ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

مینو خالقی - «صلح پایدار تنها زمانی ممکن است که طرفین به هزینه‌های تنش‌آفرینی بیشتر از منافع آن بیندیشند»، شاید بیش از هر زمان دیگری درباره رابطه ایران و آمریکا، خصوصا در شرایط فعلی، مصداق داشته باشد.
روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

محمدمهدی محمدی - اقتصاد دیجیتال با تعریف سازوکارهای اقتصادی مبتنی بر داده و فناوری، به یکی از مهم‌ترین عناصر ساختار اقتصادی جهانی تبدیل شده است. این مفهوم نه تنها شامل تجارت الکترونیک می‌شود، بلکه به تمامی ابعاد استفاده از فناوری‌های دیجیتال در زندگی روزمره، از مبادلات مالی تا ارتباطات، پرداخته و تأثیر قابل توجهی بر رفتارهای اجتماعی، فرآیندهای مدیریتی و ساختارهای زیرساختی جوامع دارد. با پیشرفت‌های مداوم و ظهور فناوری‌های نوآورانه، به‌ویژه در حوزه‌های هوش مصنوعی، بیگ دیتا، اینترنت اشیاء و بلاک‌چین، تحولات عمیق‌تری در بازارهای جهانی و شکل‌گیری مدل‌های کسب‌وکار جدید مشاهده می‌شود.
سه‌شنبه ۳۱ تير ۱۴۰۴ - 2025 July 22
کد خبر: ۳۳۹۳۵
تاریخ انتشار: ۱۲ شهريور ۱۳۹۳ - ۱۴:۳۸

واکنش وزیر بهداشت به هشدارهای وایبری

«توجه توجه ... رییس یکی از بیمارستان‌های تهران درخواست اطلاع رسانی فوری داد... تا اطلاع ثانوی از خوردن نوع دلستر با طعم انار و انگور خودداری کنید؛ این محصول حاوی نوعی ویروس بوده که به سرعت بر سیستم عصبی تاثیر گذاشته و ...»
تدبیر24: این تنها یکی از ده‌ها نمونه پیام‌های هشداری در حوزه غذا، دارو و مواد آشامیدنی است که این روزها علاوه بر ایمیل‌ها، در شبکه‌های مجازی نظیرلاین، وایبر، واتس اپ و ... هم دست به دست شده و نگرانی‌هایی را در برخی به دنبال داشته است؛ پیام‌هایی که واکنش وزیر بهداشت را نیز به عنوان متولی سلامت کشور به دنبال داشت.

دکتر سیدحسن هاشمی در واکنش به پیام‌های هشداری فضای مجازی، می‌گوید: به نظر می‌رسد افرادی می‌خواهند حرکتی که در رابطه با مواد لبنی و مصرف روغن پالم انجام شد را کمرنگ کنند.

وی از مردم می‌خواهد که به وزارت بهداشت به عنوان متولی سلامت جامعه و دستگاهی نظارتی اعتماد کنند و ادامه می‌دهد: مردم باور کنند که هر مشکلی در باب سلامتی‌شان وجود داشته باشد ما همچنان به آنها اعلام خواهیم کرد. اگر امروز می‌گویم مواد لبنی موجود در بازار عاری از هرگونه مشکلی است، مردم آن را بپذیرند. در مورد سایر مواد غذایی و مصرفی هم مردم به اقدام نظارتی وزارت بهداشت اعتماد کنند.

وزیر بهداشت در این باره می‌افزاید: اینکه امروز استفاده از مواد لبنی پرچرب کاهش یافته برای نظام سلامت کشور افتخار است. مردم اطمینان داشته باشند که با افراد متخلف در زمینه استفاده از روغن پالم برخورد شده است. در این راستا لازم است بگویم که دادستان طی تماسی با وزارت بهداشت، معرفی افراد متخلف در زمینه روغن پالم را خواستار شد و متعاقب این موضوع اسامی متخلفان را ارایه داده‌ایم. جا دارد که در این زمینه نیز از قوه قضاییه تشکر کنم.

وی ادامه می‌دهد: این موضوع به معنی آن است که همه به دنبال آن هستند که به مردم اطمینان دهند آنچه را که استفاده می‌کنند با کمترین ضریب خطا، سالم است و بر همین اساس می‌توانند به دستگاه‌های نظارتی اعتماد کنند. ما خود نیز از همین مواد لبنی موجود در بازار استفاده می‌کنیم.

هاشمی می‌افزاید: توصیه‌ام آن است اگر کسانی به دلیل نگرانی از سلامت مواد لبنی، در چند وقت اخیر مصرف این مواد را کاهش داده‌اند، قضای آن را نیز بجا آورند و لبنیات بیشتری مصرف کنند.

وزیر بهداشت در پایان می‌گوید: البته فضای مجازی هم دارای حسن است هم عیب؛ مهم آن است که مردم باید به دستگاه‌های نظارتی اعتماد کنند. مطمئن باشید اگر مشکلی وجود داشته باشد حتما به اطلاع مردم می‌رسانیم.
بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: