آموزش کودکان برای فردای بهتر سرزمین

آموزش کودکان برای فردای بهتر سرزمین

شینا انصاری - روز جهانی و هفته ملی کودک فرصتی است برای پرداختن به دغدغه‌ها، مشکلات، بحران‌ها، علاقه‌مندی‌ها و حقوق کودکان، این جوانه‌های زندگی و امیدهای آینده. کودکان در نقاط زیادی از دنیا در حالی اولین قربانی سیاست، فقر، خشونت و جنگ هستند
جهان در آستانه‌ی بازچینش رقابت

جهان در آستانه‌ی بازچینش رقابت

محمدمهدی محمدی-رقابت‌پذیری در سال ۲۰۲۵ تنها یک رتبه‌بندی نیست، بلکه نمایی است از آنچه جهان به سمتش می‌رود: ثبات، شفافیت، و هوشمندی سیاست. کشورمان اگر بخواهد سهمی در آینده اقتصادی جهان داشته باشد، باید نه‌تنها در زمره بازیگران مهم این تغییر جهانی و همکار در سازمان های جدید بین اللملی قرار بگیرد، بلکه باید طراح مسیر خود با پایبندی به موازین و استراتژی های خود باشد. مسیری که از درون طراحی، اصلاح و اجرا می‌شود، نه از بیرون تحمیل.
چهارشنبه ۱۴ آبان ۱۴۰۴ - 2025 November 05
کد خبر: ۳۱۲۰۵
تاریخ انتشار: ۱۶ مرداد ۱۳۹۳ - ۱۴:۴۵

قرارداد جدید ایران برای واردات گندم

رویترز به نقل از معامله‌گران اروپایی گزارش داد ایران ۵۰ هزار تن گندم دریای سیاه خریداری کرده است.
تدبیر24: یک منبع تجاری اظهار کرد که این محموله‌ها توسط توسط شرکت بازرگانی دولتی ایران خریداری شده و احتمالا این سازمان به دنبال خرید بیشتر است.

رویترز به نقل از یک منبع بازرگانی اروپایی خبر داد ایران از مزیت قیمت های پایین کنونی استفاده کرده تا بخشی از نیاز داخلی خود را تامین کند.

تحریم‌های غربی علیه برنامه هسته‌ای شامل خرید غذا و کالاهای بشردوستانه نمی‌شود اما تحریم‌های مالی اتحادیه اروپا و امریکا انجام مبادلات این کالاها را در دو سال گذشته دشوار کرده است و عمده خریدها توسط خریداران دولتی مانند شرکت بازرگانی دولتی ایران انجام گرفته است.

بر اساس این گزارش، با اینهمه خریداران خصوصی ایران نیز با تسهیل تحریم‌ها که به دنبال توافق مقدماتی هسته ای صورت گرفته است، برای خرید غلاتی شامل ذرت و خوراک دام وارد بازار شده اند اما خریداران دولتی و واردکنندگان دیگر همچنان با مشکل پرداخت روبرو هستند.

به گفته معامله‌گران اروپایی، اگرچه مشکلات پرداخت در مورد مبادلات با ایران همچنان وجود دارد اما قراردادهای خرید همچنان انجام می‌شود.

بسیاری از بانک‌ها به دلیل جریمه‌های سنگینی که از سوی آمریکا برای همکاری با کشورهای تحت تحریم وضع شده است از جمله جریمه ۸.۹ میلیارد دلاری بانک بی ان پی پاریبای فرانسه، تمایلی به همکاری در انجام مبادلات مالی این توافق‌ها نشان نمی‌دهند.

منابع بازرگانی در ماه مه خبر داده بودند مشکلات پرداخت تحویل محموله‌های غذایی به ایران را مختل کرده و صدها هزار تن غله و شکر در ترانزیت مانده اند.

همچنین هفته گذشته منابع بازرگانی اعلام کردند تحویل حداقل ۵۰۰ هزار تن گندم به دلیل مشکل پرداخت پول متوقف مانده است که این خبر از سوی مقامات دولتی تایید شد.

بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: