آموزش کودکان برای فردای بهتر سرزمین

آموزش کودکان برای فردای بهتر سرزمین

شینا انصاری - روز جهانی و هفته ملی کودک فرصتی است برای پرداختن به دغدغه‌ها، مشکلات، بحران‌ها، علاقه‌مندی‌ها و حقوق کودکان، این جوانه‌های زندگی و امیدهای آینده. کودکان در نقاط زیادی از دنیا در حالی اولین قربانی سیاست، فقر، خشونت و جنگ هستند
جهان در آستانه‌ی بازچینش رقابت

جهان در آستانه‌ی بازچینش رقابت

محمدمهدی محمدی-رقابت‌پذیری در سال ۲۰۲۵ تنها یک رتبه‌بندی نیست، بلکه نمایی است از آنچه جهان به سمتش می‌رود: ثبات، شفافیت، و هوشمندی سیاست. کشورمان اگر بخواهد سهمی در آینده اقتصادی جهان داشته باشد، باید نه‌تنها در زمره بازیگران مهم این تغییر جهانی و همکار در سازمان های جدید بین اللملی قرار بگیرد، بلکه باید طراح مسیر خود با پایبندی به موازین و استراتژی های خود باشد. مسیری که از درون طراحی، اصلاح و اجرا می‌شود، نه از بیرون تحمیل.
چهارشنبه ۲۳ مهر ۱۴۰۴ - 2025 October 15
کد خبر: ۳۰۲۱۹
تاریخ انتشار: ۰۵ مرداد ۱۳۹۳ - ۱۶:۱۱

۶ هفته‌ سخت در انتظار استقلال

خبر مصدومیت امیرحسین صادقی را روزها پیش و قبل از اینکه این بازیکن پایش را به تیغ جراحان بسپرد منتشر کردیم و خبر از دوری 8هفته‌ای این بازیکن از میادین دادیم. حالا خبر رسیده صادقی هم مانند عمران زاده تا 6 هفته نمی تواند استقلال را همراهی کنند.
تدبیر24: خبر مصدومیت امیرحسین صادقی را روزها پیش و قبل از اینکه این بازیکن پایش را به تیغ جراحان بسپرد منتشر کردیم و خبر از دوری ۸هفته‌ای این بازیکن از میادین دادیم. حالا خبر رسیده صادقی هم مانند عمران زاده تا ۶ هفته نمی تواند استقلال را همراهی کنند. البته این موضوعی است که سایت باشگاه استقلال اعلام کرده و احتمال دارد ۶ هفته حداقل زمان دوری این مدافع باشد.

به گزارش بانک ورزش حنیف عمران زاده و امیرحسین صادقی، مدافعان وسط استقلال هستند که نبودشان مطمئنا در این تیم حس خواهد شد. شانس قلعه‌نویی تنها در اولین بازی است که این تیم با راه‌آهنی بازی دارد که تکلیفش تا این لحظه مشخص نیست. بعد از آن روزهای سختی در انتظار آبی‌پوشان پایتخت خواهد بود.
بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: