ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

مینو خالقی - «صلح پایدار تنها زمانی ممکن است که طرفین به هزینه‌های تنش‌آفرینی بیشتر از منافع آن بیندیشند»، شاید بیش از هر زمان دیگری درباره رابطه ایران و آمریکا، خصوصا در شرایط فعلی، مصداق داشته باشد.
روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

محمدمهدی محمدی - اقتصاد دیجیتال با تعریف سازوکارهای اقتصادی مبتنی بر داده و فناوری، به یکی از مهم‌ترین عناصر ساختار اقتصادی جهانی تبدیل شده است. این مفهوم نه تنها شامل تجارت الکترونیک می‌شود، بلکه به تمامی ابعاد استفاده از فناوری‌های دیجیتال در زندگی روزمره، از مبادلات مالی تا ارتباطات، پرداخته و تأثیر قابل توجهی بر رفتارهای اجتماعی، فرآیندهای مدیریتی و ساختارهای زیرساختی جوامع دارد. با پیشرفت‌های مداوم و ظهور فناوری‌های نوآورانه، به‌ویژه در حوزه‌های هوش مصنوعی، بیگ دیتا، اینترنت اشیاء و بلاک‌چین، تحولات عمیق‌تری در بازارهای جهانی و شکل‌گیری مدل‌های کسب‌وکار جدید مشاهده می‌شود.
يکشنبه ۰۵ مرداد ۱۴۰۴ - 2025 July 27
کد خبر: ۳۹۵۶۳
تاریخ انتشار: ۱۷ آبان ۱۳۹۳ - ۱۳:۱۹

توافق نهایی با ایران باید حاصل شود

سخنگوی وزارت امور خارجه آلمان با اشاره به فرصت زمان کم باقی‌مانده تا ضرب‌الأجل 24 نوامبر گفت: ما در مرحله بسیار حساسی قرار داریم و توافق هسته‌ای نهایی با ایران باید حاصل شود.
تدبیر24: مارتین شافر سخنگوی وزارت امور خارجه آلمان در یک نشست خبری در روز جمعه با اشاره به مذاکرات هسته‌ای ایران و گروه 1+5، اظهار کرد: ما درمرحله بسیار حساسی قرار داریم و در صورت دستیابی به توافق هسته‌ای تا ضرب‌الأجل 24 نوامبر شاهد افزایش روابط تجاری و اقتصادی با ایران خواهیم بود.

سخنگوی وزارت امور خارجه آلمان افزود: پس از حصول توافق اولیه ژنو بخشی از تحریم‌های غرب علیه ایران لغو شد و ما انتظار داریم که دو طرف در این مرحله نیز به یک توافق نهایی دست پیدا کنند.

شافر یادآور شد: آلمان آماده است تا روابط اقتصادی و تجاری‌اش را با ایران افزایش دهد.

وی همچنین گفت: آن‌چه ما در این مرحله نیاز داریم دستیابی به یک توافق جامع و نهایی است که در این صورت تمام این کشورها شامل کشورهای عضو 1+5 به علاوه ایران قادر خواهند بود برای همیشه به بیش از یک دهه مناقشات سیاسی پایان دهند.

سخنگوی وزارت امور خارجه آلمان در پاسخ به سوال خبرنگار رویترز درباره این ادعا که افزایش روابط تجاری میان ایران و آلمان نقض تحریم‌های بین‌المللی است، تصریح کرد: دولت آلمان تأکید کرده است که تمام شرکت‌ها باید به قوانین بین‌المللی شامل تحریم‌های اعمال شده علیه ایران پایبند باشند.

وی تأکید کرد که افزایش روابط تجاری میان ایران و آلمان در سال گذشته نقض این قوانین نیست و هیچ یک از محصولات صادر شده به ایران در لیست تحریم‌ها قرار ندارند.

شافر در پایان اظهار کرد: پس از دستیابی به توافق جامع هسته‌ای فرصت‌های جدید برای افزایش روابط تجاری و اقتصادی میان ایران و جامعه بین‌الملل به وجود خواهد آمد که شرکت‌های آلمانی نیز از این فرصت استفاده خواهند برد.

منبع: خبرگزاری ترند
بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: