ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

مینو خالقی - «صلح پایدار تنها زمانی ممکن است که طرفین به هزینه‌های تنش‌آفرینی بیشتر از منافع آن بیندیشند»، شاید بیش از هر زمان دیگری درباره رابطه ایران و آمریکا، خصوصا در شرایط فعلی، مصداق داشته باشد.
روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

محمدمهدی محمدی - اقتصاد دیجیتال با تعریف سازوکارهای اقتصادی مبتنی بر داده و فناوری، به یکی از مهم‌ترین عناصر ساختار اقتصادی جهانی تبدیل شده است. این مفهوم نه تنها شامل تجارت الکترونیک می‌شود، بلکه به تمامی ابعاد استفاده از فناوری‌های دیجیتال در زندگی روزمره، از مبادلات مالی تا ارتباطات، پرداخته و تأثیر قابل توجهی بر رفتارهای اجتماعی، فرآیندهای مدیریتی و ساختارهای زیرساختی جوامع دارد. با پیشرفت‌های مداوم و ظهور فناوری‌های نوآورانه، به‌ویژه در حوزه‌های هوش مصنوعی، بیگ دیتا، اینترنت اشیاء و بلاک‌چین، تحولات عمیق‌تری در بازارهای جهانی و شکل‌گیری مدل‌های کسب‌وکار جدید مشاهده می‌شود.
شنبه ۰۴ مرداد ۱۴۰۴ - 2025 July 26
کد خبر: ۳۹۵۲۱
تاریخ انتشار: ۱۷ آبان ۱۳۹۳ - ۰۹:۵۳

بورسیه‌های غیرقانونی حاصل استراتژی‌اشتباه برای کادرسازی بود

«خوشبختانه به‌دلیل فضای عقلانیتی که بر دانشگاه‌ها حاکم است، بدنه اصلی جامعه دانشگاهی با دولت همسو و همراه است و این مساله سبب شده که فقدان وزیر علوم، آسیب‌های کمتری برای...
تدبیر24: استاد دانشگاه تربیت مدرس از حمایت و هم‌سویی فکری جامعه دانشگاهی با دولت ابراز امیدواری کرد و گفت: به‌دلیل هم‌سویی بدنه و جریانات دانشگاهی با دولت، وزارت علوم از خالی‌بودن صندلی وزیر علوم، آسیب کمتری دیده است. علی‌محمد حاضری، بورسیه‌های غیرقانونی را  حاصل استراتژی سریع و پراشتباه  جریان اصولگرا برای کادرسازی و همراه‌کردن بدنه دانشگاهی با اصولگرایان دانست. وی به‌دلایل این چالش طولانی پرداخته و توضیح داد: «خوشبختانه به‌دلیل فضای عقلانیتی که بر دانشگاه‌ها حاکم است، بدنه اصلی جامعه دانشگاهی با دولت همسو و همراه است و این مساله سبب شده که فقدان وزیر علوم، آسیب‌های کمتری برای جامعه دانشگاهی به همراه داشته باشد». این استاد دانشگاه دلایل مجلس برای رد وزرای علوم پیشنهادی دولت را این‌گونه تحلیل کرد: «گروه‌های تندور، اقلیتی از نیروهای سیاسی را تشکیل داده اما پرسروصدا هستند. این افراد هر کسی را که با گروه کوچک آنان همراه نبوده و به‌نوعی با جریان اصلاحات ارتباط داشته باشد اهل فتنه می‌دانند؛ موضعی که بیشتر شبیه بهانه ظاهری است و با واقعیت منطبق نیست».
بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: