ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

مینو خالقی - «صلح پایدار تنها زمانی ممکن است که طرفین به هزینه‌های تنش‌آفرینی بیشتر از منافع آن بیندیشند»، شاید بیش از هر زمان دیگری درباره رابطه ایران و آمریکا، خصوصا در شرایط فعلی، مصداق داشته باشد.
روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

محمدمهدی محمدی - اقتصاد دیجیتال با تعریف سازوکارهای اقتصادی مبتنی بر داده و فناوری، به یکی از مهم‌ترین عناصر ساختار اقتصادی جهانی تبدیل شده است. این مفهوم نه تنها شامل تجارت الکترونیک می‌شود، بلکه به تمامی ابعاد استفاده از فناوری‌های دیجیتال در زندگی روزمره، از مبادلات مالی تا ارتباطات، پرداخته و تأثیر قابل توجهی بر رفتارهای اجتماعی، فرآیندهای مدیریتی و ساختارهای زیرساختی جوامع دارد. با پیشرفت‌های مداوم و ظهور فناوری‌های نوآورانه، به‌ویژه در حوزه‌های هوش مصنوعی، بیگ دیتا، اینترنت اشیاء و بلاک‌چین، تحولات عمیق‌تری در بازارهای جهانی و شکل‌گیری مدل‌های کسب‌وکار جدید مشاهده می‌شود.
پنجشنبه ۰۲ مرداد ۱۴۰۴ - 2025 July 24
کد خبر: ۳۰۳۵
تعداد نظرات: ۱ نظر
تاریخ انتشار: ۱۴ شهريور ۱۳۹۲ - ۱۷:۴۳

رضایی:حمله به سوریه قماربزرگی است

دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام در دیدار گروهی با عنوان مدافعان حرم حضرت زینب (س)، با بیان اینکه هر چند دیر کمی شده اما باید از وقوع جنگ در سوریه جلوگیری کرد، گفت: بسیاری از جنگهای بین المللی از یک حادثه کوچک شروع شده اما بعد از شروع، کنترلش از دست خارج شده است.

به گزارش ایسنا، رضایی اظهار داشت: آمریکایی‌ها با این تصور که کشورهای اطراف سوریه از جمله فلسطین،ترکیه،مصر و عراق در ناامنی و بی‌ثباتی هستند و شعله جنگ به آن کشورها سرایت نخواهد کرد می خواهند به سوریه حمله کنند که این تصور اشتباه و خطرناکی است.

وی در ادامه با بیان اینکه اگر دولتمردان آمریکا به سوریه حمله کنند دست به قمار بزرگی می زنند، گفت: بدلیل طولانی شدن جنگ نوعی همبستگی انسانی و اسلامی ممکن است در منطقه و جهان بوجود آید و این سرزمین به یک باتلاق سیاسی برای آمریکا تبدیل شود که خروج از آن سال ها طول بکشد.

دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام در بخش دیگری از سخنان خود با اعلام اینکه جمهوری اسلامی ایران قصد دخالت در هیچ جنگی را ندارد، گفت: دولت آقای روحانی باید تلاشهای بیشتری را با کمک دولت عراق و کشورهای همسایه مخالف جنگ در جلوگیری از بحران انجام دهند.

وی ادامه داد : باید از طریق دولت عراق خطرات و آسیب های وقوع جنگ جدید به آمریکایی‌ها گوشزد شود.

رضایی درباره اهمیت استراتژیک کشور سوریه اظهار داشت: سوریه دروازه آمریکا به منطقه نفت‌خیز خاورمیانه و یکی از حلقه‌های کمربند طلایی در کنترل ایران، چین و روسیه همچنین راهی برای شکستن محاصره اسرائیل از جبهه مقاومت و بیداری اسلامی است لذا آمریکا به این سادگی دست ازسر سوریه برنمی دارد.

دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام تصریح کرد : اگر جنگی در سوریه اتفاق بیفتد محدود خواهد بود اما چالش پس از آن سال ها طول می کشد.

رضایی در پایان اظهار امیدواری کرد: امیدواریم که ملتهای آمریکا و اروپا اجازه ندهند ماجراجویی جدیدی شکل گیرد تا هزاران سرباز و فرزندان آنها در این جنگ از بین نروند و به مردم بیگناه منطقه آسیب جدی نرسد.

بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۱
غیر قابل انتشار: ۳
دارا
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۰:۴۱ - ۱۳۹۲/۰۶/۱۵
0
1
مایلم مراتب تاسف خودم را از فرصت سوزی مسئولین کشوری اعلام کنم . تمام دنیا چشم به سیاسیون ایران دارد . روحانی می توانست از این تهدیدها ، بهترین فرصت را برای کشور فراهم کند . هنوز هم دیر نشده . آقایان خودتان می دانید چه بر سر سوریه خواهد آمد . بجای منتظر نشستن و ارائه ی تحلیلهای آبکی و تکراری ( که نقشی در تصمیم آمریکا نخواهد داشت) ، بجنبید و نقش مثبت خود را اجرا کنید . بپذیریم که بشار اسد ، مشکلی از مردم سوریه و مقاومت حل نمی کند .
نظر شما: