ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

مینو خالقی - «صلح پایدار تنها زمانی ممکن است که طرفین به هزینه‌های تنش‌آفرینی بیشتر از منافع آن بیندیشند»، شاید بیش از هر زمان دیگری درباره رابطه ایران و آمریکا، خصوصا در شرایط فعلی، مصداق داشته باشد.
روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

محمدمهدی محمدی - اقتصاد دیجیتال با تعریف سازوکارهای اقتصادی مبتنی بر داده و فناوری، به یکی از مهم‌ترین عناصر ساختار اقتصادی جهانی تبدیل شده است. این مفهوم نه تنها شامل تجارت الکترونیک می‌شود، بلکه به تمامی ابعاد استفاده از فناوری‌های دیجیتال در زندگی روزمره، از مبادلات مالی تا ارتباطات، پرداخته و تأثیر قابل توجهی بر رفتارهای اجتماعی، فرآیندهای مدیریتی و ساختارهای زیرساختی جوامع دارد. با پیشرفت‌های مداوم و ظهور فناوری‌های نوآورانه، به‌ویژه در حوزه‌های هوش مصنوعی، بیگ دیتا، اینترنت اشیاء و بلاک‌چین، تحولات عمیق‌تری در بازارهای جهانی و شکل‌گیری مدل‌های کسب‌وکار جدید مشاهده می‌شود.
دوشنبه ۳۰ تير ۱۴۰۴ - 2025 July 21
کد خبر: ۳۸۳
تاریخ انتشار: ۰۵ مرداد ۱۳۹۲ - ۱۶:۰۵
آیت الله هاشمی:

منافع هیچ باندی موازی منافع انقلاب نباشد

آیت‌الله هاشمی رفسنجانی در دیدار مسئولان و كاركنان سطوح مختلف مجمع تشخیص مصلحت نظام، با اشاره به كینه‌ورزی‌های سیاسی دشمنان علیه انقلاب اسلامی و دوگانگی رفتار و گفتار آنان در مواجهه با مردم ایران، گفت: انتظار نبود كه در شرایط جدید پس از انتخابات، خارج از عرف دیپلماتیك این‌گونه رفتار كنند.
آیت‌الله هاشمی رفسنجانی با برشمردن راههای برون‌رفت كشور از تنگناهای خودساخته و محدودیت‌های دشمنان، همدلی و همراهی مردم را مهمترین سرمایه انقلاب خواند و گفت: تا به حال با این سرمایه جلو آمده‌ایم و بعد از این نیز با تقویت آن به سوی اهداف متعالی انقلاب، امام و شهدا حركت می‌كنیم.
رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام با توجه به نتیجه انتخابات 24 خرداد، گفت: منافع هیچ باند، حزب و فردی نمی‌تواند موازی منافع انقلاب باشد، اما بعضی‌ها این مصلحت اقوی را ندیده می‌گیرند.
آیت‌الله هاشمی رفسنجانی تلاش برای مأیوس كردن مردم امیدوار به انتخابات را گناه نابخشودنی دینی و ملی دانست و تأكید كرد: خداوند قلوب مردم را متوجه كرد و با شعور و احساس مسئولیت در بدترین شرایط به میدان آمدند و باید از این موقعیت استفاده كنیم.
عضو مجلس خبرگان رهبری فضای امید و آرامش جامعه را ستود و گفت: انشاءالله پس از ماه مبارك رمضان كه بهترین فرصت برای سازندگی روحی فردی و اجتماعی است، با قلبی روشن و پرونده‌ای پاك در درگاه الهی و تجدید نفس سیاسی، كارها را با محوریت گشودن گره‌ها از مشكلات مردم آغاز می‌كنیم.
آیت‌الله هاشمی رفسنجانی با آرزوی قبولی طاعات و عبادات، میلاد دومین امام شیعیان را تبریك گفت و تأكید كرد: باید هوشمندی این امام همام در عبور دادن جامعه اسلامی از گردنه خطرناك دشمنان راهنمای سیاسی ما باشد.
در این دیدار كه دبیر، معاونین، مدیران و كاركنان دفتر، دبیرخانه و مركز تحقیقات استراتژیك حضور داشتند، پس از سخنرانی و اقامه نماز جماعت مغرب و عشا به امامت آیت‌الله هاشمی رفسنجانی، افطار در فضایی صمیمی صرف شد.

بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: