ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

مینو خالقی - «صلح پایدار تنها زمانی ممکن است که طرفین به هزینه‌های تنش‌آفرینی بیشتر از منافع آن بیندیشند»، شاید بیش از هر زمان دیگری درباره رابطه ایران و آمریکا، خصوصا در شرایط فعلی، مصداق داشته باشد.
روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

محمدمهدی محمدی - اقتصاد دیجیتال با تعریف سازوکارهای اقتصادی مبتنی بر داده و فناوری، به یکی از مهم‌ترین عناصر ساختار اقتصادی جهانی تبدیل شده است. این مفهوم نه تنها شامل تجارت الکترونیک می‌شود، بلکه به تمامی ابعاد استفاده از فناوری‌های دیجیتال در زندگی روزمره، از مبادلات مالی تا ارتباطات، پرداخته و تأثیر قابل توجهی بر رفتارهای اجتماعی، فرآیندهای مدیریتی و ساختارهای زیرساختی جوامع دارد. با پیشرفت‌های مداوم و ظهور فناوری‌های نوآورانه، به‌ویژه در حوزه‌های هوش مصنوعی، بیگ دیتا، اینترنت اشیاء و بلاک‌چین، تحولات عمیق‌تری در بازارهای جهانی و شکل‌گیری مدل‌های کسب‌وکار جدید مشاهده می‌شود.
دوشنبه ۳۰ تير ۱۴۰۴ - 2025 July 21
کد خبر: ۳۸۱۶۲
تاریخ انتشار: ۳۰ مهر ۱۳۹۳ - ۱۲:۴۸

شایع‌ترین علت مراجعه به پزشک

یک جراح مغز و ستون‎ مهره‎ها درباره کمردرد گفت: شایع‏‌ترین علت کمردرد در کشور دردهای عضلانی استخوانی است که مردم به آن دچار می‌شوند.
تدبیر24: دکتر احمد ایروانی در منطقه زنجان، اظهار کرد: کمردرد یکی از شایع‏‌ترین علل مراجعه مردم به پزشک است. طوری که گفته می‌شود هر فرد حداقل یک‌بار در طول زندگی به دلیل کمردرد به پزشک مراجعه می‎کند. این بیماری شیوع نسبتا بالایی دارد و کمردردها علل متفاوتی را شامل می‌شوند.

وی افزود: ضربه یا همان تروما از عمده دلایل این مشکل است. همچنین بیماری‎های مفاصل، بیماری‏‌های استخوانی عضلانی، برخی عفونت‎ها، بدخیمی‌ها و برخی از بیماری‏‌های مادرزادی که منجر به انحراف ستون مهره‎ها می‌شود در دردهای مربوط به کمر تاثیرگذار است.

این جراح مغز و ستون مهره‎ها عنوان کرد: برخی از کمردردها به سادگی از طریق درمان‎های دارویی و غیردارویی قابل درمان است، اما در مورد سایر عوامل همچون بیماری‎های مادرزادی یا بدخیمی‎ها نیاز به جراحی است. این در حالیست که کمردرد در همه سنین قابل مشاهده است. اما علل این دردها در سنین مختلف متفاوت است، بطوری که در افراد سالمند عمده دلایل کمردرد ضایعات مفصلی و بیماری‎های تحلیل رونده مانند آرتروز است. کمردرد معمولا برتری جنسی ندارد، اما مردان به دلیل اینکه در مشاغل سنگین فعالیت دارند بیشتر در معرض کمردرد هستند.

دکتر ایروانی درباره پیشگیری از ابتلا به کمردرد، یادآور شد: پیشگیری باید از دوران کودکی آغاز شود، چرا که عادات غلط راه رفتن و نشستن از همین دوران شروع می‎شود. به همین جهت نحوه صحیح نشستن و راه رفتن، کار کردن و حمل اشیا بسیار حائز اهمیت است. همچنین داشتن وزن ایده‎آل، نوع تغذیه و ورزش مداوم در کاهش ابتلا به کمردرد بسیار تاثیرگذار است.
بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: