ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

مینو خالقی - «صلح پایدار تنها زمانی ممکن است که طرفین به هزینه‌های تنش‌آفرینی بیشتر از منافع آن بیندیشند»، شاید بیش از هر زمان دیگری درباره رابطه ایران و آمریکا، خصوصا در شرایط فعلی، مصداق داشته باشد.
روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

محمدمهدی محمدی - اقتصاد دیجیتال با تعریف سازوکارهای اقتصادی مبتنی بر داده و فناوری، به یکی از مهم‌ترین عناصر ساختار اقتصادی جهانی تبدیل شده است. این مفهوم نه تنها شامل تجارت الکترونیک می‌شود، بلکه به تمامی ابعاد استفاده از فناوری‌های دیجیتال در زندگی روزمره، از مبادلات مالی تا ارتباطات، پرداخته و تأثیر قابل توجهی بر رفتارهای اجتماعی، فرآیندهای مدیریتی و ساختارهای زیرساختی جوامع دارد. با پیشرفت‌های مداوم و ظهور فناوری‌های نوآورانه، به‌ویژه در حوزه‌های هوش مصنوعی، بیگ دیتا، اینترنت اشیاء و بلاک‌چین، تحولات عمیق‌تری در بازارهای جهانی و شکل‌گیری مدل‌های کسب‌وکار جدید مشاهده می‌شود.
شنبه ۱۱ مرداد ۱۴۰۴ - 2025 August 02
کد خبر: ۳۸۰۱۵
تاریخ انتشار: ۲۹ مهر ۱۳۹۳ - ۱۱:۵۸

تحریم‌های جدید نفتی علیه ایران

در حالی که چانه‌زنی‌های دیپلماتیک بر سر حذف تحریم‌های بین‌المللی علیه کشورمان در باشگاه گروه 6 قدرت جهانی ادامه دارد، ایالت پنسیلوانیا تحریم‌های جدیدی را در حوزه نفت و انرژی علیه کشورمان اعمال کرد.
تدبیر24: در جدیدترین نمونه، کنگره ایالتی پنسیلوانیا طرحی را تصویب کرد که بر اساس آن، خطی قرمز بر روی سرمایه گذاری در بخش نفت و انرژی در ایران کشید.
 
هفته پیش سناتور «مایک استک»، هم حزبی اوباما، طرحی را  به کمک سناتور جمهوریخواه «دن فرانکل» به پارلمان محلی ایالت پنسیلوانیا برد تا جلوی سرمایه‌گذاری در بازار انرژی ایران را بگیرد. روز گذشته (دوشنبه) این طرحِ محصول مشترک دموکرات – جمهوریخواه با اکثریت آرا به تصویب رسید.
 
اکنون دست شرکت های انرژی محور بین المللی فقط تا محدوده 20 میلیون دلار برای امضای قرارداد با ایران باز است و اگر بیشتر از آن پیش بروند با تابلوی «ورود ممنوع» گروه خدمات عمومی ایالت پنسیلوانیا مواجه می شوند.
 
سناتور استک در بیانیه ای اعلام کرد: «این لایحه گزینه روشنی را ارائه می‌دهد. شرکت‌ها می‌توانند یا با ایران،کشور حامی تروریسم تجارت کنندو یا با پنسیلوانیا.»
 
این نماینده دموکرات مجلس ایالتی پنسیلوانیا افزود: «‌با این قانون، پنسیلوانیا نیز به ایالت‌هایی می پیوندد که تصمیم به قطع معامله با شرکت‌های سرمایه‌گذار در ایران گرفته‌اند.»
بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: