ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

مینو خالقی - «صلح پایدار تنها زمانی ممکن است که طرفین به هزینه‌های تنش‌آفرینی بیشتر از منافع آن بیندیشند»، شاید بیش از هر زمان دیگری درباره رابطه ایران و آمریکا، خصوصا در شرایط فعلی، مصداق داشته باشد.
روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

محمدمهدی محمدی - اقتصاد دیجیتال با تعریف سازوکارهای اقتصادی مبتنی بر داده و فناوری، به یکی از مهم‌ترین عناصر ساختار اقتصادی جهانی تبدیل شده است. این مفهوم نه تنها شامل تجارت الکترونیک می‌شود، بلکه به تمامی ابعاد استفاده از فناوری‌های دیجیتال در زندگی روزمره، از مبادلات مالی تا ارتباطات، پرداخته و تأثیر قابل توجهی بر رفتارهای اجتماعی، فرآیندهای مدیریتی و ساختارهای زیرساختی جوامع دارد. با پیشرفت‌های مداوم و ظهور فناوری‌های نوآورانه، به‌ویژه در حوزه‌های هوش مصنوعی، بیگ دیتا، اینترنت اشیاء و بلاک‌چین، تحولات عمیق‌تری در بازارهای جهانی و شکل‌گیری مدل‌های کسب‌وکار جدید مشاهده می‌شود.
شنبه ۰۴ مرداد ۱۴۰۴ - 2025 July 26
کد خبر: ۳۸۰۰۲
تاریخ انتشار: ۲۹ مهر ۱۳۹۳ - ۱۰:۴۳
روحانی

تروریست ها علیه تمدنها و انسانیت می جنگند

رییس جمهوری به جنایت گروهک های تروریستی در منطقه اشاره کرد و گفت: تروریست ها علیه تمدن ها و انسانیت می جنگند و کشتن مسیحیان یا مسلمانان برای آنان فرقی ندارد.
تدبیر24: رییس جمهوری به جنایت گروهک های تروریستی در منطقه اشاره کرد و گفت: تروریست ها علیه تمدن ها و انسانیت می جنگند و کشتن مسیحیان یا مسلمانان برای آنان فرقی ندارد.
  از پایگاه اطلاع رسانی ریاست جمهوری، حجت الاسلام والمسلمین حسن روحانی این مطلب را در دیدار نخست وزیر ارمنستان مطرح کرد.
رییس جمهوری در این دیدار گفت: ایران و ارمنستان و همه کشورهای منطقه باید برای مبارزه با تروریسم دست به دست یکدیگر بدهند زیرا امنیت در منطقه در سایه همکاری پایدار می شود.
روحانی اظهار داشت: امنیت مقوله ای تقسیم کردنی نیست و اگر کشوری از تروریسم آسیب ببیند سایر کشورها نیز متضرر خواهند شد.
وی به جنایات گروه های تروریستی در منطقه اشاره کرد و افزود: تروریست ها علیه تمدن ها و انسانیت می جنگند و برای آنها کشتن مسیحیان و یا مسلمانان فرقی ندارد.
رییس جمهوری سپس به همزیستی دوستانه و صمیمی مسلمانان با ارامنه در ایران اشاره کرد.

** کشورهای منطقه برای راه حل مورد توافق همه طرفین تلاش کنند
روحانی در ادامه خاطر نشان کرد: جمهوری اسلامی ایران پشتیبان راه حل های سیاسی و مسالمت آمیز در چارچوب مقررات بین المللی برای حل مسایل منطقه ای است.
وی افزود: اگر در مسایلی اختلاف نظر وجود دارد، کشورهای منطقه باید در زمینه دستیابی به راه حلی که مورد توافق همه طرفین باشد، تلاش کنند.
رییس جمهوری در ابتدای این دیدار به روابط خوب ایران و ارمنستان اشاره کرد و بر استفاده از همه ظرفیتهای موجود برای توسعه مناسبات دو ملت و دو کشور تاکید کرد.
روحانی اظهار داشت: تهران و ایروان در خصوص موضوعات منطقه ای و بین المللی همکاریهای خوبی داشته اند و ما از مواضع مثبت ارمنستان قدردانی می کنیم.
وی ضرورت تلاش مضاعف دو دولت برای ایجاد تحرک در مناسبات اقتصادی و تجاری را یادآور شد و خواستار پیگیری مسئولان دو کشور برای رفع موانع و توسعه مناسبات شد.
رییس جمهوری با بیان اینکه توسعه روابط اقتصادی، منافع دو کشور را تامین می کند، گفت: با توجه به ظرفیت و اراده جدی برای ارتقای همکاریها ، افق روشنی پیش روی روابط دو کشور وجود دارد.

**گسترش تعاملات تهران با ایروان دارای اهمیتی ویژه است
«هویک آبراهامیان» نخست وزیر ارمنستان نیز در این دیدار با اشاره به روابط خوب و تاریخی دو کشور اظهار امیدواری کرد که سفرش به تهران زمینه های توسعه روابط را در همه زمینه ها به ویژه در عرصه اقتصادی فراهم آورد.
وی با قدردانی از استقبال گرم مسئولان ایرانی گفت: گسترش تعاملات تهران با ایروان دارای اهمیت ویژه ای است و ارمنستان آماده است در عرصه های سیاسی و اقتصادی با جمهوری اسلامی ایران همکاری کند.
نخست وزیر ارمنستان با اشاره به عضویت کشورش در اتحادیه همکاریهای اقتصادی «اوراسیا» گفت: ارمنستان می تواند دریچه ای برای عرضه محصولات مختلف در بازار بزرگ 150 میلیون نفری حوزه اوراسیا باشد.

وی با تشکر از رفتار خوب و گرم دولت و ملت ایران با جامعه ارامنه ایران ، از رییس جمهوری کشورمان خواست تا در فرصت مقتضی به این کشور سفر کند.
منبع: روزنو
بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: