ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

مینو خالقی - «صلح پایدار تنها زمانی ممکن است که طرفین به هزینه‌های تنش‌آفرینی بیشتر از منافع آن بیندیشند»، شاید بیش از هر زمان دیگری درباره رابطه ایران و آمریکا، خصوصا در شرایط فعلی، مصداق داشته باشد.
روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

محمدمهدی محمدی - اقتصاد دیجیتال با تعریف سازوکارهای اقتصادی مبتنی بر داده و فناوری، به یکی از مهم‌ترین عناصر ساختار اقتصادی جهانی تبدیل شده است. این مفهوم نه تنها شامل تجارت الکترونیک می‌شود، بلکه به تمامی ابعاد استفاده از فناوری‌های دیجیتال در زندگی روزمره، از مبادلات مالی تا ارتباطات، پرداخته و تأثیر قابل توجهی بر رفتارهای اجتماعی، فرآیندهای مدیریتی و ساختارهای زیرساختی جوامع دارد. با پیشرفت‌های مداوم و ظهور فناوری‌های نوآورانه، به‌ویژه در حوزه‌های هوش مصنوعی، بیگ دیتا، اینترنت اشیاء و بلاک‌چین، تحولات عمیق‌تری در بازارهای جهانی و شکل‌گیری مدل‌های کسب‌وکار جدید مشاهده می‌شود.
دوشنبه ۳۰ تير ۱۴۰۴ - 2025 July 21
کد خبر: ۳۵۴۸۵
تاریخ انتشار: ۲۷ شهريور ۱۳۹۳ - ۱۳:۴۶

اهمیت مصرف ویتامینE در بارداری

ویتامین E برای رشد مغزی و عصب جنین در دوران بارداری حیاتی است.
تدبیر24: اگر شما معتقدید کمبود ویتامین E هرگز رخ نمی‌دهد، در اشتباه هستید. تحقیقات جدید نشان داد میزان کافی از این ماده مغذی کوچک برای افراد جوان، افراد مسن و زنان باردار در طول بارداری ضروری است.

مارت ترابر، استاد دانشکده بهداشت عمومی دانشگاه ایالتی اورگان اظهار کرد: برای همه ما مصرف ویتامینE مهم است، اما شواهد در مورد این ویتامین نشان می‌دهد در 1000 روز اولیه زندگی این ویتامین نقش حیاتی دارد.

مصرف صحیح ویتامین E اغلب پیچیده و مصرف آن در رژیم غذایی مشکل است. برخی از منابع حاوی این ویتامین آجیل، دانه‌ها، اسفناج، گندم و روغن گل آفتابگردان است.

کمبود ویتامین E موجب افزایش خطر ابتلا به عفونت، کم خونی و کاهش رشد جنین در دوران بارداری می‌شود.

همچنین کمبود این ویتامین در کودکان موجب اختلالات عصبی، زوال ماهیچه‌ها و حتی کاردیومیوپاتی می‌شود.

نتایج تحقیقات نشان داد: ویتامین E کافی موجب عملکرد شناختی بهتر در کودکان دو ساله می‌شود. هر چند مصرف این ویتامین موجب پیشگیری از آلزایمر نمی‌شود، اما پیشرفت آن را کاهش می‌دهد.

نتایج این تحقیق در نشریه پیشرفت‌های تغذیه منتشر شده است.
بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: