ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

مینو خالقی - «صلح پایدار تنها زمانی ممکن است که طرفین به هزینه‌های تنش‌آفرینی بیشتر از منافع آن بیندیشند»، شاید بیش از هر زمان دیگری درباره رابطه ایران و آمریکا، خصوصا در شرایط فعلی، مصداق داشته باشد.
روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

محمدمهدی محمدی - اقتصاد دیجیتال با تعریف سازوکارهای اقتصادی مبتنی بر داده و فناوری، به یکی از مهم‌ترین عناصر ساختار اقتصادی جهانی تبدیل شده است. این مفهوم نه تنها شامل تجارت الکترونیک می‌شود، بلکه به تمامی ابعاد استفاده از فناوری‌های دیجیتال در زندگی روزمره، از مبادلات مالی تا ارتباطات، پرداخته و تأثیر قابل توجهی بر رفتارهای اجتماعی، فرآیندهای مدیریتی و ساختارهای زیرساختی جوامع دارد. با پیشرفت‌های مداوم و ظهور فناوری‌های نوآورانه، به‌ویژه در حوزه‌های هوش مصنوعی، بیگ دیتا، اینترنت اشیاء و بلاک‌چین، تحولات عمیق‌تری در بازارهای جهانی و شکل‌گیری مدل‌های کسب‌وکار جدید مشاهده می‌شود.
دوشنبه ۳۰ تير ۱۴۰۴ - 2025 July 21
کد خبر: ۳۲۲۲۱
تاریخ انتشار: ۲۷ مرداد ۱۳۹۳ - ۱۳:۱۶

بدنبال راه‌حل خلاقانه در مذاکرات هستیم

«سید عباس عراقچی» عضو ارشد تیم مذاکره کننده هسته ای با بیان اینکه زمان، مکان و سطح دور بعدی مذاکرات با 1+5 هنوز تنظیم نشده است، گفت: ما باید در مذاکرات خلاق بوده و به دنبال یک راه حل خلاقانه باشیم.
تدبیر24: معاون حقوقی و بین الملل وزیر امور خارجه روز دوشنبه در حاشیه همایش بزرگداشت روز جهانی انسان دوستی در جمع خبرنگاران افزود: طرف مقابل به اندازه کافی در مذاکرات جدی بوده و تلاش ما این است که مذاکرات را تمام کنیم ولی هنوز مشکلاتی وجود دارد.

عراقچی همچنین با اشاره به مذاکرات امروز خود با خانم والری آموس معاون دبیر کل سازمان ملل متحد امور بشر دوستانه و هماهنگ کننده کمک های اضطراری خواستار غیرسیاسی شدن کمک های بشردوستانه و حقوق بشری به مردم متاثر از اقدامات تروریستی شد و گفت: اقدامات انسان دوستانه نباید ابزار مقاصد سیاسی و اقدامات غیرمنصفانه قرار گیرد.

وی افزود: ما درباره ارسال کمک های انسان دوستانه به عراق، سوریه، افغانستان و به ویژه مردم غزه از طریق صلیب سرخ تبادل نظر کردیم چرا که معاون دبیر کل سازمان ملل مسوول هماهنگی این کمک ها هستند.

وی اضافه کرد: یکی از بحث های مهم سیاسی نکردن مباحث مربوط به کمک های بشردوستانه به مردمی است که تحت اشغال و یا جنایت تروریسم های تکفیری و یا رژیم صهیونیستی قرار دارند.

عراقچی به آمادگی ایران برای ارسال کمک به مردم غزه از طریق هلال احمر اشاره کرد و گفت: ادامه محاصره و فشارها به مردم غزه مانع ارسال این کمک ها می شود.

معاون وزیر امور خارجه گفت: بیش از نیمی از مردم غزه پیش از این حملات به خاطر شرایط دشوار محاصره نیازمند کمک بودند که امروز با این تجاوزها، ارسال این کمک ها ضرورت بیشتری پیدا می کند.

این مقام ارشد وزارت امور خارجه به برگزاری کمیته فلسطین عدم تعهد در تهران اشاره کرد و گفت: در این اجلاس نیز بر مسوولیت های سازمان های بین المللی در قبال مردم غزه تاکید شد.

وی ادامه داد: جمهوری اسلامی ایران هم به سهم خود کمک هایی را برای مردم این منطقه آماده کرده که نیازمند مجوزهای لازم برای پرواز هواپیماهای امدادی است تا به این ترتیب هم کمک های امدادی به دست مردم برسد و هم زخمی ها برای مداوا به ایران بیایند.

عراقچی خاطرنشان کرد: متاسفانه روند کمک ها کند و ناکافی است و ما این موضوع را نیز با خانم آموس مطرح کردیم.

همایش روز جهانی انسان دوستی با حضور گری لوییس هماهنگ کننده مقیم سازمان ملل متحد در تهران خانم والری آموس معاون دبیرکل سازمان ملل متحد در امور انسان دوستانه و هماهنگ کننده امدادهای اضطراری و جمعی از میهمانان داخلی و خارجی در دفتر مطالعات وزارت امور خارجه برگزار شد.
بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: