ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

مینو خالقی - «صلح پایدار تنها زمانی ممکن است که طرفین به هزینه‌های تنش‌آفرینی بیشتر از منافع آن بیندیشند»، شاید بیش از هر زمان دیگری درباره رابطه ایران و آمریکا، خصوصا در شرایط فعلی، مصداق داشته باشد.
روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

محمدمهدی محمدی - اقتصاد دیجیتال با تعریف سازوکارهای اقتصادی مبتنی بر داده و فناوری، به یکی از مهم‌ترین عناصر ساختار اقتصادی جهانی تبدیل شده است. این مفهوم نه تنها شامل تجارت الکترونیک می‌شود، بلکه به تمامی ابعاد استفاده از فناوری‌های دیجیتال در زندگی روزمره، از مبادلات مالی تا ارتباطات، پرداخته و تأثیر قابل توجهی بر رفتارهای اجتماعی، فرآیندهای مدیریتی و ساختارهای زیرساختی جوامع دارد. با پیشرفت‌های مداوم و ظهور فناوری‌های نوآورانه، به‌ویژه در حوزه‌های هوش مصنوعی، بیگ دیتا، اینترنت اشیاء و بلاک‌چین، تحولات عمیق‌تری در بازارهای جهانی و شکل‌گیری مدل‌های کسب‌وکار جدید مشاهده می‌شود.
دوشنبه ۳۰ تير ۱۴۰۴ - 2025 July 21
کد خبر: ۳۳۳۱۶
تاریخ انتشار: ۰۷ شهريور ۱۳۹۳ - ۱۰:۲۶

دولت لیبی مجبور به استعفا شد

به دنبال ادامه تنش‌ها در لیبی دولت موقت این کشور مجبور به استعفا شد.
تدبیر24: دولت موقت لیبی به ریاست عبدالله الثنی عصر پنجشنبه و در ناتوانی برای تعامل با تحولات سیاسی امنیتی این کشور استعفا داد و اعلام کرد این کار برای بازشدن راه پارلمان جهت انتخاب دولتی جدید انجام شده است.

دولت موقت لیبی با انتقاد از تحولات جاری در این کشور و درگیری‌های نظامی در پایتخت در برخی از شهرهای لیبی تأکید کرد که از حل و فصل شرایط موجود ناتوان مانده است.

پیش از این شش تن از وزرای کابینه الثنی در اعتراض به ناتوانی دولت در رویارویی با درگیری‌ها در طرابلس استعفا داده بودند.

شورای امنیت نیز نشستی پیرامون حوادث لیبی برگزار کرد که در آن نماینده سازمان ملل در این کشور گزارشی را تقدیم شورای امنیت کرد.

فرستاده سازمان ملل به لیبی خواستار دخالت هرچه سریعتر بین‌المللی در اوضاع نابسامان لیبی شد و اعلام کرد که گزارش‌هایی در دست است که نشان دهنده نقض آشکار قانون اساسی و حقوق بشر در این کشور است.

پس از برکناری محمد قذافی در سال 2011 از رهبری لیبی تنش‌های سیاسی و نیز درگیری میان انقلابیون سابق این کشور باعث شده که لیبی نتواند روی پای خود بایستد و ناآرامی در این کشور باقی بماند.

منبع: شبکه اسکای نیوز عربی
برچسب ها: تدبیر24 لیبی دولت
بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: