان گرم ترین استان‌های ایران شناخته شدند.

امروز یکشنبه استان‌های البرز، تهران، خراسان جنوبی، خراسان رضوی، خوزستان، سمنان، سیستان بلوچستان، قزوین، قم و یزد دمای هوا از مرز40 درجه سانتیگراد بالای صفر نیز گذشت.

همچنین اردبیل با 26 درجه سانتیگراد بالای صفر خنک ترین استان کشور و پس از آن استان‌های گیلان، مازندران، گلستان به ترتیب با دمای 34، 36 و36 درجه سانتیگراد بالای صفر استان‌های نسبتا خنکی محسوب می‌شوند.

نقشینه، کارشناس مرکز پیش بینی سازمان هواشناسی کشور در این باره به ایسنا، گفت: در هواشناسی جهانی، تعیین و پیش‌بینی دمای هوا به صورت سیستمی استاندارد و با دماسنج داخل جعبه پناهگاه در ایستگاه‌های سنجش دما اندازه گیری می‌شود و این شرایط در کل دنیا مساوی است.

وی افزود: تعیین دمای تهران بر اساس ایستگاه‌های سنجش دمای هوا در مهرآباد، اقدسیه، چیتگر، ورامین، فیروزکوه و دماوند انجام می‌شود و دمای اعلام شده ممکن است با سایر فضاهای شهری که تردد صورت می‌گیرد یکسان نباشد.
بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: