ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

مینو خالقی - «صلح پایدار تنها زمانی ممکن است که طرفین به هزینه‌های تنش‌آفرینی بیشتر از منافع آن بیندیشند»، شاید بیش از هر زمان دیگری درباره رابطه ایران و آمریکا، خصوصا در شرایط فعلی، مصداق داشته باشد.
روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

محمدمهدی محمدی - اقتصاد دیجیتال با تعریف سازوکارهای اقتصادی مبتنی بر داده و فناوری، به یکی از مهم‌ترین عناصر ساختار اقتصادی جهانی تبدیل شده است. این مفهوم نه تنها شامل تجارت الکترونیک می‌شود، بلکه به تمامی ابعاد استفاده از فناوری‌های دیجیتال در زندگی روزمره، از مبادلات مالی تا ارتباطات، پرداخته و تأثیر قابل توجهی بر رفتارهای اجتماعی، فرآیندهای مدیریتی و ساختارهای زیرساختی جوامع دارد. با پیشرفت‌های مداوم و ظهور فناوری‌های نوآورانه، به‌ویژه در حوزه‌های هوش مصنوعی، بیگ دیتا، اینترنت اشیاء و بلاک‌چین، تحولات عمیق‌تری در بازارهای جهانی و شکل‌گیری مدل‌های کسب‌وکار جدید مشاهده می‌شود.
سه‌شنبه ۳۱ تير ۱۴۰۴ - 2025 July 22
کد خبر: ۳۴۷۲۷
تاریخ انتشار: ۱۹ شهريور ۱۳۹۳ - ۱۷:۲۹

بروز گردوخاک طی سه روز آینده در پایتخت

مدیر کل پیش بینی و هشدار سریع سازمان هواشناسی از بروز گرد و خاک طی سه روز آینده در پایتخت خبر داد.
تدبیر24: احد وظیفه با بیان این مطلب افزود: براساس نقشه های پیش یابی هواشناسی در دو روز آینده بازش پراکنده در ارتفاعات مازندران و در سه روز آینده در ساعات بعد از ظهر و اوایل شب افزایش ابر رگبار و رعد و برق پراکنده در ارتفاعات استانهای هرمزگان ، کرمان و جنوب سیستان و بلوچستان پیش بینی می شود.

وی گفت:طی روزهای چهارشنبه تا جمعه در شمال سیستان و بلوچستان بویژه منطقه زابل وزش باد شدید و پدیده گرد و خاک رخ می دهد.

مدیر کل پیش بینی و هشدار سریع سازمان هواشناسی اظهار داشت: دراین مدت پدیده گرد و خاک و کاهش دید افقی در استانهای ایلام ، خوزستان و بوشهر دور از انتظار نیست.

وظیفه گفت: روزهای چهارشنبه و پنج شنبه خلیج فارس و شرق دریای عمان مواج خواهد بود.

وی افزود: طی سه روز آینده با افزایش سرعت باد در جنوب استان سمنان پدیده گرد و خاک ، در جنوب تهران ، قم و شرق اصفهان ، مرکزی و البرز پیش بینی می شود.

به گفته وی ، طی فردا آسمان تهران ، صاف در ارتفاعات همراه با افزایش ابر و در شهرهای جنوبی باد و گرد و خاک است . بیشینه و کمینه دمای پایتخت با یک درجه کاهش نسبت به امروز به ترتیب برابر 35 و 23 درجه سانتی گراد بالای صفر خواهد بود.
برچسب ها: تدبیر24 احد وظیفه
بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: