ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

مینو خالقی - «صلح پایدار تنها زمانی ممکن است که طرفین به هزینه‌های تنش‌آفرینی بیشتر از منافع آن بیندیشند»، شاید بیش از هر زمان دیگری درباره رابطه ایران و آمریکا، خصوصا در شرایط فعلی، مصداق داشته باشد.
روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

محمدمهدی محمدی - اقتصاد دیجیتال با تعریف سازوکارهای اقتصادی مبتنی بر داده و فناوری، به یکی از مهم‌ترین عناصر ساختار اقتصادی جهانی تبدیل شده است. این مفهوم نه تنها شامل تجارت الکترونیک می‌شود، بلکه به تمامی ابعاد استفاده از فناوری‌های دیجیتال در زندگی روزمره، از مبادلات مالی تا ارتباطات، پرداخته و تأثیر قابل توجهی بر رفتارهای اجتماعی، فرآیندهای مدیریتی و ساختارهای زیرساختی جوامع دارد. با پیشرفت‌های مداوم و ظهور فناوری‌های نوآورانه، به‌ویژه در حوزه‌های هوش مصنوعی، بیگ دیتا، اینترنت اشیاء و بلاک‌چین، تحولات عمیق‌تری در بازارهای جهانی و شکل‌گیری مدل‌های کسب‌وکار جدید مشاهده می‌شود.
دوشنبه ۳۰ تير ۱۴۰۴ - 2025 July 21
کد خبر: ۳۳۲۷۶
تاریخ انتشار: ۰۶ شهريور ۱۳۹۳ - ۱۴:۳۳

نیاز روزانه ما به میوه و سبزیجات

محققان می‌گویند خوردن روزانه 5 میوه و سبزیجات برای سلامت بدن مفید است اما چرا 5 میوه و سبزیجات؟
تدبیر24: در مطالعه‌ای در سال 2001 در فرانسه گفته شده بود خوردن روزانه 5 میوه و سبزیجات برای سلامت بدن مفید و ضروری است اما چرا 5 میوه و سبزیجات؟

بارها تکرار شده و خوانده‌ایم خوردن میوه و سبزیجات روزانه برای سلامت بدن مفید است و نباید فراموش شود؛ میوه‌ها و سبزیجات مواد مغذی و ضروری برای بدن ما هستند زیرا به بدن انرژی می‌دهند، با بیماری‌هایی مانند بیماری قلبی عروقی، دیابت و کلسترول بالا و بد مبارزه می‌کنند.

علاوه بر این میوه و سبزیجات حاوی آنتی اکسیدان هستند که از پیری جلوگیری کرده و از سلول‌های بدن محافظت می‌کنند تا آسیب نبینند؛ به همین منظور کارشناسان توصیه کرده‌اند روزی 5 میوه و سبزیجات بخورید.

محققان محاسبه کرده‌اند که خوردن روزانه 5 میوه و سبزیجات برای سلامت بدن مفید است اما از این مقدار کمتر نباید باشد؛ خوردن میوه مهم است اما سطح تغذیه‌ای آن مانند سبزیجات نیست؛ آن‌ها می‌گویند: میوه دارای مقدار زیادی ویتامین و فیبر است اما بیش از حد می‌تواند به بدن آسیب برساند؛ با این حال باید مراقب بود و به اندازه خورد؛ مخصوصا افرادی که قند بالایی دارند.

میوه زیاد موجب می‌شود قند خون بالا برود و باعث تجمع چربی‌های ناسالم در سلول‌ها می‌شود؛ مخصوصا در مورد آناناس، پرتقال، موز و یا انگور هنگامی که این میوه‌ها رسیده باشند.

خوردن کم میوه موجب بروز خطری نمی‌شود اما افرادی که دارای دیابت هستند باید از خوردن برخی میوه‌ها اجتناب کنند و از مصرف میوه‌هایی مانند توت فرنگی، تمشک، زغال اخته، تمشک خودداری کنند.

قبل از هر چیز باید رژیم غذایی متعادل داشت و نباید فراموش کرد تعادل در هرکاری حتی غذا خوردن خوب است؛ اگر می‌خواهید بدنی سالم با عملکردی طبیعی داشته باشید تعادل را در خوردن حتی میوه و سبزیجات روزانه حفظ کنید.
بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: