ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

مینو خالقی - «صلح پایدار تنها زمانی ممکن است که طرفین به هزینه‌های تنش‌آفرینی بیشتر از منافع آن بیندیشند»، شاید بیش از هر زمان دیگری درباره رابطه ایران و آمریکا، خصوصا در شرایط فعلی، مصداق داشته باشد.
روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

محمدمهدی محمدی - اقتصاد دیجیتال با تعریف سازوکارهای اقتصادی مبتنی بر داده و فناوری، به یکی از مهم‌ترین عناصر ساختار اقتصادی جهانی تبدیل شده است. این مفهوم نه تنها شامل تجارت الکترونیک می‌شود، بلکه به تمامی ابعاد استفاده از فناوری‌های دیجیتال در زندگی روزمره، از مبادلات مالی تا ارتباطات، پرداخته و تأثیر قابل توجهی بر رفتارهای اجتماعی، فرآیندهای مدیریتی و ساختارهای زیرساختی جوامع دارد. با پیشرفت‌های مداوم و ظهور فناوری‌های نوآورانه، به‌ویژه در حوزه‌های هوش مصنوعی، بیگ دیتا، اینترنت اشیاء و بلاک‌چین، تحولات عمیق‌تری در بازارهای جهانی و شکل‌گیری مدل‌های کسب‌وکار جدید مشاهده می‌شود.
دوشنبه ۳۰ تير ۱۴۰۴ - 2025 July 21
کد خبر: ۳۲۰۴۱
تاریخ انتشار: ۲۵ مرداد ۱۳۹۳ - ۱۹:۲۰

رشد 33 درصدی خرید گندم

سخنگو و مدیر خرید تضمینی گندم، برنج و چای بانک سپه گفت: از ابتدای فصل برداشت تاکنون، خرید تضمینی گندم به شش میلیون و 397 هزارو 432 تن خریداری شد که نسبت به مجموع گندم خریداری شده سال گذشته 33.5 درصد افزایش را نشان می دهد.
تدبیر24: محسن ملکی روز شنبه با بیان اینکه این میزان گندم در یک میلیون و 28 هزار و 954 محموله توسط 938 مرکز خریداری شد، افزود: مجموع گندم به ارزش 67 هزار و 850 میلیارد ریال از گندمکاران کشور خریداری شده است.

وی اظهار داشت: بخشی از مطالبات گندمکاران به مبلغ پنج هزار میلیارد ریال در سه نوبت سه شنبه، چهارشنبه و امروز شنبه به حسابشان واریز شده و مابقی وجوه نیز به نوبت زمان خرید کماکان به حساب گندمکاران واریز می شود.

ملکی گفت: همچنان استان های خوزستان با 998 هزار و 243 تن، فارس با 848 هزار و 850 تن و گلستان با 967 هزار و 379 تن به ترتیب مقام های اول تا سوم برداشت و خرید تضمینی گندم را در کشور به خود اختصاص داده اند.

وی عمده میزان خرید گندم دروم را مربوط به استان های خوزستان و فارس دانست و افزود: همچنین طی این مدت 376 هزار و 465 تن گندم دروم(گندم با کیفیت) به ارزش چهار هزار و 98 میلیارد ریال در 58 هزار و 680 محموله از گندمکاران خریداری شده است.

به گفته سخنگو و مدیر پروژه خرید تضمینی گندم، در سال زراعی 93 - 92 نرخ خرید تضمینی هر کیلوگرم گندم معمولی به قیمت 1050 تومان و گندم دروم به قیمت 1080 تومان از گندمکاران سراسر کشور خریداری می شود.

ملکی اظهار داشت: خرید تضمینی گندم برخی مناطق گرمسیری تا پایان شهریور ماه و برخی مناطق سردسیری تا اواخر مهر ماه سال جاری همچنان ادامه خواهد داشت.

وی افزود: سال گذشته 4.8 میلیون تن گندم معمولی و دروم از گندمکاران کشور خریداری شده بود.
برچسب ها: تدبیر24 گندم خرید
بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: