ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

مینو خالقی - «صلح پایدار تنها زمانی ممکن است که طرفین به هزینه‌های تنش‌آفرینی بیشتر از منافع آن بیندیشند»، شاید بیش از هر زمان دیگری درباره رابطه ایران و آمریکا، خصوصا در شرایط فعلی، مصداق داشته باشد.
روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

محمدمهدی محمدی - اقتصاد دیجیتال با تعریف سازوکارهای اقتصادی مبتنی بر داده و فناوری، به یکی از مهم‌ترین عناصر ساختار اقتصادی جهانی تبدیل شده است. این مفهوم نه تنها شامل تجارت الکترونیک می‌شود، بلکه به تمامی ابعاد استفاده از فناوری‌های دیجیتال در زندگی روزمره، از مبادلات مالی تا ارتباطات، پرداخته و تأثیر قابل توجهی بر رفتارهای اجتماعی، فرآیندهای مدیریتی و ساختارهای زیرساختی جوامع دارد. با پیشرفت‌های مداوم و ظهور فناوری‌های نوآورانه، به‌ویژه در حوزه‌های هوش مصنوعی، بیگ دیتا، اینترنت اشیاء و بلاک‌چین، تحولات عمیق‌تری در بازارهای جهانی و شکل‌گیری مدل‌های کسب‌وکار جدید مشاهده می‌شود.
سه‌شنبه ۳۱ تير ۱۴۰۴ - 2025 July 22
کد خبر: ۴۰۲۶۰
تاریخ انتشار: ۲۴ آبان ۱۳۹۳ - ۱۰:۲۲
توصیه 20 شخصیت فرانسوی

پاریس ابتکار عمل توافق با تهران را نشان دهد

20 شخصیت سیاسی، اجتماعی و فرهنگی موسوم به 'کلوپ 20' در بیانیه ای ابتکار عمل پاریس را در مذاکرات هسته ای با تهران خواستار شدند.
تدبیر24: این گروه از دولت فرانسه خواسته تا در مذاکرات هسته ای ایران با قدرت های جهانی ابتکار عمل را در دست گرفته و پیش از مهلت تعیین شده برای توافق نهایی در 24 نوامبر (3 آذر ماه) به انفعال در دیپلماسی خود به منظور دستیابی به یک توافق با ایران، پایان دهد.
این 20 شخصیت سیاسی، اجتماعی و فرهنگی فرانسه، که در میان آنان نام چهره هایی چون وزیر پیشین امور خارجه، سفیر پیشین فرانسه در ایران، رییس پیشین دانشکده دفاعی فرانسه، رییس پیشین سازمان پزشکان بدون مرز و دیگر چهره های فرهنگی به چشم می خورد، بیانیه خود را با این جملات آغاز کرده اند: دوستی دیرینه ای میان ایران و فرانسه وجود دارد اما در سال های گذشته این دو کشور در مواردی از یکدیگر فاصله گرفتند. فرانسه پس از آمریکا به یکی از مخالفان جدی جمهوری اسلامی محسوب می شود.
در ادامه این بیانیه، با اشاره به خواست مردم ایران به بهبود وضع اقتصادی شان که در انتخابات گذشته ریاست جمهوری این کشور نمود یافت، آمده است: توسعه نفوذ ایران در منطقه، این کشور را به مخاطبی کلیدی و مهم در مواجهه با گروه 'داعش' در عراق و سوریه تبدیل کرده است؛ تا آنجا که اگر تهران مشارکتی مثبت و فعالانه نداشته باشد، راهبرد ماه سپتامبر پاریس برای مقابله با داعش تاثیر چندانی نخواهد داشت.
این گروه با انتقاد از موضع فعلی فرانسه در مذاکرات هسته ای، نوشتند: در فضای فعلی، حل و فصل مساله هسته ای بیش از هر زمان دیگر امری غیر قابل اجتناب برای برقراری مجدد رابطه سیاسی و اقتصادی با ایران به نظر می رسد.
آنها افزودند: فرانسه که تا کنون در حاشیه مذاکرات دوجانبه ایران و آمریکا قرار داشته است، امروز دیگر نباید به این موضع منفعلانه ادامه دهد.
شخصیت های سیاسی، اجتماعی و فرهنگی فرانسه از دولت خواستند تا تمام نیروی خود را برای حل بحران هسته ای ایران به کار بندد.
بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: