ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

مینو خالقی - «صلح پایدار تنها زمانی ممکن است که طرفین به هزینه‌های تنش‌آفرینی بیشتر از منافع آن بیندیشند»، شاید بیش از هر زمان دیگری درباره رابطه ایران و آمریکا، خصوصا در شرایط فعلی، مصداق داشته باشد.
روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

محمدمهدی محمدی - اقتصاد دیجیتال با تعریف سازوکارهای اقتصادی مبتنی بر داده و فناوری، به یکی از مهم‌ترین عناصر ساختار اقتصادی جهانی تبدیل شده است. این مفهوم نه تنها شامل تجارت الکترونیک می‌شود، بلکه به تمامی ابعاد استفاده از فناوری‌های دیجیتال در زندگی روزمره، از مبادلات مالی تا ارتباطات، پرداخته و تأثیر قابل توجهی بر رفتارهای اجتماعی، فرآیندهای مدیریتی و ساختارهای زیرساختی جوامع دارد. با پیشرفت‌های مداوم و ظهور فناوری‌های نوآورانه، به‌ویژه در حوزه‌های هوش مصنوعی، بیگ دیتا، اینترنت اشیاء و بلاک‌چین، تحولات عمیق‌تری در بازارهای جهانی و شکل‌گیری مدل‌های کسب‌وکار جدید مشاهده می‌شود.
سه‌شنبه ۳۱ تير ۱۴۰۴ - 2025 July 22
کد خبر: ۳۳۸۶۵
تاریخ انتشار: ۱۲ شهريور ۱۳۹۳ - ۱۰:۲۶

پوست انسان باهوشتر از تصورات قبل!

دانشمندان سوئدی اخیرا قابلیت جدیدی را در نورونهای پوست انسان کشف کرده‌اند که تا پیش از این تصور می‌شد فقط در مغز رخ می‌دهد.
تدبیر24: محققان دانشگاه اومئو دریافتند نورونهای درون پوست قادر به انجام محاسبات پیشرفته بوده و اطلاعات لمسی را پیش از ارسال به مغز، پردازش می‌کنند.

بررسی‌های دانشمندان نشان داد، پوست در حقیقت داده‌های هندسی را پیش از ارسال سیگنال به مغز، محاسبه می‌کند.

به گفته محققان، این انشعاب به نورون‌های درجه اول اجازه می‌دهد که نه تنها سیگنالی در مورد لمس شدن پوست را به مغز بفرستد، بلکه همچنین داده‌های هندسی را در مورد جسم لمس کننده پوست پردازش کنند.

این پژوهش همچنین نشان داد که حساسیت نورونهای شخص در برابر شکل یک جسم به چینش مناطق بسیار حساس نورون در پوست بستگی دارد.

نتایج این پژوهش در مجله Nature Neuroscience منتشر شده است.
بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: