ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

مینو خالقی - «صلح پایدار تنها زمانی ممکن است که طرفین به هزینه‌های تنش‌آفرینی بیشتر از منافع آن بیندیشند»، شاید بیش از هر زمان دیگری درباره رابطه ایران و آمریکا، خصوصا در شرایط فعلی، مصداق داشته باشد.
روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

محمدمهدی محمدی - اقتصاد دیجیتال با تعریف سازوکارهای اقتصادی مبتنی بر داده و فناوری، به یکی از مهم‌ترین عناصر ساختار اقتصادی جهانی تبدیل شده است. این مفهوم نه تنها شامل تجارت الکترونیک می‌شود، بلکه به تمامی ابعاد استفاده از فناوری‌های دیجیتال در زندگی روزمره، از مبادلات مالی تا ارتباطات، پرداخته و تأثیر قابل توجهی بر رفتارهای اجتماعی، فرآیندهای مدیریتی و ساختارهای زیرساختی جوامع دارد. با پیشرفت‌های مداوم و ظهور فناوری‌های نوآورانه، به‌ویژه در حوزه‌های هوش مصنوعی، بیگ دیتا، اینترنت اشیاء و بلاک‌چین، تحولات عمیق‌تری در بازارهای جهانی و شکل‌گیری مدل‌های کسب‌وکار جدید مشاهده می‌شود.
دوشنبه ۳۰ تير ۱۴۰۴ - 2025 July 21
کد خبر: ۳۳۸۴۱
تاریخ انتشار: ۱۱ شهريور ۱۳۹۳ - ۱۷:۳۰
در دیدار معاون اجرایی رییس جمهوری؛

قدردانی علم‌الهدی از رییس‌جمهور

آیت الله سید احمد علم الهدی امام جمعه مشهد در دیدار معاون اجرایی رییس جمهوری گفت: آقای روحانی کمتر وعده می دهد و اولویت را تکمیل پروژه های نیمه تمام اعلام کرده است که جا دارد از وی تشکر کنم.
تدبیر24: به گزارش روابط عمومی معاونت اجرایی رییس جمهوری، امام جمعه مشهد در دیدار با محمد شریعتمداری معاون اجرایی رییس جمهوری که در آستانه هشتمین سفر استانی رییس جمهوری به استان خراسان رضوی انجام شد، با یادآوری وضعیت استثنایی شهر مشهد که سالانه پذیرای 25 میلیون زائر ایرانی و بیش از 2 میلیون زائر خارجی است، بر اختصاص بودجه خاص ردیف زیارت تاکید و خواستار توجه ویژه به مشکلات کلانشهر مشهد و بخصوص وضعیت حاشیه نشینی در مشهد شد.

امام جمعه مشهد تاکید کرد که باید مشکلات این شهر در هیات دولت مطرح و برای حل آن چاره اندیشی شود.

«محمد شریعتمداری» معاون اجرایی رییس جمهوری نیز در با آیت الله سید احمد علم الهدی نماینده مردم استان خراسان رضوی در مجلس خبرگان رهبری و امام جمعه شهر مشهد به مشکلات ناشی از عدم اجرای وعده های دولت نهم و دهم در سفر های استانی از جمله وعده حل مشکل بافت فرسوده و خرابی های اطراف حرم مطهر امام رضا (ع) اشاره کرد و گفت: بسیاری از مشکلات در نخستین جلسه هیات دولت نهم مطرح و وعده حل آنها در طول دوسال داده شد که هنوز لاینحل باقی مانده است.

معاون اجرایی رییس جمهوری در آستانه سفر حجت الاسلام و المسلمین «حسن روحانی» رییس جمهوری به خراسان رضوی، با آیت الله علم الهدی امام جمعه مشهد و آیت الله واعظ طبسی تولیت آستان قدس رضوی بطور جداگانه دیدار و گفت و گو کرد.

** واعظ طبسی: صحن جامع رضوی بهترین مکان برای دیدار مردم با رییس جمهوری

آیت الله عباس واعظ طبسی در دیدار معاون اول رییس جمهوری با اشاره به مشکلات و مسایل استان خراسان رضوی، توجه به زیرساخت ها بویژه در حوزه حمل و نقل و آب شرب مشهد، اشتغال و موضوعات فرهنگی را از جمله اولویت ها برشمرد و خواستار توجه دولت به این موضوعات شد.

تولیت آستان قدس رضوی با اشاره به شرایط متفاوت استان خراسان رضوی بویژه در ایام سفر رییس جمهوری که همزمان با ولادت حضرت ثامن الائمه و ایام پایانی تعطیلات تابستانی است، از آمادگی آستان قدس جهت هر گونه همکاری در جریان سفر رییس جمهوری با دولت خبر داد و گفت: بهترین مکان برای دیدار رییس جمهوری با مردم مشهد، صحن جامع رضوی است.
بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: