آموزش کودکان برای فردای بهتر سرزمین

آموزش کودکان برای فردای بهتر سرزمین

شینا انصاری - روز جهانی و هفته ملی کودک فرصتی است برای پرداختن به دغدغه‌ها، مشکلات، بحران‌ها، علاقه‌مندی‌ها و حقوق کودکان، این جوانه‌های زندگی و امیدهای آینده. کودکان در نقاط زیادی از دنیا در حالی اولین قربانی سیاست، فقر، خشونت و جنگ هستند
جهان در آستانه‌ی بازچینش رقابت

جهان در آستانه‌ی بازچینش رقابت

محمدمهدی محمدی-رقابت‌پذیری در سال ۲۰۲۵ تنها یک رتبه‌بندی نیست، بلکه نمایی است از آنچه جهان به سمتش می‌رود: ثبات، شفافیت، و هوشمندی سیاست. کشورمان اگر بخواهد سهمی در آینده اقتصادی جهان داشته باشد، باید نه‌تنها در زمره بازیگران مهم این تغییر جهانی و همکار در سازمان های جدید بین اللملی قرار بگیرد، بلکه باید طراح مسیر خود با پایبندی به موازین و استراتژی های خود باشد. مسیری که از درون طراحی، اصلاح و اجرا می‌شود، نه از بیرون تحمیل.
چهارشنبه ۱۴ آبان ۱۴۰۴ - 2025 November 05
کد خبر: ۳۴۶۰۲
تاریخ انتشار: ۱۸ شهريور ۱۳۹۳ - ۱۷:۴۳

تجلیل ضرغامی از «مدینه» و «انقلاب زیبا»

رئیس سازمان صداوسیما از عوامل و سازندگان دو مجموعه تلویزیونی «مدینه» و «انقلاب زیبا» تجلیل کرد.
تدبیر24: مراسم تجلیل از عوامل دو مجموعه تلویزیونی «مدینه» و «انقلاب زیبا» امروز -سه‌شنبه ۱۸ شهریورماه- با حضور سیدعزت الله ضرغامی ریاست سازمان صداوسیما، علی دارابی معاون سیما و سازندگان و عوامل این دو سریال تلویزیونی برگزار شد.

بنا بر این گزارش،  علی دارابی در مراسم قدردانی از عوامل تولید مجموعه‌های تلویزیونی «مدینه» و «انقلاب زیبا» این سریال‌ها را نتیجه سیاست جوان گرایی در سیما دانست و گفت: سریال «مدینه» در رمضان امسال توانست رضایت بسیاری از مخاطبان را کسب کند.

وی ادامه داد: این موفقیت در سریال «انقلاب زیبا» نیز به چشم می‌خورد چرا که این مجموعه با روشنگری‌هایی که درباره حقایق رژیم گذشته و مبارزات انقلابی داشت به بسیاری از سوالات موجود در ذهن جوانان درباره دوران پیش از انقلاب پاسخ داد.

دارابی با تمجید از بازی هنرمندان در این مجموعه‌ها تاکید کرد: جذابیت در کار این هنرمندان در توفیقاتی که سریال‌های «مدینه» و «انقلاب زیبا» داشتند موثر بوده است.

معاون رسانه ملی در امور سیما از تولید 22 سریال برای پخش در شبکه‌های مختلف سیما در دو فصل پاییز و زمستان امسال خبر داد و افزود: در این میان از سریال‌های 50 قسمتی تا مجموعه طنز 90 قسمتی می‌توان یافت.

دارابی همچنین به تولید سریال «کیمیا» اشاره کرد و افزود: این نخستین بار است که مجموعه‌ای 110 قسمتی در سیما تولید می‌شود.

معاون رسانه ملی در پایان بیان کرد: در این مجموعه که پخش آن را از آغاز سال آینده نوید می‌دهیم، داستانی از دوران‌های مختلف تاریخی از پیش از انقلاب اسلامی، دوران انقلاب، دفاع مقدس و دوره کنونی کشور روایت می‌شود.
بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: